Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17792   2021. 02. 15. hétfő 01:12
X Törölt felhasználó (895053)
Köszi Futóegér! eljen Rendes vagy, h véded a topikot (és engem is alien2 ) a fikázástól.

Egyébként pont az a lényege a nyitott kapcsolatnak, hármas (négyes) szexnek, a swingerezésnek, párcserének, hívd ahogy akarod, hogy melegen tartja a kapcsolatot, hogy továbbra is izgat a szex és miközben kiéljük vágyainkat már partnerekkel, este már alig várjuk egymás érintését. vigyor2

Lehet, h technikailag igaza van 33evespasinak abban, hogy már nem vagyunk szerelmesek, de szeretjük egymást, akkor is ha mással szexel. finom
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 12:36
Ezt mind elhiszem. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ebben a topikban nem ez a téma, légyszíves másik felületen hitetlenkedj, monduk indíts egy ezzel kapcsolatos témát. Köszönjük!
#17791   2021. 02. 14. vasárnap 12:36
Futóegér Futóegér
Ezt mind elhiszem. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ebben a topikban nem ez a téma, légyszíves másik felületen hitetlenkedj, monduk indíts egy ezzel kapcsolatos témát. Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2021. 02. 14. vasárnap 12:31
Ja és tök sok csjjal beszélgettem akik elmonsták hogy 10-20éves kapcsoaltban voltak
ahol annyiból állt a szex hogy a pasi ujjazta őket meg vibriszte őket majd ezt követően 3 és fél perc alatt elélvezett

szóval 20év után ennyiből áll a szex a pasik 80%- ánál
nyilván az itt lévők mind kivételek ez csak természetes
#17790   2021. 02. 14. vasárnap 12:31
X Törölt felhasználó (3112072)
Ja és tök sok csjjal beszélgettem akik elmonsták hogy 10-20éves kapcsoaltban voltak
ahol annyiból állt a szex hogy a pasi ujjazta őket meg vibriszte őket majd ezt követően 3 és fél perc alatt elélvezett

szóval 20év után ennyiből áll a szex a pasik 80%- ánál
nyilván az itt lévők mind kivételek ez csak természetes
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 11:28
Ahohy visszaolvastam az eddigi hozzászólásaidat, arra jutottam, higy párkapcsolatilag neked nem jött be az élet, hogy úgy mondjam... De képzeld, vannak, akik hiszon plusz éve is imádják egy mást. Nem mondom hogy ez a többség, de hidd el többen vannak mint gondolnád! Légyszíves ne vond kétségbe ha valaki önmagáról ezt állítja. Tartsd szépen magadban nem kell itt föcsögnöd, esetleg kivetítened saját életed máséra, hidd el senki sem fogja ezt itt hiányolni. smile
#17789   2021. 02. 14. vasárnap 12:20
huszon éve imádják egymást,,,,oké rendben
érdekes módon itt minden második ember szerelelmes párkapcsoaltban él. A másik fele meg masszőr smile ))

elmondom neked hogy a barátnőm full szerelems belém igaz ez egyoldalú és egy másik ismerkedős oldalakon ahol privát csevegőre lehet hivni csajokat erről megkérdeztem brutál sok nőt 40-50+osakat hogy hányszor voltak szerelemsek az életük során és mindenki max 2-3at írt abból az egyik legtöbbször tini szerelem
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 11:28
Ahohy visszaolvastam az eddigi hozzászólásaidat, arra jutottam, higy párkapcsolatilag neked nem jött be az élet, hogy úgy mondjam... De képzeld, vannak, akik hiszon plusz éve is imádják egy mást. Nem mondom hogy ez a többség, de hidd el többen vannak mint gondolnád! Légyszíves ne vond kétségbe ha valaki önmagáról ezt állítja. Tartsd szépen magadban nem kell itt föcsögnöd, esetleg kivetítened saját életed máséra, hidd el senki sem fogja ezt itt hiányolni. smile
#17788   2021. 02. 14. vasárnap 11:28
Futóegér Futóegér
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 15:53
Szerelem a tekintetében??aha max az álmaidban.Szerelemről max a kapcsoalt első 2éváben beszélhetünk de az a nagyon max
emberek 90%-a az életben max 2-3szor szerelmesek
#17787   2021. 02. 13. szombat 08:40
ni13ggs9 ni13ggs9
#17786   2021. 02. 13. szombat 00:03
Csak ennyi a bajod a sztorimmal? mf1

Felejtsd el a szerelem szót és gondolj helyette tetszés szerinti szóra, ami kifejezi két ember közötti kötődést, ragaszkodást, érzelmi köteléket, vonzalmat, vonzódást, szeretetet. mf2

Közöttünk még mindig megvan ugyanis ez az érzés. 21 éve vettem el őt és az első perctől kezdve swingereztünk. Rengeteg pasival láttam őt az évek során, némelyik szenzációs szerető volt, vagy elképesztően szép, izmos bika...

Jöttek-mentek. Én maradtam... Mert szeret a feleségem. Érzem, amikor hozzám bújik, ahogy simogatja az arcomat szeretkezés után...

...és akkor is amikor mindketten valaki mással szeretkeztünk alien2 vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerelem a tekintetében??aha max az álmaidban.Szerelemről max a kapcsoalt első 2éváben beszélhetünk de az a nagyon max
#17785   2021. 02. 12. péntek 18:09
X Törölt felhasználó (4304542) VIP
Akkor vágjunk bele
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2021. 02. 02. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 16:03
Nagyon szeretném látni és élvezni ahogy valaki megdugja és szoptatja.
#17784   2021. 02. 12. péntek 18:03
X Törölt felhasználó (4485622)
Nem tudom de mi 5 év után is szerelmesek vagyunk egymásba .még jobban mint mikor meg ismerkedtünk.
#17783   2021. 02. 12. péntek 15:53
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 03. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2021. 02. 03. szerda 13:13
Egy pillantás története

Amikor szex közben ránézel a feleségedre,... összeakad a tekintetetek... szerelem és odaadás a szemében... és egy huncut önfeledt vidámság.

A szeme körül pici finom ráncok mutatják, hogy mosolyog... a szája nem.

A szája ovális O alakúra formálva éppen a tűzoltó péniszét kényezteti. Közben te a tűzoltóné kicsit telt combjai között térdelsz, az óvszert már felhúztad.

Veszel egy mély levegőt, nehogy egyből elélvezz és behatolsz a másik ember feleségének, forró, nedves lüktető vaginájába. A nyöszörgő hangra amit az asszony kiad magából, a tűzoltó oldalt kapja a fejét.

Rámarkol a feleséged hajára és erősen az ágyékára húzza... Ahogy a farka a torkába hatol lassan lehunyja a szemét és hagyja hogy birtokba vegye a másik ember.

Elvesztetted feleséged tekintetét.
#17782   2021. 02. 11. csütörtök 02:54
X Törölt felhasználó (4503222)
.
#17781   2021. 02. 10. szerda 18:39
közösfeleség közösfeleség
Volt már, nem kevés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 07. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4337872)
2021. 02. 07. vasárnap 01:15
És volt már akció? Vagy csak ábrándozol?
#17780   2021. 02. 07. vasárnap 01:15
X Törölt felhasználó (4337872)
És volt már akció? Vagy csak ábrándozol?
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2021. 02. 06. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 06. szombat 18:41
Nagyon izgat, szeretem nézni, hallgatni, vagy tudni róla
#17779   2021. 02. 06. szombat 18:41
közösfeleség közösfeleség
Nagyon izgat, szeretem nézni, hallgatni, vagy tudni róla
#17778   2021. 02. 03. szerda 13:13
Egy pillantás története

Amikor szex közben ránézel a feleségedre,... összeakad a tekintetetek... szerelem és odaadás a szemében... és egy huncut önfeledt vidámság.

A szeme körül pici finom ráncok mutatják, hogy mosolyog... a szája nem.

A szája ovális O alakúra formálva éppen a tűzoltó péniszét kényezteti. Közben te a tűzoltóné kicsit telt combjai között térdelsz, az óvszert már felhúztad.

Veszel egy mély levegőt, nehogy egyből elélvezz és behatolsz a másik ember feleségének, forró, nedves lüktető vaginájába. A nyöszörgő hangra amit az asszony kiad magából, a tűzoltó oldalt kapja a fejét.

Rámarkol a feleséged hajára és erősen az ágyékára húzza... Ahogy a farka a torkába hatol lassan lehunyja a szemét és hagyja hogy birtokba vegye a másik ember.

Elvesztetted feleséged tekintetét.
#17777   2021. 02. 02. kedd 16:03
467kpd 467kpd
Nagyon szeretném látni és élvezni ahogy valaki megdugja és szoptatja.
#17776   2021. 02. 02. kedd 07:43
andrew88 andrew88
Én nagyon vágyok rá, hogy valaki rendesen megdugja a feleségemet smile
#17775   2021. 01. 30. szombat 13:06
X Törölt felhasználó (4485622)
Én mikor hozzá kezdtem le irni a mi kis hármas sztorinkat akkor jöttek a szövegek hogy kamu,meg szép álom lenne és lehet hogy feleségem sincs..Na azóta semmi sztorinkat nem irnák ide ki mert nagy része le offolja az embert,igy nem látom értelmét.De amugy igazad van teljesen igy van ahogy monndod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 12:21
Ez a fórum mindenkiből kihozza a "legjobb" kritikai és fitymálló képességét. Itt mindenki nyavalyog. Nincs egy jó sztori, egy izgalmas beszámoló, egy értékes gondolat. ejnye1

Természetesen sok minden történt a feleségem és a három ügyes taxis srác között egy meleg nyári estén. Most már sajnálom, hogy akkor nem töltöttem fel ide a képeket, ahogy a taxik fényszórói elött térdel és szopja a három bikát, ahogy ráhajol a motorháztetőre és hátulról kefélik, stb. mf1

Ezeket a fanáziátokra bíztam és csak a végét írtam le. wave

A harddrive pedig tönkrement és a képek megsemmisültek. violent
#17774   2021. 01. 30. szombat 12:21
Ez a fórum mindenkiből kihozza a "legjobb" kritikai és fitymálló képességét. Itt mindenki nyavalyog. Nincs egy jó sztori, egy izgalmas beszámoló, egy értékes gondolat. ejnye1

Természetesen sok minden történt a feleségem és a három ügyes taxis srác között egy meleg nyári estén. Most már sajnálom, hogy akkor nem töltöttem fel ide a képeket, ahogy a taxik fényszórói elött térdel és szopja a három bikát, ahogy ráhajol a motorháztetőre és hátulról kefélik, stb. mf1

Ezeket a fanáziátokra bíztam és csak a végét írtam le. wave

A harddrive pedig tönkrement és a képek megsemmisültek. violent
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 11:03
Szia! Ami neked itt megfizethetetelen rá spriccelt ondó látványa ( meg lehet hogy sokan másoknak is ) az pl. engemet abszulut nem hoz izgalomba meg biztos vannak sokan még így. Ebből is látszik mindenkinek más jön be smile wave
Spricceltek már rá...az elötte lévő szitú az izgalmas volt,... az ondó látványa semmit nem jelent.....de kinek a pap kinek a papné vigyor2
#17773   2021. 01. 30. szombat 11:03
bali36 bali36
Szia! Ami neked itt megfizethetetelen rá spriccelt ondó látványa ( meg lehet hogy sokan másoknak is ) az pl. engemet abszulut nem hoz izgalomba meg biztos vannak sokan még így. Ebből is látszik mindenkinek más jön be smile wave
Spricceltek már rá...az elötte lévő szitú az izgalmas volt,... az ondó látványa semmit nem jelent.....de kinek a pap kinek a papné vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 03:08
Swinger taxis kollégával előre lebeszélt fuvar a budakalászi tavakhoz: 0,-
Két másik taxis kolléga odahívása: 0,-
Taxi ülésen felejtett bugyi: 1500,-
Összesen: 1500,-
Feleséged mellére spriccelt ondó látványa: megfizethetetlen! finom
Bonusz: az egyik srácot az éjszaka megbírságolta egy ellenőr, mert a nejem seggétől be volt horpadva a motorház. (másnap röhögva mesélte telefonon.) crazya

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!