Sziasztok!nálunk meg nem volt!de izgatna minket!de meg egy komoly part nem tálaltunk hozza!remélem egyszer sikerülni fog!nem az elso alkalommal!ezt csak fokozatos ismerkedésnél gondolnank!
Engem izgat, de végül szerintem nem mernék belemenni. Barátnőm sem akarja annyira. Biszexuális, lánnyal bezzeg engedném, de hát lányt találni meg lehetetlen.

Dugtam már másnak a feleséget előtte. De én képtelen lennék látni a páromat más valakivel. Probáltam gondolkozni erre ...de egyszerüen ...feszült kezdek lenni.
A félelem mindíg ott van az elején. A "Mi van ha..." érzés ott bújkál. Erre egy minden helyzetben beváló megoldás - én úgy gondolom- nem létezik. Nálunk az vált be, hogy a másik párral elmentünk egy hosszú hétvégére "lesz, ami lesz" alapon. Nekünk pl kell, hogy ismerjük a parrnereinket. De lehet, hogy másnak az ismeretlen ember kell, aki, ha rosszul sikerül, úgyis eltűnik. Mindenesetre sokat kell beszélni a félelmekről, mert ha azokat tisztáztátok, onnantól már lehet menni előre. Addig sajnos nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 15. hétfő 19:26
Törölt felhasználó (4494232)
VIP

Sziasztok! Rengeteg negatív hozzászólás, fikázás van itt, de ennek ellenére bátorkodom leírni a vágyaim. Vessetek rám követ, vagy segítsetek megérteni, ki elemezni a helyzeteket. Boldog házasságban élünk a feleségemmel 18 éve. Már régen izgat a hármas felállás. El is mondtam a páromnak. Ő a kapcsolatunk előtt volt is ilyen szituációban, bár mindig azt mondja nem volt nagy szám. Itt vagyunk együtt a gg-ben. Lett volna alkalom is, de meghátrált. Most megint tetszik Neki úgy érzem hajlik rá. Én nagyon szeretném látni őt egy másik férfival. Őt is izgatja, tetszik Neki. De amikor oda érünk, hogy élesbe kerül a dolog, meghátráltoda Fél, hogy tönkre megy az életünk. Röviden ennyi! Ha van kérdés és van olyan ember aki tanácsot tud adni, szívesen venném és válaszolnék.
Engem nagyon felizgatott. Sajnos elvalltunk , de még most is felpörgök ha vissza gondolok.
Lehet, hogy azt gondolja “kevés” lenne. Lehet nem is a szextől fél. Mindenesetre ezt nektek kell tisztázni. Mondja el, hogy igazából mi az amitől fél. Másként nem megy, csak beszélgetéssel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 15. hétfő 19:26
VIP

Sziasztok! Rengeteg negatív hozzászólás, fikázás van itt, de ennek ellenére bátorkodom leírni a vágyaim. Vessetek rám követ, vagy segítsetek megérteni, ki elemezni a helyzeteket. Boldog házasságban élünk a feleségemmel 18 éve. Már régen izgat a hármas felállás. El is mondtam a páromnak. Ő a kapcsolatunk előtt volt is ilyen szituációban, bár mindig azt mondja nem volt nagy szám. Itt vagyunk együtt a gg-ben. Lett volna alkalom is, de meghátrált. Most megint tetszik Neki úgy érzem hajlik rá. Én nagyon szeretném látni őt egy másik férfival. Őt is izgatja, tetszik Neki. De amikor oda érünk, hogy élesbe kerül a dolog, meghátráltoda Fél, hogy tönkre megy az életünk. Röviden ennyi! Ha van kérdés és van olyan ember aki tanácsot tud adni, szívesen venném és válaszolnék.

VIP

Amikor beszélgettél azzal a tök sok csajjal (mondjuk én 20 év kapcsolatban CSAJT nem, inkább már NŐT láttam, hogy ők mit tettek azért, hogy az aktus(ok), másképp történjenek, vagy csak némán, csendben, mozdulatlanul várták hogy elkezdődjön és egyben vége is legyen. Az hogy maga a behatolás 3 és fél perc alatt befejeződik, egy tartalmas előjátékkal a nőnek is simán jó lehet, ha ő is úgy akarja, ha meg nem, akkor lehet 60 perc is maga az aktus, akkor sem fog semmi érdemleges történni. Úgy gondolom hogy 20 év tapasztalásához, 20 évet kell kapcsolatban élni, ha ez meg lesz neked is, akkor majd átértékelsz sok mindent. A mások beszámolóira hagyatkozni elveszett dolog, merthogy mindenki azt mond amit akar, ráadásul sosem mi vagyunk a hibásak mindig valaki más, vagy a másik fél..... Addig is kitartást!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 12:31
Törölt felhasználó (3112072)

Ja és tök sok csjjal beszélgettem akik elmonsták hogy 10-20éves kapcsoaltban voltak
ahol annyiból állt a szex hogy a pasi ujjazta őket meg vibriszte őket majd ezt követően 3 és fél perc alatt elélvezett
szóval 20év után ennyiből áll a szex a pasik 80%- ánál
nyilván az itt lévők mind kivételek ez csak természetes
ahol annyiból állt a szex hogy a pasi ujjazta őket meg vibriszte őket majd ezt követően 3 és fél perc alatt elélvezett
Kedves Fórumozók! A téma továbbra is:" Izgat ha megdugják a feleségemet" - tehát ide ilyen jellegű tapasztalatokat, élménybeszámolókat várunk. A kételkedők, fanyalgók szíveskedjenek másik topicot használni!
Ugyan már, nem tudom miért vagy ilyen, hisz Ő "tök sok" csajjal beszélt így biztosan jobban tudja, hogy hogyan érzel, hogyan szexelsz, szexelnek azok akik itt vannak.
Ismét beigazolódik, hogy olyan mond véleményt, akinek semi tapasztalata ezen a téren. Sőt érteni sem érti, de pálcát tör. Ismét csak az vetődik fel bennem, hogy minek van itt, minek olvassa ezt a témát? Furák az emberek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 15. hétfő 01:12

Törölt felhasználó (895053)

Köszi Futóegér!
Rendes vagy, h véded a topikot (és engem is
) a fikázástól.
Egyébként pont az a lényege a nyitott kapcsolatnak, hármas (négyes) szexnek, a swingerezésnek, párcserének, hívd ahogy akarod, hogy melegen tartja a kapcsolatot, hogy továbbra is izgat a szex és miközben kiéljük vágyainkat már partnerekkel, este már alig várjuk egymás érintését.
Lehet, h technikailag igaza van 33evespasinak abban, hogy már nem vagyunk szerelmesek, de szeretjük egymást, akkor is ha mással szexel.

Egyébként pont az a lényege a nyitott kapcsolatnak, hármas (négyes) szexnek, a swingerezésnek, párcserének, hívd ahogy akarod, hogy melegen tartja a kapcsolatot, hogy továbbra is izgat a szex és miközben kiéljük vágyainkat már partnerekkel, este már alig várjuk egymás érintését.

Lehet, h technikailag igaza van 33evespasinak abban, hogy már nem vagyunk szerelmesek, de szeretjük egymást, akkor is ha mással szexel.

Köszi Futóegér!
Rendes vagy, h véded a topikot (és engem is
) a fikázástól.
(Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 12:36

Ezt mind elhiszem. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ebben a topikban nem ez a téma, légyszíves másik felületen hitetlenkedj, monduk indíts egy ezzel kapcsolatos témát. Köszönjük!
Ezt mind elhiszem. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ebben a topikban nem ez a téma, légyszíves másik felületen hitetlenkedj, monduk indíts egy ezzel kapcsolatos témát. Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 12:31

Ja és tök sok csjjal beszélgettem akik elmonsták hogy 10-20éves kapcsoaltban voltak
nyilván az itt lévők mind kivételek ez csak természetes (Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 11:28
nyilván az itt lévők mind kivételek ez csak természetes (Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahohy visszaolvastam az eddigi hozzászólásaidat, arra jutottam, higy párkapcsolatilag neked nem jött be az élet, hogy úgy mondjam... De képzeld, vannak, akik hiszon plusz éve is imádják egy mást. Nem mondom hogy ez a többség, de hidd el többen vannak mint gondolnád! Légyszíves ne vond kétségbe ha valaki önmagáról ezt állítja. Tartsd szépen magadban nem kell itt föcsögnöd, esetleg kivetítened saját életed máséra, hidd el senki sem fogja ezt itt hiányolni.

huszon éve imádják egymást,,,,oké rendben
érdekes módon itt minden második ember szerelelmes párkapcsoaltban él. A másik fele meg masszőr
))
elmondom neked hogy a barátnőm full szerelems belém igaz ez egyoldalú és egy másik ismerkedős oldalakon ahol privát csevegőre lehet hivni csajokat erről megkérdeztem brutál sok nőt 40-50+osakat hogy hányszor voltak szerelemsek az életük során és mindenki max 2-3at írt abból az egyik legtöbbször tini szerelem (Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 14. vasárnap 11:28
érdekes módon itt minden második ember szerelelmes párkapcsoaltban él. A másik fele meg masszőr

elmondom neked hogy a barátnőm full szerelems belém igaz ez egyoldalú és egy másik ismerkedős oldalakon ahol privát csevegőre lehet hivni csajokat erről megkérdeztem brutál sok nőt 40-50+osakat hogy hányszor voltak szerelemsek az életük során és mindenki max 2-3at írt abból az egyik legtöbbször tini szerelem (Ez egy válasz Futóegér üzenetére (2021. 02. 14. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahohy visszaolvastam az eddigi hozzászólásaidat, arra jutottam, higy párkapcsolatilag neked nem jött be az élet, hogy úgy mondjam... De képzeld, vannak, akik hiszon plusz éve is imádják egy mást. Nem mondom hogy ez a többség, de hidd el többen vannak mint gondolnád! Légyszíves ne vond kétségbe ha valaki önmagáról ezt állítja. Tartsd szépen magadban nem kell itt föcsögnöd, esetleg kivetítened saját életed máséra, hidd el senki sem fogja ezt itt hiányolni.

(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 15:53

Szerelem a tekintetében??aha max az álmaidban.Szerelemről max a kapcsoalt első 2éváben beszélhetünk de az a nagyon max
emberek 90%-a az életben max 2-3szor szerelmesek
Szivesen olvasnék róla!
(Ez egy válasz közösfeleség üzenetére (2021. 02. 10. szerda 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak ennyi a bajod a sztorimmal?
Felejtsd el a szerelem szót és gondolj helyette tetszés szerinti szóra, ami kifejezi két ember közötti kötődést, ragaszkodást, érzelmi köteléket, vonzalmat, vonzódást, szeretetet.
Közöttünk még mindig megvan ugyanis ez az érzés. 21 éve vettem el őt és az első perctől kezdve swingereztünk. Rengeteg pasival láttam őt az évek során, némelyik szenzációs szerető volt, vagy elképesztően szép, izmos bika...
Jöttek-mentek. Én maradtam... Mert szeret a feleségem. Érzem, amikor hozzám bújik, ahogy simogatja az arcomat szeretkezés után...
...és akkor is amikor mindketten valaki mással szeretkeztünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Felejtsd el a szerelem szót és gondolj helyette tetszés szerinti szóra, ami kifejezi két ember közötti kötődést, ragaszkodást, érzelmi köteléket, vonzalmat, vonzódást, szeretetet.

Közöttünk még mindig megvan ugyanis ez az érzés. 21 éve vettem el őt és az első perctől kezdve swingereztünk. Rengeteg pasival láttam őt az évek során, némelyik szenzációs szerető volt, vagy elképesztően szép, izmos bika...
Jöttek-mentek. Én maradtam... Mert szeret a feleségem. Érzem, amikor hozzám bújik, ahogy simogatja az arcomat szeretkezés után...
...és akkor is amikor mindketten valaki mással szeretkeztünk

Szerelem a tekintetében??aha max az álmaidban.Szerelemről max a kapcsoalt első 2éváben beszélhetünk de az a nagyon max
Akkor vágjunk bele
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2021. 02. 02. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 02. kedd 16:03

Nagyon szeretném látni és élvezni ahogy valaki megdugja és szoptatja.
Nem tudom de mi 5 év után is szerelmesek vagyunk egymásba .még jobban mint mikor meg ismerkedtünk.