Nem lehet 28, azonnali feltöltési joggal feltöltött anyagom, mivel összesen van (volt) 25.
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak). (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 29. hétfő 16:43
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak). (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Ezeken kívül van 22 db amatőr sorozatod is. A 28 db anyag arra vonatkozik, amennyi az összes feltöltésedből az után jelent meg, mikortól azonnali feltöltővé váltál.
Az ügyfélszolgálattal és a szerkesztőséggel is kommunikálsz, azonban sajnálatos módon egyiknek sem válaszolsz. Eközben nyilvános Fórumtémában azt hangoztatod, hogy a supervisor nincs tisztában az oldal működésével. Csak kötözködni akarsz, vagy segíthetünk is valamiben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 12:00
Törölt felhasználó (7967)

Nem lehet 28, azonnali feltöltési joggal feltöltött anyagom, mivel összesen van (volt) 25.
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak).
Amatőr sorozatokra nincsen azonnali feltöltési jogom és azok amúgy is külön vannak szedve (de mondjuk ez elég szánalmas hogy nekem kell elmagyaráznom a "Supervisor"-nak).
Nyilván én kötözködök, nem ti szartok évek óta rendbeszedni az oldalatokat...
Másnál is van ilyen hiba, csak akkor ezt más eddig nem jelezte felétek.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 02. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 11:14

Szia! Más nem jelzett ilyen hibát, azt tanácsoljuk, először próbáld másik böngészőben is megnézni, ha ott rendben mennek a videók, akkor valószínűleg a böngésződ egyedi beállításaiban lesz a hiba oka. Állítsd vissza az alap verziót, és úgy próbáld ismét.
Szia! Sajnos nem látjuk, hogy lenne bármilyen feltöltésed az oldalra. Ha töltesz fel anyagot, és az 48 órán belül sem jelenik meg az oldalon, célszerű mielőbb ügyfélszolgálatunkhoz (lap alja, E-mail menüpont) fordulni a hiba felderítése érdekében. Hetekkel, hónapokkal később sajnos már nem fogunk tudni segíteni
Ha beérkezett feltöltésed elutasításra kerül, arról kapsz belső rendszerüzenetet az indoklással - így ha ilyet nem kapsz, és a feltöltésed ne is jelenik meg az oldalon, gyanakodhatsz, hogy be sem érkezett a rendszerünkbe.
(Ez egy válasz faust90 üzenetére (2020. 07. 03. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 18:25

Másnál is van ilyen hiba, csak akkor ezt más eddig nem jelezte felétek.
Szia! Ha "szarnánk" rá - ahogyan te fogalmaztál, akkor egyetlen üzenetedre sem reagáltunk volna. Külön e-mailben is megírtuk neked az indoklásokat az elutasított feltöltéseiddel kapcsolatban. Más egyéb feltöltést nem látunk, azonban nem is válaszoltál azokra a kérdéseinkre, amik alapján a hiányolt feltöltéseidnek utána nézhetnénk. A rendszer működésével kapcsolatos válaszunkat nem fogadod el: a rendszer nem tesz különbséget a különféle kategóriákba feltöltött anyagok közt. ha valakinek azonnali feltöltési joga van, az egységesen vonatkozik a saját magyar amatőr anyagokra, és az egyéb feltöltésekre is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 03. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 03. péntek 18:09
Törölt felhasználó (7967)

Nyilván én kötözködök, nem ti szartok évek óta rendbeszedni az oldalatokat...
Sziasztok! Help me...please
Olyan problémával találkoztam, hogy a video feltöltés elutasításra került azzal az indokkal, hogy túl rövid. Tehát van minimumkorlát időben, terjedelemben? Sehol sem találtam erre utaló megkötést.
Olyan problémával találkoztam, hogy a video feltöltés elutasításra került azzal az indokkal, hogy túl rövid. Tehát van minimumkorlát időben, terjedelemben? Sehol sem találtam erre utaló megkötést.
1,65 MB; 21 sec
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 09:35

Sziasztok! Help me...please
Szia! Igen van, minimum 30 mp-es videót tudunk elfogadni.
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a választ, ez akkor elkerülte a figyelmemet
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 30. csütörtök 10:18

Szia! Igen van, minimum 30 mp-es videót tudunk elfogadni.
Nincs mit!
(Ez egy válasz Sylvie-Imy üzenetére (2020. 07. 30. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv. Létrehoztam egy topikot a társkeresőben, de a címből kimaradt egy "i" betű. "Kíváncsi"lenne helyesen. Esetleg lenne mód a javításra? Persze ha maradhat a téma. Köszönöm.
Szia! Kérjük ne nyiss olyan topicot,amilyen már van, használd a Társkereső megfelelő, már meglévő témáját!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 01. szombat 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 17:38
Törölt felhasználó (4346262)

Üdv. Létrehoztam egy topikot a társkeresőben, de a címből kimaradt egy "i" betű. "Kíváncsi"lenne helyesen. Esetleg lenne mód a javításra? Persze ha maradhat a téma. Köszönöm.
Sziasztok!
Amikor mobilról használom az oldalt nem jelennek meg a hozzaszolasaim es a profilokat sem tudom megnézni. Át kell valtanom asztali verzióra de az mobilril nem kényelmes.
Amikor mobilról használom az oldalt nem jelennek meg a hozzaszolasaim es a profilokat sem tudom megnézni. Át kell valtanom asztali verzióra de az mobilril nem kényelmes.
Szia! Mobileszközre az oldal összes funkciója sajnos még nincs optimalizálva. Így a myGoldengate menüsávban található opciók, pl üzenetkezelés, pl chat és a képek/videók feltöltése, levelezés stb is egyenlőre még csak asztali gépről működik hibamentesen.
Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van,de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali nézetben tudod ezeket intézni. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 10. hétfő 19:06
Az oldal funkcióinak fejlesztése folyamatban van,de a közeli hónapokban egyenlőre csak asztali nézetben tudod ezeket intézni. (Ez egy válasz Valami_mad üzenetére (2020. 08. 10. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Éni s jeleztem ezt a hibát . A másik gépemen is ugyanez a problémám!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 06. 02. kedd 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 02. kedd 11:14

Szia! Más nem jelzett ilyen hibát, azt tanácsoljuk, először próbáld másik böngészőben is megnézni, ha ott rendben mennek a videók, akkor valószínűleg a böngésződ egyedi beállításaiban lesz a hiba oka. Állítsd vissza az alap verziót, és úgy próbáld ismét.
Szia! Sajnos nem érkezett meg tőled a levél Ügyfélszolgálatunkra
Kérjük küldd el ismét, kollégáink segítenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 22:24

Törölt felhasználó (4030202)

Éni s jeleztem ezt a hibát . A másik gépemen is ugyanez a problémám!
Sziasztok, hogy tudok képet feltölteni fórum témákhoz saját gépről?
Nekem csak belinkelni engedné.
Köszönöm ☺️
Köszönöm ☺️
Szia! Szöveges fórumtémába kérjük ne tölts képet. A fotós témákba úgy tudsz saját képet, ha előtte feltöltöd egy képmegosztóba és onnan linkeled
(Ez egy válasz Dockfeet üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 12:59

Sziasztok, hogy tudok képet feltölteni fórum témákhoz saját gépről?
Köszönöm ☺️
Köszönöm ☺️
Sziasztok! A társkereső miért van leállítva??