Ügyfél szolgálatra írjál
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 12. hétfő 00:16
>>katt ide<<
Válasz a regisztrációs e-mailedre érkezik. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 12. hétfő 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (107384)

szia én nem tudom jó,helyen járok-e? de keresek egy foto sorozatott,török,és virdzsi néven,szeretném le tölteni a képet de nem találom:( a képek 2005.-november végén készülte! segitség
ed köszike

Sikerult mar torolni a kepeidet? ha igen akor hogyaaaan
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 06. 03. péntek 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
Első körben feltettem mp4-ben, az jött vissza, hogy nem megfelelő, pedig a leírás szerint az lenne.
Most feltettem más formátumban, most meg túl rövid. Mi a legrövidebb, amit fel lehet tölteni?
lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 08. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 08. péntek 12:39
Törölt felhasználó (86984)

Nagy nehezen rászedtem a páromat, hogy feltölthessek egy videót.
Akik viszont júni 16 vagy 18-ig szabadságon vannak.
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 09. szombat 21:50
GYIK-be miért nem lehet beletenni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 06. 09. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

lapalja email linkre kattintsz szerkesztő tud válaszolni neked, itt csak hszekkel tudunk érdemben foglalkozni.
nem fog elveszni a válasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 11. hétfő 06:06
Törölt felhasználó (86984)

Akik viszont júni 16 vagy 18-ig szabadságon vannak.
GYIK-be miért nem lehet beletenni?
GYIK-be miért nem lehet beletenni?
nem tudok videót nézni miért

Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell az adatlapomon a képet megváltoztatni?
Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan kell az adatlapomon a képet megváltoztatni?
Adatlapodon a tallózásra kattintasz a kép föfött,és kiválasztasz másikat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 12:45
Törölt felhasználó (95774)

Üdv mindenkinek!
Köszönöm, de azt hiszem te a társkereső profilra gondolsz, mert ott igen, úgy van. Én a sima adatlapomra gondolok:
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 14:09
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)

Adatlapodon a tallózásra kattintasz a kép föfött,és kiválasztasz másikat!
http://www.goldengate.hu/felhasznalo/adatmodositas
itt van olyan sor, hogy "egyedi avatár"
ott tudod megváltoztatni (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 15:25
ott tudod megváltoztatni (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95774)

Köszönöm, de azt hiszem te a társkereső profilra gondolsz, mert ott igen, úgy van. Én a sima adatlapomra gondolok:
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power
http://www.goldengate.hu/amator/95774-V-Power
Köszi!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 21:13

http://www.goldengate.hu/felhasznalo/adatmodositas
ott tudod megváltoztatni
ott tudod megváltoztatni
Hali, hogy tudok sorozatot töröltetni vagy törölni?

Megvan, írtam a goldengatenak
(Ez egy válasz madconbaby üzenetére (2012. 07. 17. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Moderátor(ok)!
Több alkalommal is töltöttünk fel sorozatot az "amatőr párok"-hoz.Az utóbbi időben azonban mindig ez volt a válasz:Feltöltött anyagod sajnos nem jelenhet meg a GoldenGate-en!
Ennek oka: nem megfelelő az anyag minősége (túl kicsi például)
Amennyiben lehetséges, korrigáld, és próbáld meg újra feltölteni!
Szinte mindig 10-12 db képet tettünk fel,írtam nektek,több címre is hogy megtudjam,hogy mit kell kijavítani,de sajnos nem jött rá válasz....
Tehát mi a probléma?,újból szeretnénk feltölteni!
Köszi a választ:envagyok0909
Több alkalommal is töltöttünk fel sorozatot az "amatőr párok"-hoz.Az utóbbi időben azonban mindig ez volt a válasz:Feltöltött anyagod sajnos nem jelenhet meg a GoldenGate-en!
Szinte mindig 10-12 db képet tettünk fel,írtam nektek,több címre is hogy megtudjam,hogy mit kell kijavítani,de sajnos nem jött rá válasz....
nem vagyunk ebben kompetensek, ebben csak szerkesztő segíthet.
lapalján e-mail linkre kattints, s az ott meg jelenő kitöltő mezőbe írd meg.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk. (Ez egy válasz envagyok0909 üzenetére (2012. 08. 10. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 09:44
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk. (Ez egy válasz envagyok0909 üzenetére (2012. 08. 10. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Moderátor(ok)!
Ezt már megtettem,de semmi válasz....Nem tudnád neki esetleg átküldeni ezt a kérést?
Köszönöm! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 10. péntek 15:52
Köszönöm! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

nem vagyunk ebben kompetensek, ebben csak szerkesztő segíthet.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk.
mi csak a hozászolások felet rendelkezhetünk.
Bocsi, nem vagyok egy "számítógép guru". Mit jelent az, hogy "klikkelj a normál, tömörített méretre"? Klikkelhetek én akárhová, de a képeket nem tudom megnézni. Megköszönném a segítséget. Üdv.
hol és merre van ez és min?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 04. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 22:43
Törölt felhasználó (88129)

Bocsi, nem vagyok egy "számítógép guru". Mit jelent az, hogy "klikkelj a normál, tömörített méretre"? Klikkelhetek én akárhová, de a képeket nem tudom megnézni. Megköszönném a segítséget. Üdv.
Sajnos néhány napja a videók sem indulnak el.