Én pl nem tudok sorozatot feltölteni. A felbontás és a darabszám is jó mégis ezekkel van gondja a rendszernek

kérlek irj a lapalja email cimre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 07. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 07. péntek 19:18
Törölt felhasználó (752855)

Én pl nem tudok sorozatot feltölteni. A felbontás és a darabszám is jó mégis ezekkel van gondja a rendszernek

http://www.goldengate.hu/forum/blog/39226-SZ-Szerkesztosegi-blog
#63 -as bejegyzést olvasd el. (Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
#63 -as bejegyzést olvasd el. (Ez egy válasz Macibácsi üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi már sikerült feltölteni de még nem jelentek meg a képek az oldalon. Péntek este töltöttem fel a képeket.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 09. 08. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szeretném letölteni a 2010 Jan 25 és 29.-ei sorozatot a hardcore képsorozatok közül,de sajnos,nincs letöltési funkció,tudnátok javítani?Köszi!
Szeretném letölteni a 2010 Jan 25 és 29.-ei sorozatot a hardcore képsorozatok közül,de sajnos,nincs letöltési funkció,tudnátok javítani?Köszi!
Sokszor nem tudom megnézni a feltöltött képeket, nem jelennek meg. Mi lehet a gond?
A privát képet hogyan lehet törölni?
Köszönettel.
Köszönettel.

Sziasztok
Szeretnék válaszolni a feltöltött sorozatom hozzászólásaihoz de nem jelenik meg a "válasz erre" fülecske.Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
Szeretnék válaszolni a feltöltött sorozatom hozzászólásaihoz de nem jelenik meg a "válasz erre" fülecske.Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
Nekem miért nem működik a chat? :(
frissítsd le az oldalt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 10:43
Törölt felhasználó (787654)
VIP

Sziasztok
ie és Firefox ra van fejlesztve a chat azzal hibátlan müködik
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 28. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 28. péntek 08:12
Törölt felhasználó (860766)

Nekem miért nem működik a chat? :(
Sziasztok!Hogy lehet törölni a feltöltött sorozat képeinket???
Elöre is köszi:párocska20-28
Segítséget kérnék.
A fórumokba hogyan lehet képet feltölteni?
A fórumokba hogyan lehet képet feltölteni?
feltöltöd a saját képeidet egy képfeltöltő progival és a linkjét ide beszúrod!
képfeltöltés (Ez egy válasz szökemaci üzenetére (2012. 10. 17. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
képfeltöltés (Ez egy válasz szökemaci üzenetére (2012. 10. 17. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok, hogyan tudom kicserélni a profilképem? akárhányszor megadok egy új képet, nem történik semmi. előre is köszönöm!
szerk.: tárgytalan, a chrome nem frissítette, de sikerült, másik böngészőben már látszik.
szerk.: tárgytalan, a chrome nem frissítette, de sikerült, másik böngészőben már látszik.
Kár hogy töröltetni akarod. Az egyik legjobb sorozat/lány a tiétek itt.
Felismertek vagy miért?
(Ez egy válasz párocska20-28 üzenetére (2012. 10. 17. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 17. szerda 19:47

Sziasztok!Hogy lehet törölni a feltöltött sorozat képeinket???
Sziasztok!
Írtam levelet, és elküldtem, de sikertelen volt, mert " a weblap nem elérhető" felirat jelent meg. Az Alt+balra nyíl kombinációval már nem jött vissza az írott szövegem. Valahol a gépemen esetleg ez a levél fellelhető? De jó lenne! Köszi a választ!
János
Írtam levelet, és elküldtem, de sikertelen volt, mert " a weblap nem elérhető" felirat jelent meg. Az Alt+balra nyíl kombinációval már nem jött vissza az írott szövegem. Valahol a gépemen esetleg ez a levél fellelhető? De jó lenne! Köszi a választ!
János
Köszi! Okultam belőle!
Ezt az oldal küldi,vagy valami adathalász?
http://images.ifun.ru felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „Private zone. Only for administrator!”
Jelszot kér és nevet..
http://images.ifun.ru felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „Private zone. Only for administrator!”
Jelszot kér és nevet..
hol találkoztál vele?
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 12. 19. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 19. szerda 19:58
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 12. 19. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt az oldal küldi,vagy valami adathalász?
Jelszot kér és nevet..
Jelszot kér és nevet..