klikk ide! ....itt mindenre választ kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 25. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 25. péntek 11:32

Törölt felhasználó (860339)

sziasztok!véletlenül magamnak küldtem levelet és nem tudom törölni sem!valami ötlet?
sziasztok!véletlenül magamnak küldtem levelet és nem tudom törölni sem!valami ötlet?
Nem akartam semmilyen képet megnézni,csak a forumozni..A bejentkezés után pár perccel kérte.
Na,mindegy,nincs semmi titkolnivalom még a halászoknak sem.) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 12. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 19. szerda 20:50
Na,mindegy,nincs semmi titkolnivalom még a halászoknak sem.) (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 12. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

hol találkoztál vele?
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót.
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót.
közben meg is találtam én is.
védet tartalmú kép volt. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 12. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 19. szerda 20:50
védet tartalmú kép volt. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 12. 19. szerda 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

hol találkoztál vele?
hol találkoztál vele?
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 12. 19. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 19. szerda 19:58
nem valószínű az adat halászat, hanem az inkább hogy védet tartalmú képet linkelt be valaki. mivel neki el van mentve a gépén a szükséges jelszó felhasználó páros egy kukiba, ezért neki ez nem jelenik meg, neki joga van a meg tekintéshez., ti töletek meg kéri a jelszót. (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 12. 19. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt az oldal küldi,vagy valami adathalász?
http://images.ifun.ru felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „Private zone. Only for administrator!”
Jelszot kér és nevet..
http://images.ifun.ru felhasználónevet és jelszót kér. A webhely üzenete: „Private zone. Only for administrator!”
Jelszot kér és nevet..
Ezt az oldal küldi,vagy valami adathalász?
Jelszot kér és nevet..
Jelszot kér és nevet..
Köszi! Okultam belőle!
Sziasztok!
Írtam levelet, és elküldtem, de sikertelen volt, mert " a weblap nem elérhető" felirat jelent meg. Az Alt+balra nyíl kombinációval már nem jött vissza az írott szövegem. Valahol a gépemen esetleg ez a levél fellelhető? De jó lenne! Köszi a választ!
János
Írtam levelet, és elküldtem, de sikertelen volt, mert " a weblap nem elérhető" felirat jelent meg. Az Alt+balra nyíl kombinációval már nem jött vissza az írott szövegem. Valahol a gépemen esetleg ez a levél fellelhető? De jó lenne! Köszi a választ!
János
Kár hogy töröltetni akarod. Az egyik legjobb sorozat/lány a tiétek itt.
Felismertek vagy miért?
(Ez egy válasz párocska20-28 üzenetére (2012. 10. 17. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 17. szerda 19:47

Sziasztok!Hogy lehet törölni a feltöltött sorozat képeinket???
Elöre is köszi:párocska20-28
sziasztok, hogyan tudom kicserélni a profilképem? akárhányszor megadok egy új képet, nem történik semmi. előre is köszönöm!
szerk.: tárgytalan, a chrome nem frissítette, de sikerült, másik böngészőben már látszik.
szerk.: tárgytalan, a chrome nem frissítette, de sikerült, másik böngészőben már látszik.
feltöltöd a saját képeidet egy képfeltöltő progival és a linkjét ide beszúrod!
képfeltöltés (Ez egy válasz szökemaci üzenetére (2012. 10. 17. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
képfeltöltés (Ez egy válasz szökemaci üzenetére (2012. 10. 17. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Segítséget kérnék.
A fórumokba hogyan lehet képet feltölteni?
A fórumokba hogyan lehet képet feltölteni?
Sziasztok!Hogy lehet törölni a feltöltött sorozat képeinket???
ie és Firefox ra van fejlesztve a chat azzal hibátlan müködik
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 28. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 28. péntek 08:12
Törölt felhasználó (860766)

Nekem miért nem működik a chat? :(
frissítsd le az oldalt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 14. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 14. péntek 10:43
Törölt felhasználó (787654)
VIP

Sziasztok
Szeretnék válaszolni a feltöltött sorozatom hozzászólásaihoz de nem jelenik meg a "válasz erre" fülecske.Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
Szeretnék válaszolni a feltöltött sorozatom hozzászólásaihoz de nem jelenik meg a "válasz erre" fülecske.Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
Nekem miért nem működik a chat? :(
Sziasztok
A privát képet hogyan lehet törölni?
Köszönettel.
Köszönettel.

Sokszor nem tudom megnézni a feltöltött képeket, nem jelennek meg. Mi lehet a gond?