Egynek pl. jó lenne 60 körüli, magát jóltartott nőkkel eltölteni, hosszú tartalmas éjszakákat. ;P
szopni egyformás nem túl vastag farkat majd gumival dugna a végén tövig nyomva belém élvezne neki adnám a szüzességem
Szívesen meg markolásznék egy szilikon mellett, hogy milyen lehet.

Csupasz puncis vékony ázsiai nőt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 16:49

Törölt felhasználó (3864612)

Ázsiai nőt dugni.
Szeretnék egy 50 éves nővel szeretkezni
Jó formás kerek popójú ,szép cicis néger vagy mulat nővel elkövetni minden jót

Ázsiai nőt dugni.
Telt duci , nagy logó mellű hölgy bimbóit nyalogatni szopogatni a punciba belenyalni rendszeresen . Lehetne fiatal idős szőrös vagy kopasz punci
Nézni ahogy dugják a feleségemet,és a tele élvezett puncit kinyalni.
Ha két-három kanos pasi remdesen megkúrná a feeségem punciját és fullra tele is élveznék. Miután ezt végignéztem elmennének és kettesben eljátszadoznék vele!

jó is az hidd el
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2019. 10. 11. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 11. péntek 17:31

Nekem is bejönne egy néger csaj! Imádom, a fekete csempét rózsaszín fugával!
Még nem szoptam, de nagyon izgat a gondolat mostanában, hogy jó lenne egy formás és kemény farkat a számba vennem, de ez csak gondolati szintig jut el.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet lelkileg is, és milyen a valóságban is ha tolják a farkat a számba.
Szívesen leveleznék ilyen téren tapasztalt emberrel is.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen érzés lehet lelkileg is, és milyen a valóságban is ha tolják a farkat a számba.
Szívesen leveleznék ilyen téren tapasztalt emberrel is.
Bi párral hármasban mindent ami jó.

Nincs kiabdranditobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 11:01
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Ne tegyenek zenet a szexvideok ala. Kiabrandito. Szeretnem hallani a szex izgalmas mellekzongeit, a nyogeseket, a sohajtozasokat, a beszedet, az orgazmus kialtasait.

Nagyon nedves nagy csiklójú,és ajkú nőt kényeztetni..orálisan,és kézzel...és nézni ahogyan élvezi..

60-70 éves nőt nyalni rendszeresen
Egyet értek! Sokkal izgalmasabb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 12. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 12. szombat 11:01
Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Ne tegyenek zenet a szexvideok ala. Kiabrandito. Szeretnem hallani a szex izgalmas mellekzongeit, a nyogeseket, a sohajtozasokat, a beszedet, az orgazmus kialtasait.

Hasonlo perverz nőt találni, mint én vagyok.
Nekem is bejönne egy néger csaj! Imádom, a fekete csempét rózsaszín fugával!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 04:18

Na én ilyesmire vágynék, de nagyon. Másik nagy vágyam egy néger csaj.