Egy csinos hölgyet megöklözni...
ha valaki most kiürítené a zacsimat...
Sziasztok ! Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Persze a tele élvezett puncit is tisztára nyalnám ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk... Nógrádiak előnyben ! De az M-0- áshoz közeli párok is írhatnak Pest megyéből ! Pusszancs...
Végignézni egy pár szeretkezését.
Egy hölgy fenekét rendszeresen nyalni, vagy a teletömött punciját.
Arcos amatőr képeket, videókat cserélni csajokról........
finommilfet01@gmail.com
finommilfet01@gmail.com
egy valós nőt találni akit lehet nyalni.
A heterok feladták. Nem elég univerzálisak

Úgy látom átvették a topikot a bisex-ek. A heterok kiszorultak.
Tetszik amit írtál.
(Ez egy válasz galati üzenetére (2021. 01. 31. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 31. vasárnap 22:42

Egy jó 50-es hölgyet találni, esetleg párt, akivel nagyokat lehetne szexelni...
0
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 18. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 18. csütörtök 16:19
Törölt felhasználó (4500542)

Találni végre egy 50 - 70 év közötti ffi t vagy párt. Akit kiszolgálhatnék A férjem előtt. Sexventrikus anal és orál kedvelő vagyok.
Találni egy idősebb párt, ahol a hölgy a számba tenné a férje farkát....
Kipróbálhatnám első biszex kalandom.
Kipróbálhatnám első biszex kalandom.
Egy érzéki szex hármasban, egy biszex párral. Ó de szeretném.
Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...
A bennem lévő vágyakat át élni, nem csak fantáziálni!
Sziasztok.
Rengetegen vannak ezen az oldalon, de nem bíznak egymásban az emberek, vagy ép nem nyitnak egymás felé, mert már megvan az a személy akit keres, kerestek. Miért kell egymást át verni, szivatni? Miért nem arra törekszünk hogy boldoggá varázsoljuk a napjainkat. Bár mikor jöhet egy elágazás az úton, mikor olyan dolog történik velünk, hogy a vágyainkat már nem tudjuk elérni. Szeretnék találni olyan nőt, vagy párt, aki lát bennem fantáziát, ad esélyt hogy jobban meg ismerjük egymást. Szívesen leskelodnék is, vagy csak néznem
Rengetegen vannak ezen az oldalon, de nem bíznak egymásban az emberek, vagy ép nem nyitnak egymás felé, mert már megvan az a személy akit keres, kerestek. Miért kell egymást át verni, szivatni? Miért nem arra törekszünk hogy boldoggá varázsoljuk a napjainkat. Bár mikor jöhet egy elágazás az úton, mikor olyan dolog történik velünk, hogy a vágyainkat már nem tudjuk elérni. Szeretnék találni olyan nőt, vagy párt, aki lát bennem fantáziát, ad esélyt hogy jobban meg ismerjük egymást. Szívesen leskelodnék is, vagy csak néznem
Kár hogy ennyire messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 18. csütörtök 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 18. csütörtök 16:19
Törölt felhasználó (4500542)

Találni végre egy 50 - 70 év közötti ffi t vagy párt. Akit kiszolgálhatnék A férjem előtt. Sexventrikus anal és orál kedvelő vagyok.
A korban és alkatban tökéletes nők /párok miért mindíg több óra távolságra vannak tőlem? :'(
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 02. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexelni sötétben egy ismeretlen nővel, egy parkban: mint Margitsziget vagy Városliget .
Már dugtom igy ... és soha nem elég belőle
Már dugtom igy ... és soha nem elég belőle