Domináns lány parancsára leszopni egy méretest faszt
Én is kibírnám, sőt! Nem csalnám meg soha a páromat de egy ilyen kalandban benne lennék! Azt nem bírnám ki hogy közben ne verjem ki párszor a farkam
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mi a legnagyobb vágyam, hogy végre találjak egy lányt/nőt/hölgyet..., aki szereti és élvezi is a kisebb méretet.
Mi a legnagyobb vágyam, hogy végre találjak egy lányt/nőt/hölgyet..., aki szereti és élvezi is a kisebb méretet.
Szerintem igen.
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Kibirnad hogy csak nézzed ahogy rommá dugom a párom
(Ez egy válasz A férfi üzenetére (2024. 05. 18. szombat 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 07:18

Minden vágyam hogy végig nézem hogy egy idegen pár hogy szexel elötem.
Sajnos igazatok van itt mindenki csak üríteni akar nem ismerkedni valós embereket keresni sok a kamus sajnos
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2024. 05. 18. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 17:22

Ahhoz persze arra is szükség volna, hogy legalább tized annyira tiszteld meg a párokat mint amennyire szépeket sikerült összeirogatnod a bemutatkozóban. Nekünk két három hetente válaszoltál, kitaláltál minden féle külföldi utakat ahol net sem volt, aztán azt sem tudtad kivel levelezel, szóval maradj inkább a vágyakozásnál, abból bajod nem lehet.
Ahhoz persze arra is szükség volna, hogy legalább tized annyira tiszteld meg a párokat mint amennyire szépeket sikerült összeirogatnod a bemutatkozóban. Nekünk két három hetente válaszoltál, kitaláltál minden féle külföldi utakat ahol net sem volt, aztán azt sem tudtad kivel levelezel, szóval maradj inkább a vágyakozásnál, abból bajod nem lehet.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 05. 18. szombat 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 08:56

Nekem olyan vágyam lenne.
Hogy: Találni egy olyan párt aki igényelne engem kb úgy ahogy leírtam az adatlapomon.
Hogy: Találni egy olyan párt aki igényelne engem kb úgy ahogy leírtam az adatlapomon.

Mintha olvastam volna egy kamionost aki keres ilyen kalandra. Ha jól emlékszem Albertirsa környékén . Hátha segítettem....
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2024. 05. 14. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 09:55

Egy kamionos mellett szexelni az autónkban, aki áthív minket magához a fülkébe, majd ezután közösen kényeztetnénk a páromat....
Már régi álom nálunk, de ez még nem jött össze sajnos:(
Már régi álom nálunk, de ez még nem jött össze sajnos:(
Nekem olyan vágyam lenne.

A vágyam az hogy egy nagymellű nő melleit szopnám a férj meg a farkamat! Meg olyan is hogy a nő háttal az ölembe fekszik én gyúrom a melleit a párja meg döngeti!
Ez nagyon őszinte vágy
(Ez egy válasz Dzsentri üzenetére (2024. 05. 18. szombat 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 18. szombat 08:19

Zavaró mellélkhatásokkal terhelt barátnőmet lepattintva most itt állok egy szopócsoda hiányában. Az űrt kitöltendő a vágyam egy alaposan és kíméletlenül megszopatható szerető enyhe sub beütéssel, akit kedvemre rendeltetésszerűen használhatok. Igyekeztem a legromantikusabb módon megfogalmazni vágyaimat.
Zavaró mellélkhatásokkal terhelt barátnőmet lepattintva most itt állok egy szopócsoda hiányában. Az űrt kitöltendő a vágyam egy alaposan és kíméletlenül megszopatható szerető enyhe sub beütéssel, akit kedvemre rendeltetésszerűen használhatok. Igyekeztem a legromantikusabb módon megfogalmazni vágyaimat.
Minden vágyam hogy végig nézem hogy egy idegen pár hogy szexel elötem.
Attól,h van szakállam és szőrös vagyok,biztosítalak benne,hogy ápolt vagyok,fürdök minden nap,ha tehetem 2X 3X is.A fejem 2 naponta borotválom és mindenhol tudnám,de nem teszem,mert szerintem van olyan nő,akinek ez jön be,ahogy nekem is a szőrös muff.16 évig borotváltam,most ez jön be!A vágyam nem érdekel senkit,de a tiédet teljesítem!
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 08:53

Találni egy olyan pasit vagy párt, akinek nemcsak akkor van ideje mikor napokig kell levelezni, fotókat küldeni. Aztán mikor telefonhívásra vagy találkozóra kerülne a sor, rögtön elutazik, pont dolgozik, megellett az aranyhörcsöge és jönnek az idiótábbnál idiótább kifogások! Vicc az egész! Ilyen nicknevekkel kéne nyitni már egy külön topicot! Szánalmas férfiak vannak itt sajnos! Vicc a leírásban a borotvált intim, aztán küld egy kozák kucsmás képet. Rákérdezünk! Jaa, szoktam, de most lusta vagyok! Baszki! Sexkapcsolatot keresel és igénytelen képet küldesz? Miért? Vagy ő nem akar tőlünk képet, ő rögtön jönni akar és sexelni. No mi ezt nem akarjuk! Ez igénytelenség, hogy nem vagy kíváncsi a partnerre! Szóval elképesztő itt a pasik 99%-a!
Ha napokig csak levelezés+ fotók mennek abból semmi nem lesz..Ha reglap szerint megfelelő lehet+ fotó, onnantól élő szavas beszélgetés rövid időn belül, abból sokminden leszűrhető. (olyan nincs h napokig-hetekig nincs ideje pár percre..). Ugyanez pároknál!! Itt különösen extrémnek és perverznek számít ez
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Találni egy olyan pasit vagy párt, akinek nemcsak akkor van ideje mikor napokig kell levelezni, fotókat küldeni. Aztán mikor telefonhívásra vagy találkozóra kerülne a sor, rögtön elutazik, pont dolgozik, megellett az aranyhörcsöge és jönnek az idiótábbnál idiótább kifogások! Vicc az egész! Ilyen nicknevekkel kéne nyitni már egy külön topicot! Szánalmas férfiak vannak itt sajnos! Vicc a leírásban a borotvált intim, aztán küld egy kozák kucsmás képet. Rákérdezünk! Jaa, szoktam, de most lusta vagyok! Baszki! Sexkapcsolatot keresel és igénytelen képet küldesz? Miért? Vagy ő nem akar tőlünk képet, ő rögtön jönni akar és sexelni. No mi ezt nem akarjuk! Ez igénytelenség, hogy nem vagy kíváncsi a partnerre! Szóval elképesztő itt a pasik 99%-a!
az tuti h gázok a pasik...neten nagy a szájuk...de találkozni minimális aki mer...10 ből kb fèl
Ez mennyire igaz...

Hihetetlen ezt olvasni.
Az ember azt tudja, hogy csajszit nehéz itt találni, de, hogy pasit is??? (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ember azt tudja, hogy csajszit nehéz itt találni, de, hogy pasit is??? (Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 05. 17. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Anonim módon beleélvezni nőkbe,akik ugyanezt kívánják.