Úgy kinyalnék egy nagyon nedves pinát vagy popót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 15. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 15. szombat 14:47
Törölt felhasználó (930754)

Úgy bekapnék most egy nagyon nedves faszt

Úgy bekapnék most egy nagyon nedves faszt

Egy érett párral én is szivesen partiznék imádnâm esetleg gyenge bi beleférne az ilyen hölgyek csodálatosak.Jelenleg ha valaki csornai vagy környéki szóljon.
Mi tart vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 12. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 12. szerda 22:36
Törölt felhasználó (770424)

Keményen felnyàrsalnék egy érett nöt.... akàr a férje elött is
Megismerkedni egy érett,kedves párral,nézni szerelmeskedésüket,majd utána megizlelni,kinyalni a hölgy élvezéstől nedves punciját,popsiját,érezni forró aranysárga zuhatagát,arcomon,számba!
Ma szívesen találkoznék innen az oldalról egy hölggyel és szexelnénk egy jót.
Oszinten...csodallatos parkapcsolatba elek,szinte minta kep, de egy valami dul-ful bennem amit nem tagadhatok meg...szeretem a tobbes szexet,parokkal, sajnos parom sok-sok komoly beszelgetes utan is ellenzi,o mas mint en es ezzel kell egyutt elnem, engem hajt a vagy es nem tudom csakugy kitorolni magambol, irigylem a tobbi part akik egyutt "csinaljak" a vagyaikat, sajnos nekem csak diszkret lopott orak jutnak ez miatt, es persze titokban...nem konnyu, szoval az igazi vagyam nem tud teljesulni es nem is fog parommal, csak diszkreten olyan parokkal akik ezt fogadjak, es ennek 1% az eselye....szoval minden porcikam a harmas szexet kivanja....
ha azon múlik, feláldozom magam az ügy érdekében
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 16. csütörtök 17:29

Törölt felhasználó (930754)

Én vadul szopnék egy faszt jó mélyen bekapnám és szopnam még tele nem lőné a szám!!
Autózunk a párommal mikor egy normális pasi beszállna és előttem nyalná a nejem punciját bemelegítésnek. Ezután kikötné kezeit az első ülések fejtámláihoz élvezkedik a melleivel és hátulról jól megdugja,. De nagyon. Közben vezetnék és hallgatnám őket. Mikor megállok egy félre eső helyen nagy melleit megdugná és ráélvezne. A fenekét is megdolgozhatja akár végig és így küldene haza minket.
Keményen felnyàrsalnék egy érett nöt.... akàr a férje elött is
Megnézni egy párt miközben dugnak.......
Az ex sógornőmet lenne jó meg dugni.
Na ez tetszik!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 12. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 12. szerda 18:48
Törölt felhasználó (892021)

Lemennénk a kis perverz barátnőmmel a Dob utcai moziba,és egy bukakke partyba sokan a cicijére élveznének... és ő is kíváncsi rá és benne van a dologban!

Lemennénk a kis perverz barátnőmmel a Dob utcai moziba,és egy bukakke partyba sokan a cicijére élveznének... és ő is kíváncsi rá és benne van a dologban!

remek
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 11. 08. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

minem csak irkalni jovunk fel ide komoly a szandekunk !
(Ez egy válasz indi11 üzenetére (2014. 11. 08. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
én viszek ha komolyan gondolod
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 11. 08. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

hozzal punpat azt nyalhatsz dughatsz !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 07. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 07. péntek 07:32
Törölt felhasználó (879570)

Felpumpált puncit nyalni

2 ttö di fi beszalna hozzank vagy egy bipart talalni kinek van mart baratjuk .!
Többes szex mèg kimaradt a 35 èvemböl