Persze,megcsókol nyalás után.de azért a puncinedv az más mint a sperma
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 05:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 29. kedd 05:31
Törölt felhasználó (1339692)

Mi lenne belőle.? Kinyalod? Leszokott szopni? akkor miért ne csókolóznál vele? Ő megcsokol ha kinyaltad?
Bárcsak nekem mondaná...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 21:50
Törölt felhasználó (4566402)

Nekem is mondta már a nejem, hogy élvezzek a szájába és utána csókolózzunk. Még nem vettem rá magam!
ha párom szájal kényeztet mindig szájába élvezek.
Én is mindig szájba élvezem, azzal nincs gond. Le ugyan nem nyeli sajnos. Ilyenkor össze szoktunk bújni pár percre,majd elmegy a fürdőszobaba és kiköpi. Bárcsak egyszer odahajolni és megcsókolna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:40
Törölt felhasználó (4650775)

Szájba élvezés nálunk is megy, le is nyeli mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:40

Szintén ez a helyzet velünk is
mindig lenyeli, mert imádja, minél több annál jobban izgatja. Csak a gecis csók számomra idegen, de majd valamikor biztosan sikerül rávennem magam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 21:50

Törölt felhasználó (4566402)

Nekem is mondta már a nejem, hogy élvezzek a szájába és utána csókolózzunk. Még nem vettem rá magam!
miért is ne csinálnánk
Mi is mindig csókolóztunk szájbaélvezés után is, de egy ideje már izgatott a gondolat, hogy ne nyelje le az összeset. Simán mondtam neki mikor már eléggé felizgattuk egymást. Meglepő módon egyből rábólintott pedig nemigazán szereti az efféle újításokat. Aztán a végén miután elélveztem, rögtön odajött és hatalmasat csókolóztunk, miközben éreztem hogy bőven hagyott nekem is a saját anyagomból. Engem annyira feltüzelt, hogy néhány perc múlva újra állt a szerszám és levezetésként szexeltünk is egyet
Azóta is csináltuk párszor így, sőt úgy is hogy a végén az ajkaira kentem a farkamból és utána csókoltuk meg egymást. Szerintem neki is tetszik a dolog. Úgyhogy hajrá, kérd csak szépen meg
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 12. 06. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon kellemes mi is szinte mindig igy fejezzük be ,teljes mennyiséggel, ritka eset mikor lovagló pózban de akkor a számra passzitja a hüvelyét miután átfolyt jöhet a csók addig mig elfogy az egész!
(Ez egy válasz furcat üzenetére (2023. 03. 11. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 22:58

Mi is mindig csókolóztunk szájbaélvezés után is, de egy ideje már izgatott a gondolat, hogy ne nyelje le az összeset. Simán mondtam neki mikor már eléggé felizgattuk egymást. Meglepő módon egyből rábólintott pedig nemigazán szereti az efféle újításokat. Aztán a végén miután elélveztem, rögtön odajött és hatalmasat csókolóztunk, miközben éreztem hogy bőven hagyott nekem is a saját anyagomból. Engem annyira feltüzelt, hogy néhány perc múlva újra állt a szerszám és levezetésként szexeltünk is egyet
Azóta is csináltuk párszor így, sőt úgy is hogy a végén az ajkaira kentem a farkamból és utána csókoltuk meg egymást. Szerintem neki is tetszik a dolog. Úgyhogy hajrá, kérd csak szépen meg

Mi is sokat csináljuk, tetszik nekünk is ez a dolog. Első alkalommal kicsit fura volt. De mostmár egész izgató .
KI NEM SZERETI
A legfinomabb
imádom!

Pl akinek ez undorító
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 14:29

KI NEM SZERETI
elég baj neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 17:21
Törölt felhasználó (856058)

Pl akinek ez undorító
A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!
igy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (4604022)

A gond ott kezdődik ha mindenki spermáját a szádba veszed!De ha a sajátodat a saját nődnek adod a szájába és azzal csókolózol de undorodsz tőle akkor saját magad anyagától undorodsz akkor önmagadtól undorodsz!
Szerintem ne üljünk fel a provokációnak
Mi szeretjük és kész, aki meg nem.... az minek is jön ide?
))))

igazad van! Woody Allent idézem, kicsit kifordítva: tudod mi a perverzió? a szex, ha azt jól csinálják!
mások pedig maradjanak a misszionárusnál, de csakis gyermeknemzés céljából
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 21:39

Szerintem ne üljünk fel a provokációnak
Mi szeretjük és kész, aki meg nem.... az minek is jön ide?
))))

Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Nálunk szinte természetes, hogy az utójáték során megcsókoljuk egymást, akkor is ha a szájába élveztem.
Ha én undorodom magamtól, hogy kívánjam, hogy Ő engedje, hogy a szájába élvezzek?
Sőt, fokozni is tudom!
Ez akkor is így van, ha hármasban a másik srác is a szájába élvez. Vagy csak ő, én meg máshova.
Az ízük ugyanolyan mint az enyém.
A feleségemet pedig kifejezetten izgatja az ilyen "perverzitás".
Nálunk szinte természetes, hogy az utójáték során megcsókoljuk egymást, akkor is ha a szájába élveztem.
Ha én undorodom magamtól, hogy kívánjam, hogy Ő engedje, hogy a szájába élvezzek?
Sőt, fokozni is tudom!
Ez akkor is így van, ha hármasban a másik srác is a szájába élvez. Vagy csak ő, én meg máshova.
Az ízük ugyanolyan mint az enyém.
A feleségemet pedig kifejezetten izgatja az ilyen "perverzitás".

Nekem ez bejön. Magamról, meg a páromról is lenyalom a saját gecim. Nem okoz gondot.
.
.