Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni szabadidővel, annak kellemes eltöltésére. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos, de egyben biztosított is. Képem van itt az oldalon is, kölcsönösség és az alapvető körülmények tisztázása (ki mikor ér rá, hely, stb) esetén mutatom is természetesen.
Hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni szabadidővel, annak kellemes eltöltésére. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos, de egyben biztosított is. Képem van itt az oldalon is, kölcsönösség és az alapvető körülmények tisztázása (ki mikor ér rá, hely, stb) esetén mutatom is természetesen.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Sziasztok! 23 éves srácként estére keresek kellemes társaságot Budapesten. Helyem van
Aki(k) nem tudják tiszteletben tartani, hogy régóta egmást nagyon szerető házaspár vagyunk, azok ne rabolják a hülyeségükkel a kevés szabadidőnk. Csak akinek inge az vegye magára!!!!!
szopnék egy jót ma bp-n
nem akartam tolakodó lenni......
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Nem szeretnénk téged sem hívni, de köszönjük a lehetőséget!!!!
BUUUURN!

Nem szeretnénk téged sem hívni, de köszönjük a lehetőséget!!!!
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
hívjatok engem! én nem vagyok kamu
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 19:06

Törölt felhasználó (4714312)
VIP

Kamu! Ha valakinek szüksége van rá privát üzenetben küldjük a privát üzeneteit!!!!
Kár az időt pocsékolni vele!!!!
Kár az időt pocsékolni vele!!!!
Kamu! Ha valakinek szüksége van rá privát üzenetben küldjük a privát üzeneteit!!!!
Kár az időt pocsékolni vele!!!! (Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 11:48
Kár az időt pocsékolni vele!!!! (Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Helyem van.Várom üzeneted!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon, aki ma este szivesen ismerkedne, kalandozna?
Pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon, aki ma este szivesen ismerkedne, kalandozna?
Sziasztok, Budapesten ma este párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Estére keresk partnert hölgyet pàrt
Ma este hölgynek, vagy pár hölgytagjának nyalnék faszverés közben. Helyem van.
Szia! Írj privátban légy szí
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (2023. 11. 18. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 18. szombat 20:03

Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Rendszeres diszkrét havert keresek, heti egy két alkalom minimum
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Rendszeres diszkrét havert keresek, heti egy két alkalom minimum

Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ma estere szeretnenk hellyel rendelkezo sracot budapesten ! Adatlapunk szerint!
Sziasztok! Szentendrén keresek kalandot, hétköznap esténként.
Sziasztok,
Budapesti 41/43 éves párként keresünk holnap (azaz hétfő) estére keresünk bi lányt, vagy mindkét részről bi párt izgalmas együttlétre! Mindenki mindenkivel alapon!
Mindketten bi beállítottságúak vagyunk, így minden finomságot szeretünk.
Igényes, sportos, intelligens pár vagyunk, hölgy tagunk kifejezetten nagy cicikkel és formás popsival rendelkezik, és teljesen borotvált csupasz, mézédes puncival. Férfi tagunk szintén igényes, kellő helyeken szőrtelen, szép mérettel, és fürge nyelvvel.
Ha van kedved/ kedvetek csatlakozni vad, buja együttléthez, akkor privátban várjuk a jelentkezést!
Budapesti 41/43 éves párként keresünk holnap (azaz hétfő) estére keresünk bi lányt, vagy mindkét részről bi párt izgalmas együttlétre! Mindenki mindenkivel alapon!
Mindketten bi beállítottságúak vagyunk, így minden finomságot szeretünk.
Igényes, sportos, intelligens pár vagyunk, hölgy tagunk kifejezetten nagy cicikkel és formás popsival rendelkezik, és teljesen borotvált csupasz, mézédes puncival. Férfi tagunk szintén igényes, kellő helyeken szőrtelen, szép mérettel, és fürge nyelvvel.
Ha van kedved/ kedvetek csatlakozni vad, buja együttléthez, akkor privátban várjuk a jelentkezést!