Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok,
Környékünkről ( Budaörs-Diósd-Érd)keresnénk igényes, nagyméretű (min 20 cm és vastag) méretű srácot/férfit hosszútávra, házibarátnak.
Olyannal ismerkedünk, aki tudja, miről szól egy házibarát feladata.
Ez számunkra pár levélből kiderül.
Környékünkről ( Budaörs-Diósd-Érd)keresnénk igényes, nagyméretű (min 20 cm és vastag) méretű srácot/férfit hosszútávra, házibarátnak.
Olyannal ismerkedünk, aki tudja, miről szól egy házibarát feladata.
Ez számunkra pár levélből kiderül.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Ma 17 h környékén, az árkád bevásárló központ parkoló házba, autóban játszom a 23as cerkámmal!
Női kukkolót szívesen fogadok !
Budapest !
Sziasztok,
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
Ma este biztonsagos kaland? Helyem van szentendren , sportos bi uni srac vagyok.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
stopnék misklcob mostanség
Nógrádban elhanyagolt Milfet keresek

Jo reggelt.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Üdvözlök mindenkit!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
2024.11,30.án. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness swinger park! A szaunánkat higiéniai okok miatt,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata a kinti tartózkodás miatt !
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-22.00ig Közös programok!(ismerkedés,masszázs,közös foglalkozás)
22.00 tól 2.00 ig Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!
Csak előre jelentkezéssel!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok,
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
43 éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz a mostani hétvége folyamán.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok!
Pár esetleg ma este?
Nagyvárad tér és környéke?
Pár esetleg ma este?
Nagyvárad tér és környéke?
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..

Hi! valaki nem akar el élveztetni? Most helyem is van stadionok környékén! Ha egy a prosztata masszázs is megy az bejönne nagyon régóta ki akarom próbálni!
Igényes pasi ként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!