Fehérváron ma diszkrét kaland.Írj mikor és hol .
Sziasztok
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Sziasztok!Ma délelőtti órákba esztergomba valaki ?Csak orál szex érdekel!Üzenet csak privátba!
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Sziasztok, napi szinten járok Veszprém és Várpalota között ha hozni vinni kell valakit keresen meg privátba (leginkább lányok).
Holnap, dél körül Székesfehérváron leszek. Hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi szexre!
Csütörtökön az esztergomi fürdőben egy tali?
Pápán méreteset szopnék-diszkréció....
Lenne kedve valakinek meglesnie ma miközben masztizom Fehérváron 19 óra fel?
Privátba írj!
Privátba írj!
párokkal ismerkednék hetero alapon Zala Veszprém vár megyéig privibe lehet írni
Sziasztok! Ide is beírom, hátha: csütörtökön, 14-én keresek hellyel rendelkező férfit Székesfehérváron, kb dél körül leszek ott. Kis alkalmi kaland
Sziasztok Párok, hölgyek hellyel rendelkezem ma napközben egy kis kalandra
Sziasztok!Csütörtök nappal pár,aki fogadna pasit Balaton északi vagy déli partján??
herenden és környékén keresek lányt asszonyt akit titokban nyalhatok.diszk. adott.
Bicskén valaki?
Egy kis kaland valamelyik este?
Egy kis kaland valamelyik este?
Sziasztok
Tapasztalt, igényes férfiként szívesen találkoznék hölggyel vagy párral fantáziák realizálásának céljával.
Privátba írj
Tapasztalt, igényes férfiként szívesen találkoznék hölggyel vagy párral fantáziák realizálásának céljával.
Privátba írj
Sziasztok! Március 15 éjszakára keresünk elsősorban párokat Városlődön.
Sziasztok
Mai nap Székesfehérváron szívesen meglesnék valakit miközben masztizik!
Vagy engem is meg lehet lesni.. wink
Privátba írj!!
Mai nap Székesfehérváron szívesen meglesnék valakit miközben masztizik!
Vagy engem is meg lehet lesni.. wink
Privátba írj!!
Csütörtökön az esztergomi fürdőben egy tali?
Nővel találkoznék egyik nap délután.