Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Veszprémben és környékén keresek nőt. Izgalmas helyem van.
Valaki most Székesfehérvár-Győr között egy jó szopásra?
Ma délután velencei tó környékén kaland?
Veszprémben szopnék igényes 40 év fölöttit
Sziasztok. Ma délelőtt rá erő hölgy vagy pár Pápa környékén esetleg?
Sziasztok, fehérváron valaki? Extrém perverz is lehet
Írtam negint
olvass kérlek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 00:07

Törölt felhasználó (4345682)

Mai napra keresek valakit akivel a perverz vágyaim kiélhetem! Lehet nő , pár vagy akár férfi is ! Székesfehérvár ! Irjatok
Mai napra keresek valakit akivel a perverz vágyaim kiélhetem! Lehet nő , pár vagy akár férfi is ! Székesfehérvár ! Irjatok
Szia. Írtam priviben....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 26. kedd 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 26. kedd 20:32
Törölt felhasználó (4345682)

Holnap késő este fehérváron valaki? Minden szóba jöhet
Pápán keresek nőtt vagy párt keresek közös együtt létre
Közös időtöltésre keresek nőt.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Dunaújváros, és környékén hölgy vagy pár most? Részleteket, feltételeket beszéljük meg most. Ha meg van a kölcsönös szimpátia, lehet rendszeres, maximális duszkréció mellett! Lehet egy tünemény házi asszony is, aki unatkozik! Helyem van utazás nem gond.
Dunaújváros, és környékén hölgy vagy pár most? Részleteket, feltételeket beszéljük meg most. Ha meg van a kölcsönös szimpátia, lehet rendszeres, maximális duszkréció mellett! Lehet egy tünemény házi asszony is, aki unatkozik! Helyem van utazás nem gond.
Hello!! Szopok, nyelek, nyalok, kuratok!! Valakik?? Akiket érdekel. Helyem van!! A passzív oldalon minden jöhet! A keményebb méretes pasikat kedvelem!! Érd-Bp. és a környékéről, írjatok üzit!
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
Szopnék és szopatnék ma vagy holnap este Veszprém környékén. Privibe
Holnap késő este fehérváron valaki? Minden szóba jöhet
Ma keresek hölgyet párt Pétfürdőn