Szívesen szopatnék ma, most?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Kíváncsi lányt, nőt keresnék webkamerás kukkolásra, akit izgat ha látja, hallja, ahogy a pasi rá izgul és elélvez.
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Nem baj ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet. Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Maximálisan diszkrét vagyok!
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Ma este fehérváron szabadtéri huncutkodásra keresek partnereket! Írj, ha lenne kedved!
Sziasztok ma napon Székesfehérvár -Balatonakarattya- Veszprém útvonalon nudi , kukkolàs huncutkodásra keresek partnereket.
Tatabánya környékén keresünk párt akik szeretik ha nézik őket. Nem párcserére, egymás elötti szexre keresunk. - hely van.
Sziasztok! Nő vagy Pár esetleg a mai nap valahol Tatabánya környékén? Egész héten ráérek reggeltől estig.
Sziasztok. Szexörült nőt vagy párt keresek.
Igényes hölgyekkel, lányokkal ismerkednék. 35 éves korig. Fejér-Komárom-Esztergom megyében.
Holnap napközben Székesfehérvár és környéke, Siófok vonalon van valakinek kedve ismerkedni?
Sziasztok. Ma valaki Veszprém környékén?
Van ilyen? Hol? Én se hallottam még róla
(Ez egy válasz Balatonpár73 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mór- Bodajk környékéről Uni vagy Passzív pasi aki találkozna is... esetleg helye is lenne?
Sziasztok!
Csütörtök napközbenre keresek kalandot, Veszprém és környékén.
Csütörtök napközbenre keresek kalandot, Veszprém és környékén.
Székesfehérváron találkoznék.Minden ötletet szívesen fogadok
Irtam
(Ez egy válasz BigBox75 üzenetére (2025. 08. 20. szerda 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Veszprém megyében kaland?
Sziasztok Tatabányán komáromban valaki pár lány