Sziasztok! Akinek lenne kedve ma kalandozni keressen privát!! Szép hétvégét mindenkinek!!
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Sopron-Szombathely vasútvonalon keresnék, ismerkednék nővel, esetleg párral a hölgy örömére.
Szívesen lennék házibarát is egy szimpatikus párnál, akik egy fiatal házibarátot keresnének.
Szívesen lennék házibarát is egy szimpatikus párnál, akik egy fiatal házibarátot keresnének.
Nagykanizsán ma este autóskaland hölgyek, párok? Kukkolnék vagy közös maszti? De egy jó szexben is benne lennék. Hely is megoldható.
Sziasztok! Sopronban intelligens párral ismerkednék.
Sziasztok ma valaki Nagykanizsa elsősorban hölgyet keresek
Győrben cumiznèk . Hely és diszkréció adott.

Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Engem érdekel. Merre lenne?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Sziasztok! Ma és, holnap este Őrségi pár akinek igénye lenne egy plusz pasira harmadiknak? Helyem lenne, örülnék egy igényes pár látogatásának. Egy szállodában leszek, minden izgalmas dologban partner lennék. Olyan párok írjanak akik el is mernek jönni ha megbeszéljük!
Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Tágítós játékokat és fistinget kedvelő nőt is keresek. Párokat is.
Sziasztok! Holnap este zalai párral ismerkednénk. Utazás nem gond. Bővebb infó privátban

Szia merre lesz a jakuzzi party?
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (2024. 03. 22. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Jakuzzis kaland ma ,? Várunk!!
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...

Intelligens párral ismerkednék Sopronban.
Club látogatásra keresek párt most hétvégén Zala,Vas és Somogy megyékből.
Jó méretű pasi vagyok vas megyébe keresnék hölgyet párt. Kellemes idő töltésre.