szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is erre nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatná a dolog!
Sziasztok!
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
??? Ma debrecen helyel rendelkező férfit hármashoz
A 6 napos hétvégére keresünk szórakozást a közelből lányok esetleg párok személyében.
Sziasztok holnapra jól szopót keresek akinek kurhatom a száját keményen majd a torkára élvezek amit nyelni kell Helyed legyen
Sziasztok! Olyan Nyiregyi nő aki szeretőt keres?
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Debrecenben bő nyállal cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Aktívpartnert keresek jászberényben és környékén,napközbeni talira helyemnincs utaznitudok.
Sziasztok! 40 éves bi uni crossdresser férfi vagyok! Debrecen vagy Nyíregyházán keresek 3-as vagy 4 -es szexre! Lehettek crossdresserek is! Írjatok minden jóba benne vagyok!
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
Sziasztok! Ma Debrecen mellett vagyok (Hajdúsámson), helyem van. Szívesen töltenék az estét kellemes társaságban. Igényes hölgy, pár, esetleg transz lány, jóformán bármilyen felállásban. Részemről minden megbeszélés kérdése, a lényeg, hogy a végén mindenki elégedett mosollyal távozzon.
32 éves, jó megjelenésű, igényes, diszkrét férfi vagyok. Írjatok bátran.

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv

Sziasztok! Esetleg ma este folyamán?
(Ez egy válasz Mokamaci üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
Debrecen hellyel rendelkező férfit keresünk hármashoz ViBER
Sziasztok
Laci vagyokegy magas ápolt nyitott biszex diszkrét férfi vagyok!
Szabolcs v Borsod v hajdumegyei pasik párok uni vagyok!
Laci vagyokegy magas ápolt nyitott biszex diszkrét férfi vagyok!
Szabolcs v Borsod v hajdumegyei pasik párok uni vagyok!
Sziasztok. Esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 09:22
Törölt felhasználó (4758090)

Szabolcs megyében szilveszteri buliba csatlakoznánk... vagy nálunk szilveszteri bulira keresünk szimpatikus párt. Több infó privátban.
Szabolcs megyében szilveszteri buliba csatlakoznánk... vagy nálunk szilveszteri bulira keresünk szimpatikus párt. Több infó privátban.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.