Hali. Ma este,Hölgy vagy pár? Mátészalka,Fehérgyarmat,Vásárosnamény és környékéről?
Irj privit
Irj privit
Hétfőn egész nap Debrecenben leszek ha valakit érdekel egy 50es pasi írjon,maszti kukkolás szex minden érdekel
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik! Extra ha Roma az illető hölgy!!!
Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (tegnap 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:56

Sziasztok, látogatja esetleg kukkolható pár az orosi vagy a debreceni szervizutat?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok, látogatja esetleg kukkolható pár az orosi vagy a debreceni szervizutat?
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Debrecenben jovohet vegere szeretnek egy kissebb partyt osszehozni. Az idopont nyitott, megbeszelheto. Ha erdekel teged/titeket irj nyugodtan
Szabolcsi pasikat keresek mara helyem van, tudj utazni
Szasztok Szarvason vasárnap estére vagy napkozbe ill hétköznap előre megbeszélt időpontba Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Fiatal. 25 éves, sportos férfiként kényeztetnék házas nőket Debrecenbe. Kép a profilon, arcot csak privátba küldök
Debreceneben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Helló szívesen ismerkednek párral esetleg nővel,,, Miskolc környékéről
Sziasztok akadna a környékemröl par hölgy adatlapom szerint?
Fancsikán vagy valahol a szeabadba szívesen találkoznék huncutkodó párral, vagy nővel
Párokat nőket kukkolnék most is akár, ráérek.
Debrecen és környékén.
Debrecen és környékén.
Debrecenben jovohet vegere szeretnek egy kissebb partyt osszehozni. Az idopont nyitott, megbeszelheto. Ha erdekel teged/titeket irj nyugodtan
Sziasztok, holnap reggel megyek BP-re végig az M3-on, este ugyanott vissza. Hölgyet szívesen elviszek.