Ma délelőtt Győrben van szabadidőm, párok használjátok ki az alkalmat! Kemény, tabumentes szexre keresek!
Sziasztok! Ma reggel hölgy, pár Gödöllőn? Várom leveled! Köszönöm!
Hétfő és/vagy kedd estére keresek szopatni és dugni szerető pasit.
Most indulok Budapest - Győr - Sopron útvonalon. Pár, hölgy esetleg ilyen későn?
Sziasztok!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Sziasztok!
Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Budapest és környékén pár vagy hölgy?
Szia, István vagyok
Sportos, igényes 42/170/75 pasi, kellemes alkalmi talikhoz keresnék csinos szeximado hölgyet.Reszemrol diszkréció adott,intim testrékszerem van és a hölgy örömére szexben mindenre nyitott,lehet szó többesröl, cuckold.ha felkeltette érdeklődésed várom válaszod a továbbiakèrt, István
Sportos, igényes 42/170/75 pasi, kellemes alkalmi talikhoz keresnék csinos szeximado hölgyet.Reszemrol diszkréció adott,intim testrékszerem van és a hölgy örömére szexben mindenre nyitott,lehet szó többesröl, cuckold.ha felkeltette érdeklődésed várom válaszod a továbbiakèrt, István
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő pasit keresnénk ma estére, aki lágy, olajos erotikus masszázsban részesítené párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kézzel-szájjal hálálná meg ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Fehervaron kalandra vki közöshokira?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Velencei tó -Székesfehérvár környékén kalandoznék most délután.
Hölgy vagy pár aki benne lenne?
Hölgy vagy pár aki benne lenne?
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként párt keresek, akár hosszabb távon, ha úgy alakul.
Budapest, Pest megye.
30 éves hetero férfiként párt keresek, akár hosszabb távon, ha úgy alakul.
Budapest, Pest megye.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Keresek Ózdon vagy a környékről(tudj utazni) valakit aki ma este egy kezdőt irányítva megszopatna/nyalatni.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Ma este 21 óra körül szopnék Budapesten
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Reptéren van most kint valaki?
HÉTFŐ ESTE 9-től HOKIBULI BUDAPESTEN!!
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Olyan srácokat (18-45 év közötti, normál vagy sportos testalkat) keresek, akik nagyot spriccelve élveznek,
és ezt mások társaságában is megteszik! Pár bulimról kép a társkeresőn látható.
Én 40 éves, sportos, 20/6os méretű pasi vagyok.
Sziasztok! Kőbányán valaki?