Jelentkeznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 06. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 06. szombat 12:30
Törölt felhasználó (3963562)
VIP

Szolgát keresünk
Sziasztok!
Ma dugható biszex srác vagyok. HA tetszem írjatok! (csak párok, illetve domináns Hölgyek)
Ma dugható biszex srác vagyok. HA tetszem írjatok! (csak párok, illetve domináns Hölgyek)
Sziasztok!
Szubmisszív (biszex) nőt keresek tartós D/s kapcsolatra nógrád ill. pest megyéből. Olyan valakit aki szeretne családot, és nem egy éjszakára keres hanem egy életre. Domináns vagyok, nagyon sok tapasztalatom bevallom nincs, ezért olyan hölgy jelentkezését is várom aki még nem kóstolt bele a BDSM bizarr világába, de mindenképp D/s kapcsolatot keres, akit vonz az alárendeltség és nem megjátsza hogy ilyen, hanem valóban szubmisszív. Kezdetben a Soft-BDSM, majd később a keményebb szado-mazó szexre is szeretném használni a páromat.
Akit keresek:
30-38 éves nő, nem dohányzik, nincs gyereke, mobilis, őszinte, hűséges, nevelhető, igényli a verést vagy a pofozást, a kemény bánásmódot, szeretne családot, nincs szétkefélve és el tud élvezni, nagymellű, nem duci, ha vízöntő vagy akkor passz, akinek nincs jelenleg kúrópajtása, egyedülálló és nem elvált, nem alkoholista.
És ami még fontos: 24/7 -es kapcsolat érdekelne inkább. És imádom elfenekelni a páromat - ezt csak így ideírtam hogy tudd
Anyagiak kizárva, ne az érdekeljen!
Bár nem fűzök hozzá sok reményt hogy találok itt ilyen hölgyet aki szintén azt keresi amit én, de ha mégis lenne itt ilyen hölgy akkor írjon bátran.
B
Szubmisszív (biszex) nőt keresek tartós D/s kapcsolatra nógrád ill. pest megyéből. Olyan valakit aki szeretne családot, és nem egy éjszakára keres hanem egy életre. Domináns vagyok, nagyon sok tapasztalatom bevallom nincs, ezért olyan hölgy jelentkezését is várom aki még nem kóstolt bele a BDSM bizarr világába, de mindenképp D/s kapcsolatot keres, akit vonz az alárendeltség és nem megjátsza hogy ilyen, hanem valóban szubmisszív. Kezdetben a Soft-BDSM, majd később a keményebb szado-mazó szexre is szeretném használni a páromat.
Akit keresek:
30-38 éves nő, nem dohányzik, nincs gyereke, mobilis, őszinte, hűséges, nevelhető, igényli a verést vagy a pofozást, a kemény bánásmódot, szeretne családot, nincs szétkefélve és el tud élvezni, nagymellű, nem duci, ha vízöntő vagy akkor passz, akinek nincs jelenleg kúrópajtása, egyedülálló és nem elvált, nem alkoholista.
És ami még fontos: 24/7 -es kapcsolat érdekelne inkább. És imádom elfenekelni a páromat - ezt csak így ideírtam hogy tudd

Anyagiak kizárva, ne az érdekeljen!
Bár nem fűzök hozzá sok reményt hogy találok itt ilyen hölgyet aki szintén azt keresi amit én, de ha mégis lenne itt ilyen hölgy akkor írjon bátran.
B
Szolgát keresünk
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
A büdös èletben nem fogsz igy párt találni...
(Ez egy válasz bofor2000 üzenetére (2019. 04. 02. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 02. kedd 10:10

Olyan bi hölgy tagú párt - és csak párt - keresünk akik kedvelik a bdsm-et és rendelkeznek esetleg hétvégi házzal, nyaralóval, családi házzal KIZÁRÓLAG Zalaegerszegen vagy annak 10 km-es körzetébe.
A párom sub kérem ezt figyelembe venni!!!
Fontos a sorrend: 1. Jelentkezés, helymegjelöléssel 2. arcképes fotót kérünk telefonszámmal 3. telefonbeszélgetés 4. személyes találkozó első alkalommal kizárólag velem (férfi) 5 Induljon a játék! Sorrend azért sorrend, mert nem cserélhető fel!!! Kellékekkel rendelkezők előnyben! Ápoltság, diszkréció fontos!!!
KIZÁRÓLAG PRIVÁT ÜZENETET FOGADUNK!!!
Fontos a sorrend: 1. Jelentkezés, helymegjelöléssel 2. arcképes fotót kérünk telefonszámmal 3. telefonbeszélgetés 4. személyes találkozó első alkalommal kizárólag velem (férfi) 5 Induljon a játék! Sorrend azért sorrend, mert nem cserélhető fel!!! Kellékekkel rendelkezők előnyben! Ápoltság, diszkréció fontos!!!
Budapesten fiatal hölgynek vákumoznám a puncikáját!
Sziasztok,
Budapesten és Pest megyében keresek sub feleséget, nőt hosszas szextalálkozásokra, vagy olyan feleségeket, nőket, akik szeretnék ha subbá nevelnék őket. Privátban jelezd, ha érdekel.
Budapesten és Pest megyében keresek sub feleséget, nőt hosszas szextalálkozásokra, vagy olyan feleségeket, nőket, akik szeretnék ha subbá nevelnék őket. Privátban jelezd, ha érdekel.
Ma és/vagy holnap este fogadnék anál kedvelő szub lányt. Bp. 14.ker.
Azt teszsed amut mondok part not ffit keresek alazok is stb nem vagyok kezdo
Párokhoz csatlakoznék Budapesten, hármas körbefranciázás és hölgytag dupla kényeztetése céljából.
de izgat a férj kikötözése cuckold sex céljából valamint a feleség kibilincselése is (eszközeim is vannak ehhez)
Feszegessük közösen a határainkat!
de izgat a férj kikötözése cuckold sex céljából valamint a feleség kibilincselése is (eszközeim is vannak ehhez)
Feszegessük közösen a határainkat!
Olyan bi hölgy tagú párt - és csak párt - keresünk akik kedvelik a bdsm-et és rendelkeznek esetleg hétvégi házzal, nyaralóval, családi házzal KIZÁRÓLAG Zalaegerszegen vagy annak 10 km-es körzetébe.
Hol ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 02. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 02. kedd 09:16
Törölt felhasználó (292936)

ALAZNEK kinoznek azt teszed amit mondok not part ffit keresek
ALAZNEK kinoznek azt teszed amit mondok not part ffit keresek
Kemény nőt vagy férfit keresek aki alázna /verés, pisilés, nyalatás, köpködés stb./ Pesten helyem nincs.
Sziasztok. Győri hölgy-lány-pár aki bdsm kedvelő? Aki Igényes pasit szívesen bevezetne ebbe a világba
kemény nőt keresek aki alázna Pesten helyem nincs. Bármi lehet.
Alazatos szolgat keresek holmap delelotre ill egesz hetenn delelotre
04.17-04.21 között Balatonfüreden szóló pasit(kat) keresünk többes szexre, gangbangre. Többi infó az adatlapunkon.
Sziasztok! Balaton déli part és környékén keresek olyat aki kedvére használna.Én 54 év 167/57 átlagos egyedül álló férfi.