Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Hahó!
Olyan NŐT keresek aki bevezetne ebbe a világba és megtanítana, hogy a páromat is be tudjam vonni ebbe. Ha van ilyen fiatal, kedves, csinos, tapasztalt lány kérem írjon, nagyon jó tanuló lennék...
Olyan NŐT keresek aki bevezetne ebbe a világba és megtanítana, hogy a páromat is be tudjam vonni ebbe. Ha van ilyen fiatal, kedves, csinos, tapasztalt lány kérem írjon, nagyon jó tanuló lennék...
Hahó!
Üdv!
Biszex (hajlamú) szubmisszív hölgyet keresek tartós kapcsolatra. Domináns természetem van, ezért keresek egy maximálisan lojális, nagyon ragaszkodó, alázatos Nőt aki a társam, a párom lesz majd és együtt tervezhetnénk meg a közös jövőnket. Nem mondanám magam profi Domnak, Te sem legyél az. Nem majmolni akarom a BDSM-et hanem egy ilyen jellegű D/s kapcsolatot szeretnék kialakítani, formálni, megélni. A leendő páromat szeretném (át)nevelni olyanná hogy mindkettőnk vágyaival szinkronban legyen
Dohányzás kizáró ok. Balassagyarmat, Ipolyság, Rétság, esetleg Budapest jöhet szóba, innét keresek Társat. Csakis egyedülálló Nőt keresek. A korhatárt nem tudom belőni. Nem szeretek hosszasan levelezni, szóval a személyes találkozás híve vagyok, nem vagyok regényíró...
Lehet hogy nem jó helyre írtam mindezt, mert ahogy olvasom itt aztán tartós D/s kapcsolatot nem keres senki. Vagy mégis?
Szóval olyan szub bi Nőt keresek, aki tartós D/s kapcsolatot keres. Aki szeretne egy őszinte kapcsolatot. Alázatos lenni, egy valakit szolgálni, hűséges lenni, megbízni a másikban. Kb. ezek az alapok.
Ha esetleg valami csoda folytán lenne itt ilyen Nő, és írna is nekem akkor várom megtisztelő Leveled!
Köszönöm hogy végigolvastad, legyen szép napod!
Megpróbálok mellékelni egy fotót, ami azt hiszem mindent elmond milyen Nőt is keresek igazán (a fotón nem én vagyok, hanem a netről van)
Biszex (hajlamú) szubmisszív hölgyet keresek tartós kapcsolatra. Domináns természetem van, ezért keresek egy maximálisan lojális, nagyon ragaszkodó, alázatos Nőt aki a társam, a párom lesz majd és együtt tervezhetnénk meg a közös jövőnket. Nem mondanám magam profi Domnak, Te sem legyél az. Nem majmolni akarom a BDSM-et hanem egy ilyen jellegű D/s kapcsolatot szeretnék kialakítani, formálni, megélni. A leendő páromat szeretném (át)nevelni olyanná hogy mindkettőnk vágyaival szinkronban legyen

Lehet hogy nem jó helyre írtam mindezt, mert ahogy olvasom itt aztán tartós D/s kapcsolatot nem keres senki. Vagy mégis?
Szóval olyan szub bi Nőt keresek, aki tartós D/s kapcsolatot keres. Aki szeretne egy őszinte kapcsolatot. Alázatos lenni, egy valakit szolgálni, hűséges lenni, megbízni a másikban. Kb. ezek az alapok.
Ha esetleg valami csoda folytán lenne itt ilyen Nő, és írna is nekem akkor várom megtisztelő Leveled!
Köszönöm hogy végigolvastad, legyen szép napod!
Megpróbálok mellékelni egy fotót, ami azt hiszem mindent elmond milyen Nőt is keresek igazán (a fotón nem én vagyok, hanem a netről van)

Keresek egy kiváncsi lányt, nőt,Budapestről,búvóhellyel, aki előtt kiverném a farkamat, és a lábujjaira élvezhetnék!
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Hölgyet keresnék peggingre
Nyíregyházán DOMINÁNS párokat,többes lehetőséget keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Kecskeméti párt keresek
Sziasztok, imádom, ha nőként, ribancként bánnak velem, és olyan helyzetbe hoznak, hogy úgy kell viselkednem, ami megalázó, zavarbaejtő. Kérhetsz tőlem képeket, általad választott pózban, ruhában, vagy ahogyan szeretnéd, feladatokat adhatsz, amiket például képek formájában dokumentálnom kell, és megmutatnom az én gazdámnak. Webcamon is utasíthatsz, használhatsz. Hosszútávon is benne vagyok.
sisssy44411@gmail.com
sisssy44411@gmail.com
Domináns hölgyet keresek, főleg anális élvezetekre (nekem), szerepjátékokra.
Bdsm--hez keresek partnert, alföldi régió előny.
Kikötözést, alárendelt szerepet kedvelő hölgyet keresek. Kor nem számit
Kedd delelott bi parhoz beszallnek mind a ket fel oromere. En dughato passziv bi.
Még nem próbáltam de szívesen kipróbálnám.
Sziasztok,
BDSM játékokra (kikötözés, testgyertya, orgazmuskontroll, tágítás...) keresek vékony/sportos nőket, vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párokat. Fontos az ápoltság, diszkréció. Kérem privát üzenetben keressetek.
BDSM játékokra (kikötözés, testgyertya, orgazmuskontroll, tágítás...) keresek vékony/sportos nőket, vagy ilyen hölgytaggal rendelkező párokat. Fontos az ápoltság, diszkréció. Kérem privát üzenetben keressetek.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok. Domináns, èretebb párt keresek minden jora
állandó szubot keresek torkoztatásra, kötözésre, fojtásra, pofozásra, fenekelésre.
Sziasztok sub, alárendelt, 30 as nőkkel ismerkednék hosszú távra részletek privatban