Bdsm-re keresek alázatos, sub nőt.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok.
Harmadikak hölgyet keresünk. Miskolcon helyünk, időnk van. Megkeresést privátban kérjük. Köszi
Harmadikak hölgyet keresünk. Miskolcon helyünk, időnk van. Megkeresést privátban kérjük. Köszi
Szubot, szolgát vagy bratet keresek játékra vagy csak beszélgetésre.
Tanítható, szófogadó párt keresek. Nem durva verekedős, fájdalmas, hanem érzéki szoft szeánszokra. Szexuális eszközökkel, kevés testi kontaktussal elsősorban a vágykeltésre koncentrálva és nem az aktusra.
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni a puncidat. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
Sziasztok!!Hölgyet vagy Párt keresek!!Szubmiszív fiú szolga lenne a nő részére!!!
Nőt keresek egész éjszakás kötözésre és bezárásra, fenyítésre, Budapesten van helyem.
Nőt keresek egész éjszakás kötözésre és bezárásra, fenyítésre, Budapesten van helyem.
Sopronban vagy környékén ismerkednék párral...akár hosszabb távú barátságra is. (Csak kukkolás, nudizás is ok.)Megbízható, diszkrét, független, diplomás, fiatalos 50/178 /78 férfiként keresek normális partnereket.
biszex parhoz csatlakoznek,ahol mindket fel szeret szopni es akar mindketten dughatoak
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
Budapesten napkozben raero lanyokat, parokat keresek. Mindenre nyitott vagyok, tobbek kozott: maszti valaki elott, egymas elotti maszti, cuckold, harmas hetero alapon, szopnek Holgy elott, biszex harmas (en bi passziv) , straponos tagitos jatekok. Tapasztalatom van! Irjatok batran!
60as, 70 es éveiben járó ffi t, nőt, Párokat keresünk. Csinos Ápolt 40 feleségemnek. Aki Tanítható. Szereti ha parancsolnak neki. Keményen bánnak vele. Csúnyán beszélnek vele. És minden más pl ha szét ujjazák a seggét. Vagy éppen lehugyozza valaki. Valaki akire még várunk. Mindezt előttem.
Mazoként keresek partnert - akár online is - s/m játékokhoz.
Kikötlek a szukasarokba és egész nap rád járok többször is teleélvezni. Ha van párod, őt is kikötöm, hadd lássa, hogyan csinálok belőled privát spermaputtonyt.
Csongrád megyéből keresek extrákat kedvelő hölgyet, párt!
Értelmes, lehetőség szerint hellyel rendelkező soproni vagy környéki párral ismerkednék, alapvetően hetero, de sok mindenre nyitott középkorú, független férfiként. A jelen helyzetben "csak kukkolás" is ok.
Faszmutogatók nem érdekelnek.
(Ez egy válasz Ekyo33 üzenetére (2021. 03. 20. szombat 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Budapesti valódi nőies nőt keresek aki sub hajlamú és szereti a hajhúzást, a pofonokat, nyakfogást, lefogást, alázós használós szexet baszást mélytorkos öklendezős szopatást, többes gangbang-et és domináns férfit keres magának. Email-re írj ami az adatlapomon is látható. Köszi.

Elég sok üzit kaptam az előző bejegyzésemre, de igazából egyik sem ért célba. Egy értelmes, tudatos, domot/mastert/daddyt keresek, aki kénye-kedve szerint alakítgat, mint sissyt, játszadozik velem, zavarba ejtő kérdések tesz fel, izgalmas témákról kérdez, feladatokat ad. Ha esetleg van még vállalkozó természetű erre, annak várom levelét.
Puszika
sisssy44411@gmail.com
Puszika
sisssy44411@gmail.com