Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 103 104 105 106 107 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2081   2007. 12. 07. péntek 16:52
yanee84 yanee84
dehogy vettem magamra!!! úgy látom ebben a témában eléggé egyezik a véleményünk... mármint a cipész familiát illetően,meg ugye a "lovaskocsik" témájában. gun ferrari gun sumaher
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 12:43
remélem ama bizonyos jelzőt nem vetted magadra, mert nem Neked szántam!

aki/k/nek szántam az még nem rejagát!

de ugye láttad, h eddig se én tettem fel amikor az utáltam egy sehol sem jegyzett teszten, neve sincs senkik ellen elért egy kis eredményecskét!

nos azoktól vártam azt a gesztust, h a mostani eredményt is felteszik!

még, h kimi beijedt miháeltől!
barom újságírók! levele
#2082   2007. 12. 07. péntek 16:54
yanee84 yanee84
ahogy elnézem Räikkönen magasról leszarná azt is ha a cipész elverné. és tudod mit? IGAZA VAN!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 12:43
remélem ama bizonyos jelzőt nem vetted magadra, mert nem Neked szántam!

aki/k/nek szántam az még nem rejagát!

de ugye láttad, h eddig se én tettem fel amikor az utáltam egy sehol sem jegyzett teszten, neve sincs senkik ellen elért egy kis eredményecskét!

nos azoktól vártam azt a gesztust, h a mostani eredményt is felteszik!

még, h kimi beijedt miháeltől!
barom újságírók! levele
#2083   2007. 12. 09. vasárnap 18:56
Yocoo Yocoo
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#2084   2007. 12. 10. hétfő 11:45
surdapapa surdapapa
eljen

de a cipész elnevezést nem értem! confused
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 07. péntek 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 16:54
ahogy elnézem Räikkönen magasról leszarná azt is ha a cipész elverné. és tudod mit? IGAZA VAN!
#2085   2007. 12. 10. hétfő 19:44
Yocoo Yocoo
sumarák neve ungariséül cipészt jelent.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 11:45
eljen

#2086   2007. 12. 10. hétfő 23:26
yanee84 yanee84
Németóra:
Schuh=cipő
machen=csinálni

Schuhmacher="cipőcsináló", cipész.
Na, alább említett "sportember" nevéből egy "h" már kikopott az idők során, így lett a neve Schumacher. A kisbetűs írásmód jelen esetben az irányába tanusított nem túl mérsékelt unszimpátiám jele.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 11:45
eljen

#2087   2007. 12. 11. kedd 08:54
surdapapa surdapapa
worship -a válaszaitokért /vmi hasonpaci okra gtam/
worship -a véleményedért róla!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 10. hétfő 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 10. hétfő 23:26
Németóra:
Schuh=cipő
machen=csinálni

Schuhmacher="cipőcsináló", cipész.
Na, alább említett "sportember" nevéből egy "h" már kikopott az idők során, így lett a neve Schumacher. A kisbetűs írásmód jelen esetben az irányába tanusított nem túl mérsékelt unszimpátiám jele.
#2088   2007. 12. 11. kedd 08:57
gazosgyuri gazosgyuri VIP
Mikor jön már olyan wki...aki ért is az F1-hez... eplus2 eplus2 ...és elfogulatlan...nm úgy mint ez a söröskriglee w a fogatlan oroszlán... hehe mf2

PINA!
#2089   2007. 12. 11. kedd 18:55
Nos..akkor itt wan két wideo arról,hogy kitől leste el a wersenyzést
az általatok el nm ismert ember...és a mclaren régebben is elköwette azt a hibát,hogy 2 dudás nm fér meg egy csárdában...érdemes megnézni és utána fikázni wkit... wave
korrekt...?!

a két dudás effektus...!
#2090   2007. 12. 12. szerda 14:56
surdapapa surdapapa
Te pénisszel nem rendelkező idióta!
/a kedvedért le is fordítom: Te töketlen hülye!/

mit akarsz bizonyítani ezzel?

azt tudod bizonyítani, h Senna egy kivételes zseni volt, aki történetesen előzni is tudott!

de itt és most azt is bemutattad, h prost se volt piskóta /bár sosem szerettem!/ lehet Sumák 7*es világbajnok, de tudásban csak és kizárólag ezen kiváló pilóták után következik! Sunák az életében azonos erejű autót nem előzött meg szabályosan!

bár sztem még Mansell is jobb volt nála! vele annyi volt a baj, h ha a második is körhátrányba került akkor is agyon gyilkolta a gépét!!!

itt és most azt bizonyítottad, h Sennáék is tudtak szabálytalankodni! de Ők kb azonos mennyiségben tették, míg nyalonzót megelőzően nem volt aki Sumákkal fel vette volna ezen a téren a versenyt!

pilótai "nagyságát" mi sem bizonyítja jobban, h a hozzá hasonlóan sportszerűtlenül versenyző spanyol bikát nem is volt képes sosem legyőzni!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 11. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 18:55
az általatok el nm ismert ember...és a mclaren régebben is elköwette azt a hibát,hogy 2 dudás nm fér meg egy csárdában...érdemes megnézni és utána fikázni wkit... wave
korrekt...?!

a két dudás effektus...!
#2091   2007. 12. 12. szerda 17:40
menyus 100 menyus 100
Igazán nem akarok bele pofázni a magasröptű eszmecserétekbe! De! Sumit lehet szeretni és nem szeretni, de azt nem lehet elvitatni tölle hogy világbajnokként ültbe, egy olyan márkába, ami 20éve nyert utoljára világbajnoki címet, és futamot is csak ritkán! Nem azt mondom, hogy Sumi csinált bellöle autot, de hogy benne volt a keze az biztós! Továbbá nézükmár meg hogy aki világbajoklet hányszor válltót csapatót! Egyszonak is száz a vége, aki ilyen szinten versenyzik az tudvalamit és talán tisztelni kéne!"Ja és egymást is" zavart1
#2092   2007. 12. 12. szerda 18:15
Yocoo Yocoo
Lehetőleg azt se felejtsük el, h sumarák mellett mindig ott volt (a Benettonnál is) a számítógép agyú végzettségét tekintve atomfizikus Ross Brawn.
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 12. 12. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 17:40
Igazán nem akarok bele pofázni a magasröptű eszmecserétekbe! De! Sumit lehet szeretni és nem szeretni, de azt nem lehet elvitatni tölle hogy világbajnokként ültbe, egy olyan márkába, ami 20éve nyert utoljára világbajnoki címet, és futamot is csak ritkán! Nem azt mondom, hogy Sumi csinált bellöle autot, de hogy benne volt a keze az biztós! Továbbá nézükmár meg hogy aki világbajoklet hányszor válltót csapatót! Egyszonak is száz a vége, aki ilyen szinten versenyzik az tudvalamit és talán tisztelni kéne!"Ja és egymást is" zavart1
#2093   2007. 12. 12. szerda 19:37
yanee84 yanee84
na én a fogatlan oroszlán. először is,azt nem vitatom, hogy sumaher a saját korában az egyik legjobb tudású versenyző volt,de azt egyszerűen nehéz tolerálnom, hogy a média, élen a német meg olasz részével folyamatosan azt sulykolta belénk, hogy ő a legnagyobb,leggyorsabb versenyző a mezőnyben mindig,minden körülmények közt. továbbá ő tényleg MINDENT megtett a sikerért. szerintem túl sokat is! főleg pályafutása elején,ha valami nem tetszett neki,akkor roncsderbinek értelmezte a forma1et! (lásd 1994ausztrália,1997jerez) ezeket a semlegesek és ellendrukkerek számára egyértelműen szándékos eseteket a sumaherdrukkerek többféleképpen értelmezik:
van az 1. típus: "sumaher nem direkt csinálta, a másik fél volt a hibás." namármost:mindkét említett esetben sumahernek jött volna jól,ha mindketten kiesnek!!! tehát ez hülyeség.
2.típus.: "sumaher akkora zseni,hogy neki ez megengedhető." na ne röhögtessenek már! ennyiből a holocaust is jogos volt,ha elfogadjuk,h hitler zseni volt.
3. típus: "mindenki csinál hibákat,de azóta sumi megjavult." ennyi erővel mások is tehettek volna így, ilyen kiélezett helyzetben,és akkor naggyá váltak volna. volt erre példa:senna és prost. de szerintem ők ebből a szempontból egálban végeztek. sumahernek sosem törlesztett se villeneuve,se hill. sem mások! próbálták volna megtenni!... na többek közt ezekért nem szeretem én sumahert, és ezért nem értem a drukkereit!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 11. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 08:57
Mikor jön már olyan wki...aki ért is az F1-hez... eplus2 eplus2 ...és elfogulatlan...nm úgy mint ez a söröskriglee w a fogatlan oroszlán... hehe mf2

PINA!
#2094   2007. 12. 12. szerda 19:41
yanee84 yanee84
ami még nem tetszik benne: szinte soha nem előzött rendesen, egyszerűen irritál az, hogy úgy nyernek versenyt(idén kimi is párszor), hogy a bokszban szépen kiszámolják neki, hogy hagy a leggyorsabb,aztán szépen a kerékcsere folyamán megelőz mindenkit. semmi izgalom. semmi olyan,ami autóversenyre utalna.
#2095   2007. 12. 12. szerda 19:42
yanee84 yanee84
hmmm. a forma1ben sosem volt két azonos erejű autó. de tény,hogy sumaher segge mindig ki volt nyalva.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 12. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 14:56

azt tudod bizonyítani, h Senna egy kivételes zseni volt, aki történetesen előzni is tudott!

de itt és most azt is bemutattad, h prost se volt piskóta /bár sosem szerettem!/ lehet Sumák 7*es világbajnok, de tudásban csak és kizárólag ezen kiváló pilóták után következik! Sunák az életében azonos erejű autót nem előzött meg szabályosan!

bár sztem még Mansell is jobb volt nála! vele annyi volt a baj, h ha a második is körhátrányba került akkor is agyon gyilkolta a gépét!!!

itt és most azt bizonyítottad, h Sennáék is tudtak szabálytalankodni! de Ők kb azonos mennyiségben tették, míg nyalonzót megelőzően nem volt aki Sumákkal fel vette volna ezen a téren a versenyt!

pilótai "nagyságát" mi sem bizonyítja jobban, h a hozzá hasonlóan sportszerűtlenül versenyző spanyol bikát nem is volt képes sosem legyőzni!!!
#2096   2007. 12. 12. szerda 19:44
yanee84 yanee84
nem mintha védeném,de eddig még alonso sem jutott odáig,hogy direkte kilökje az ellenfelét. rátartani rátartott,de ezt mindenki megteszi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 12. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

#2097   2007. 12. 12. szerda 19:49
yanee84 yanee84
szeretném látni a videót a drágalátos lovas istállóról 1982ből, amikor nekik is volt 2 kb egyenértékűen tehetséges,világbajnoknak való versenyzőjük! név szerint gilles villeneuve és didier pironi. az eredmény: egy tolószékes és egy halott! a ferrari ennyire tud békét és rendet tartani két valóban nagy tudású versenyző közt! ezért maradtak annál,hogy sumaher seggét nyalják,a másik meg le van szarva. legfeljebb vesznek fel helyette egy másik hülyét aki azt hiszi,majd a ferrarinál jó lesz! lásd irvine,barrichello,massa.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 11. kedd 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 11. kedd 18:55
korrekt...?!

a két dudás effektus...!
#2098   2007. 12. 13. csütörtök 07:22
Hát nm semmi képet látsz mikor reggel a tükörbe nézel(töketlen hülyét)...te szamááár!

Annyira szemellenzős wagy,hogy észre sem weszed a lényeget...meg a mondandót...nyah de ehhez a sporthoz nm értesz az má biztos...ráadásul te gyűlölsz wersenyzőket...magad sem érted miért...és így nm lehet egy wersenyt nézni sem wéleményezni...te messze túl szárnyalod a szeret nm szeret kategóriát...
Érthetetlen számomra,hogy egy értelmes ember,hogy lehet ekkora brééé... mf2
Alonsot is fikázod pedig wezetési tudása messze az átlag fölött wan...csak a ködön át meg kéne látni...neked ez nm megy...pfff

#2099   2007. 12. 13. csütörtök 07:27
Sok mindenben igazat adok neked...messze menően jobban látod a dolgokat mint surda bréé...sokkal reálisabb a nézeted...és nm ragadsz le ott,hogy ezt utálom azt utálom...mint a kriglis pasas.. wink

A fogatlan oroszjány csak tréfás megszólítás wolt részemről...tehát PINA!

Menyus 100 is nagyon jól látja a dolgokat... eljen
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 12. 12. szerda 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 19:37
na én a fogatlan oroszlán. először is,azt nem vitatom, hogy sumaher a saját korában az egyik legjobb tudású versenyző volt,de azt egyszerűen nehéz tolerálnom, hogy a média, élen a német meg olasz részével folyamatosan azt sulykolta belénk, hogy ő a legnagyobb,leggyorsabb versenyző a mezőnyben mindig,minden körülmények közt. továbbá ő tényleg MINDENT megtett a sikerért. szerintem túl sokat is! főleg pályafutása elején,ha valami nem tetszett neki,akkor roncsderbinek értelmezte a forma1et! (lásd 1994ausztrália,1997jerez) ezeket a semlegesek és ellendrukkerek számára egyértelműen szándékos eseteket a sumaherdrukkerek többféleképpen értelmezik:
van az 1. típus: "sumaher nem direkt csinálta, a másik fél volt a hibás." namármost:mindkét említett esetben sumahernek jött volna jól,ha mindketten kiesnek!!! tehát ez hülyeség.
2.típus.: "sumaher akkora zseni,hogy neki ez megengedhető." na ne röhögtessenek már! ennyiből a holocaust is jogos volt,ha elfogadjuk,h hitler zseni volt.
3. típus: "mindenki csinál hibákat,de azóta sumi megjavult." ennyi erővel mások is tehettek volna így, ilyen kiélezett helyzetben,és akkor naggyá váltak volna. volt erre példa:senna és prost. de szerintem ők ebből a szempontból egálban végeztek. sumahernek sosem törlesztett se villeneuve,se hill. sem mások! próbálták volna megtenni!... na többek közt ezekért nem szeretem én sumahert, és ezért nem értem a drukkereit!
#2100   2007. 12. 13. csütörtök 08:29
surdapapa surdapapa
meg aztán egérpofa se csinált semmit, meg osztán csapatot se tud ám csinálni!

csak azt nem értem, h hogyan is van az, h a rallyeben is vb győztes csapatot csinált! confused

tisztelni egymást!
most meg aztán jól melléfogtál!
mert az amit mi itt teszünk az gyurkával minden, de semmiképp se nevezhető a mi zrikánk annak, h mi ne tisztelnénk egymást /ezt itt a többiek valamennyien tudják/!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 12. 12. szerda 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 18:15
Lehetőleg azt se felejtsük el, h sumarák mellett mindig ott volt (a Benettonnál is) a számítógép agyú végzettségét tekintve atomfizikus Ross Brawn.

... 103 104 105 106 107 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!