Tuning topic (autók, motorok, csajok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1146   2007. 03. 26. hétfő 14:32
Yocoo Yocoo
#1145   2007. 03. 26. hétfő 14:09
oooooooo oooooooo
Egyenrangúak vagyunk csak javasolhatunk egymásnak bármit.Természetesen azt raksz be,ami jólesik.Sokszor eltérünk a témától ha vita van,ilyenkor jól jön egykis tunning fotó,talán az adminok is jobban tűrik a kilengéseinket így.Annyit kértünk csupán hogy egyszerre ne túl sokat tegyél be,mert műszakilag is gondot okoz,meg egy típusból ne legyen 100 fotó.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 14:01
Forestert, Bajat, Bratet, Tribecát, non-Subaru Justyt rakhatik be?
#1144   2007. 03. 26. hétfő 14:04
numlOck numlOck VIP
Kikérem a pontvadász jelzőt , igaz nem engem vádoltak meg vele.
1 hsz-ért kapja a pontot , ha 1 hsz-be tolja be a képeket , nem? Ne sajnáljuk már azt az 5-8 pontot.
#1143   2007. 03. 26. hétfő 14:01
Yocoo Yocoo
Forestert, Bajat, Bratet, Tribecát, non-Subaru Justyt rakhatik be?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 13:52
A kompresszoros Legacy azért igencsak tetszett! eljen
#1142   2007. 03. 26. hétfő 13:52
oooooooo oooooooo
A kompresszoros Legacy azért igencsak tetszett! eljen
#1141   2007. 03. 26. hétfő 13:25
oooooooo oooooooo
Senki sem mondta hogy képet nem lehet berakni!Csak nincs kedvem 3-4 percet várni egy oldalra,míg betölt.Engem sokkal jobban érdekel,hogy ki mit gondol dolgokról,mint hogy milyen jártas a keresőprogramokban,és ügyes a képfeltöltésben.Én is tettem fel képeket de 3-nál többet sosem.Ha mindenki sorban berak 10-15 képet,az már ninkább galéria mint fórum,engem az nem érdekel.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 12:47
Ha nem rak be senki más képeket arról nem én tehetek.
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni.
#1140   2007. 03. 26. hétfő 12:47
Yocoo Yocoo
Ha nem rak be senki más képeket arról nem én tehetek.
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 12:29
Subaru topic után miért ne?Amig valakit érdekel a téma!
#1139   2007. 03. 26. hétfő 12:32
Yocoo Yocoo
Csajok is, közük is van egy autómárkához. Talán beleillik a topicba.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1138   2007. 03. 26. hétfő 12:29
oooooooo oooooooo
Subaru topic után miért ne?Amig valakit érdekel a téma!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 12:25
A svéd állampolgár barátod Magyarországon helyezte üzembe a napkollektorait?
Elhiszem, hogy UV-t hasznosít, mi a pénisz van a qrva hosszú téli estéken? Vagy akkor is úgy jön az UV mint nyáron nappal? A sugárzás sem mindegy milyen beesési szöggel "érkezik" a napkollektorodra.

Jó dolog ez a zöldenergia szlogen. DE! ahhoz, hogy legyen 1 szélerőműved vagy egy napkollektorod mennyi energiát és károsanyagot állítasz elő?

Ha felhasználnád a hulladékhőket amiket otthon termelsz azzal is sokra tudnál menni. Ha a hűtő által termelt hőt felhasználnád az sem lenne lényegtelen. A fűtés nagy része nem a radiátorban adja le a fűtési hőt, hanem a kazánból a radiátorig vezető csőhálózton keresztül. Ha áramlásilag nem sima belső felületű csövet használsz, akkor az áramlási veszteségek sokkal nyagyobbak lesznek és plusz energia kell, hogy eljusson a melegvíz a kazánból a radiátorig és még sorolhatnám, hogy mivel és hogyan lehetne csökkenteni a költségeket

Mindenki használjon Hidrogént! Ha azt elégeted akkor csak dihidrogén-monoxid fog keletkezni.
Ez viszont nagy mennyiségben belélegezve halált okozhat. :D

A legutóbbi Mindentudás Egyeteme előadáson pont a megújuló energiaforrás volt a téma és az előadó azt mondta nem is szükséges csak megújuló energiaforrásokat használni.
Energia-téma: Nem kötekedésképpen, de mintha ez a tuning topic lenne és nem a Mindentudás Egyeteme Van-e jövőjük a megújuló energiaforrásoknak? c. előadásnak vitafóruma, bár tőlem megfér ebben a topicban is. (Ez nem beszólás akart lenni, de ennek akár egy új topicok is lehetne nyitni mert ide talán nem teljes mértékben illeszkedik, de szívesen beszélgetek erről a témáról)
#1137   2007. 03. 26. hétfő 12:27
Yocoo Yocoo
Csak nem bírom megállni.

#1136   2007. 03. 26. hétfő 12:27
oooooooo oooooooo
A gond az hogy az ipar energiaigénye is nő,ezt hogy fedezed megújúló energiákból?A jelenlegi színvonalon sehogy.A fúziós reaktor szinte végtelen energiaforrás,ha mégis kifogy egyszer addigra lesz más megoldás,és erre a természetben is van példa /nap/.Csak az alumínium előállítása /ami egyre fontosabb/ iszonyatos energiafelhasználással jár.Az energetikusok is elismerik,hogy 100%-os megújúló energia elképzelhetetlen a mai technikai színvonalon,szükség van másra is.Persze sokat lehet még spórolni,de ott van kína-india,a felhasználás meredeken emelkedik.Persze lehet lóval is járni,érdekes lenne a Tunning Topic is! smile
#1135   2007. 03. 26. hétfő 12:25
Yocoo Yocoo
A svéd állampolgár barátod Magyarországon helyezte üzembe a napkollektorait?
Elhiszem, hogy UV-t hasznosít, mi a pénisz van a qrva hosszú téli estéken? Vagy akkor is úgy jön az UV mint nyáron nappal? A sugárzás sem mindegy milyen beesési szöggel "érkezik" a napkollektorodra.

Jó dolog ez a zöldenergia szlogen. DE! ahhoz, hogy legyen 1 szélerőműved vagy egy napkollektorod mennyi energiát és károsanyagot állítasz elő?

Ha felhasználnád a hulladékhőket amiket otthon termelsz azzal is sokra tudnál menni. Ha a hűtő által termelt hőt felhasználnád az sem lenne lényegtelen. A fűtés nagy része nem a radiátorban adja le a fűtési hőt, hanem a kazánból a radiátorig vezető csőhálózton keresztül. Ha áramlásilag nem sima belső felületű csövet használsz, akkor az áramlási veszteségek sokkal nyagyobbak lesznek és plusz energia kell, hogy eljusson a melegvíz a kazánból a radiátorig és még sorolhatnám, hogy mivel és hogyan lehetne csökkenteni a költségeket

Mindenki használjon Hidrogént! Ha azt elégeted akkor csak dihidrogén-monoxid fog keletkezni.
Ez viszont nagy mennyiségben belélegezve halált okozhat. :D

A legutóbbi Mindentudás Egyeteme előadáson pont a megújuló energiaforrás volt a téma és az előadó azt mondta nem is szükséges csak megújuló energiaforrásokat használni.
Energia-téma: Nem kötekedésképpen, de mintha ez a tuning topic lenne és nem a Mindentudás Egyeteme Van-e jövőjük a megújuló energiaforrásoknak? c. előadásnak vitafóruma, bár tőlem megfér ebben a topicban is. (Ez nem beszólás akart lenni, de ennek akár egy új topicok is lehetne nyitni mert ide talán nem teljes mértékben illeszkedik, de szívesen beszélgetek erről a témáról)
#1134   2007. 03. 26. hétfő 09:38
oooooooo oooooooo
Szerintem is sok a kép,egy forumot én nem képnézegetőként képzelek el.Ha még egy pillanatra visszamehetünk az energia kérdésre,a legutóbbi Minden Tudás Egyeteme-ben is erről volt szó,és a végső lehetséges megoldásként egyszerre említették az új megújúló,az atomerőmű /esetleg fúziós/,és az energiatakarékos felhasználást egyszerre,mert csak így lehet biztonságosan modernizálni.Az utóbbi pár évben az derült ki,hogy a sima hőerőművek a legártalmasabbak /üvegházhatás/.Én egy OTIS-os Vip belépővel voltam a paksi erőműben,sőt ez 2-es belépő volt,a reaktorcsarnokban is voltunk,azért ott nem őrűltek dolgoznak,a technológia hibátlan,ha betartják nem lehet gond.Sajnos a zöld energiák mellé még sokáig szükség lesz másra is.A szélerőmű csak kisegítő megoldás,nem szabad túlértékelni,persze jó dolog,de nem oldja meg a kérdést,a napenergia meg még rosszabb hatásfokú,ezzel még nem váltunk ki semmit.
#1133   2007. 03. 26. hétfő 09:35
Yocoo Yocoo

#1132   2007. 03. 26. hétfő 09:22
Yocoo Yocoo
A szélerőművek hatékony üzemeltetéséhez 5-8 m/s sebességű szélre lenne szükség.
Nem hiszem, hogy olyan sűrűn fúj 18-28 km/h-s szél azon a bazi nagy pusztán.

Jól hangzik a napenegriás dolog is, de az sem mellékes, hogy az Alföld melyik részén lakik az ember, mert egyrész egészen eltérőek a beesési szögek, a napos órák száma sem mindegy.
Júliusban átlagosan 9x a beérkező energia mennyisége Decemberhez képest.
#1131   2007. 03. 26. hétfő 08:56
Yocoo Yocoo
Engem meglepő módon nem zavartak a Subaruk, szóval ne engem kérdezz! :)
#1130   2007. 03. 26. hétfő 08:38
Yocoo Yocoo
OK.

Akkor minden kommentemben ezentúl 2 képet rakok be.
Viszont akkor vki(k) megpróbálhatná(nak) ellensúlyozni a tevékenységem, hogy ne csak Subaru legyen "a lehetséges össze szögből és színben".
Remélem feltűnt, hogy nem csak Imprezát rakok be, pontosan azért, hogy ne legyen akkora probléma ha már a kutya sem rak fel képeket.
#1129   2007. 03. 26. hétfő 08:30
Yocoo Yocoo
Elhiszem, hogy az egész Alföld alkalmas lenne a szélerőműparkok létrehozására, de én az Alföldön élek és a nagy viharokat leszámítva SOHA nem fúj a szél. Nem felmérés hanem mióta megszülettem ezt tapasztalom.
#1128   2007. 03. 26. hétfő 07:49
Yocoo Yocoo
Én tuning autókat rakok fel, ha nem nagy baj, az meg nem az én hibám, hogy más félévente 1x rak fel képet.
Ha vki pontvadászat miatt akar belémkötni, annak üzemen, hogy ha így lenne akkor 1 nap 30 hozzászólásom lenne és összesen 30 képet raknék fel.
Az Impreza egy utcai autó, ahogyan a Rözsó 206,207, Citrom Xsara, C4, Fjord Kókusz, de ha 1x azok kicsit sem érdekesek és felcicomázva vmiért a síró- és a nevetőgörcs között vergődök mert jó magyar szokás szerint a tuning megáll egy sztrítrécing matricánál és 1 kipufogóvégnél arról nem tudom érdemes lenne-e felrakni képet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 03. 25. vasárnap 21:19
szerintem ne vidd nagyon túlzásba a képeket, nehogy problémázzanak érte! mondjuk jöhetne más rallye autó típus is! :)
#1127   2007. 03. 25. vasárnap 21:21
Yocoo Yocoo
Legacyk:

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2007. 02. 09. péntek
Üzenetek: 2586db
Utolsó üzenet: 2012. 11. 05. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!