Egyenrangúak vagyunk csak javasolhatunk egymásnak bármit.Természetesen azt raksz be,ami jólesik.Sokszor eltérünk a témától ha vita van,ilyenkor jól jön egykis tunning fotó,talán az adminok is jobban tűrik a kilengéseinket így.Annyit kértünk csupán hogy egyszerre ne túl sokat tegyél be,mert műszakilag is gondot okoz,meg egy típusból ne legyen 100 fotó.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kikérem a pontvadász jelzőt , igaz nem engem vádoltak meg vele.
1 hsz-ért kapja a pontot , ha 1 hsz-be tolja be a képeket , nem? Ne sajnáljuk már azt az 5-8 pontot.
1 hsz-ért kapja a pontot , ha 1 hsz-be tolja be a képeket , nem? Ne sajnáljuk már azt az 5-8 pontot.
Forestert, Bajat, Bratet, Tribecát, non-Subaru Justyt rakhatik be?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A kompresszoros Legacy azért igencsak tetszett!

Senki sem mondta hogy képet nem lehet berakni!Csak nincs kedvem 3-4 percet várni egy oldalra,míg betölt.Engem sokkal jobban érdekel,hogy ki mit gondol dolgokról,mint hogy milyen jártas a keresőprogramokban,és ügyes a képfeltöltésben.Én is tettem fel képeket de 3-nál többet sosem.Ha mindenki sorban berak 10-15 képet,az már ninkább galéria mint fórum,engem az nem érdekel.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 12:47

Ha nem rak be senki más képeket arról nem én tehetek.
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni.
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni.
Ha nem rak be senki más képeket arról nem én tehetek.
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja és nem csak én raktam be Subarus képet (nem csak Imprezát), de ettől függetlenül meg lehet kövezni egész nyugodtan vagy törölni a kommenteket, csak akkor nem tudom mi értelme lesz a tuning topicnak ha képet nem lehet berakni. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csajok is, közük is van egy autómárkához. Talán beleillik a topicba.

Subaru topic után miért ne?Amig valakit érdekel a téma!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 26. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 26. hétfő 12:25

A svéd állampolgár barátod Magyarországon helyezte üzembe a napkollektorait?
Elhiszem, hogy UV-t hasznosít, mi a pénisz van a qrva hosszú téli estéken? Vagy akkor is úgy jön az UV mint nyáron nappal? A sugárzás sem mindegy milyen beesési szöggel "érkezik" a napkollektorodra.
Jó dolog ez a zöldenergia szlogen. DE! ahhoz, hogy legyen 1 szélerőműved vagy egy napkollektorod mennyi energiát és károsanyagot állítasz elő?
Ha felhasználnád a hulladékhőket amiket otthon termelsz azzal is sokra tudnál menni. Ha a hűtő által termelt hőt felhasználnád az sem lenne lényegtelen. A fűtés nagy része nem a radiátorban adja le a fűtési hőt, hanem a kazánból a radiátorig vezető csőhálózton keresztül. Ha áramlásilag nem sima belső felületű csövet használsz, akkor az áramlási veszteségek sokkal nyagyobbak lesznek és plusz energia kell, hogy eljusson a melegvíz a kazánból a radiátorig és még sorolhatnám, hogy mivel és hogyan lehetne csökkenteni a költségeket
Mindenki használjon Hidrogént! Ha azt elégeted akkor csak dihidrogén-monoxid fog keletkezni.
Ez viszont nagy mennyiségben belélegezve halált okozhat. :D
A legutóbbi Mindentudás Egyeteme előadáson pont a megújuló energiaforrás volt a téma és az előadó azt mondta nem is szükséges csak megújuló energiaforrásokat használni.
Energia-téma: Nem kötekedésképpen, de mintha ez a tuning topic lenne és nem a Mindentudás Egyeteme Van-e jövőjük a megújuló energiaforrásoknak? c. előadásnak vitafóruma, bár tőlem megfér ebben a topicban is. (Ez nem beszólás akart lenni, de ennek akár egy új topicok is lehetne nyitni mert ide talán nem teljes mértékben illeszkedik, de szívesen beszélgetek erről a témáról)
Elhiszem, hogy UV-t hasznosít, mi a pénisz van a qrva hosszú téli estéken? Vagy akkor is úgy jön az UV mint nyáron nappal? A sugárzás sem mindegy milyen beesési szöggel "érkezik" a napkollektorodra.
Jó dolog ez a zöldenergia szlogen. DE! ahhoz, hogy legyen 1 szélerőműved vagy egy napkollektorod mennyi energiát és károsanyagot állítasz elő?
Ha felhasználnád a hulladékhőket amiket otthon termelsz azzal is sokra tudnál menni. Ha a hűtő által termelt hőt felhasználnád az sem lenne lényegtelen. A fűtés nagy része nem a radiátorban adja le a fűtési hőt, hanem a kazánból a radiátorig vezető csőhálózton keresztül. Ha áramlásilag nem sima belső felületű csövet használsz, akkor az áramlási veszteségek sokkal nyagyobbak lesznek és plusz energia kell, hogy eljusson a melegvíz a kazánból a radiátorig és még sorolhatnám, hogy mivel és hogyan lehetne csökkenteni a költségeket
Mindenki használjon Hidrogént! Ha azt elégeted akkor csak dihidrogén-monoxid fog keletkezni.
A legutóbbi Mindentudás Egyeteme előadáson pont a megújuló energiaforrás volt a téma és az előadó azt mondta nem is szükséges csak megújuló energiaforrásokat használni.
Energia-téma: Nem kötekedésképpen, de mintha ez a tuning topic lenne és nem a Mindentudás Egyeteme Van-e jövőjük a megújuló energiaforrásoknak? c. előadásnak vitafóruma, bár tőlem megfér ebben a topicban is. (Ez nem beszólás akart lenni, de ennek akár egy új topicok is lehetne nyitni mert ide talán nem teljes mértékben illeszkedik, de szívesen beszélgetek erről a témáról)
Csak nem bírom megállni.

A gond az hogy az ipar energiaigénye is nő,ezt hogy fedezed megújúló energiákból?A jelenlegi színvonalon sehogy.A fúziós reaktor szinte végtelen energiaforrás,ha mégis kifogy egyszer addigra lesz más megoldás,és erre a természetben is van példa /nap/.Csak az alumínium előállítása /ami egyre fontosabb/ iszonyatos energiafelhasználással jár.Az energetikusok is elismerik,hogy 100%-os megújúló energia elképzelhetetlen a mai technikai színvonalon,szükség van másra is.Persze sokat lehet még spórolni,de ott van kína-india,a felhasználás meredeken emelkedik.Persze lehet lóval is járni,érdekes lenne a Tunning Topic is!

A svéd állampolgár barátod Magyarországon helyezte üzembe a napkollektorait?
Szerintem is sok a kép,egy forumot én nem képnézegetőként képzelek el.Ha még egy pillanatra visszamehetünk az energia kérdésre,a legutóbbi Minden Tudás Egyeteme-ben is erről volt szó,és a végső lehetséges megoldásként egyszerre említették az új megújúló,az atomerőmű /esetleg fúziós/,és az energiatakarékos felhasználást egyszerre,mert csak így lehet biztonságosan modernizálni.Az utóbbi pár évben az derült ki,hogy a sima hőerőművek a legártalmasabbak /üvegházhatás/.Én egy OTIS-os Vip belépővel voltam a paksi erőműben,sőt ez 2-es belépő volt,a reaktorcsarnokban is voltunk,azért ott nem őrűltek dolgoznak,a technológia hibátlan,ha betartják nem lehet gond.Sajnos a zöld energiák mellé még sokáig szükség lesz másra is.A szélerőmű csak kisegítő megoldás,nem szabad túlértékelni,persze jó dolog,de nem oldja meg a kérdést,a napenergia meg még rosszabb hatásfokú,ezzel még nem váltunk ki semmit.

A szélerőművek hatékony üzemeltetéséhez 5-8 m/s sebességű szélre lenne szükség.
Nem hiszem, hogy olyan sűrűn fúj 18-28 km/h-s szél azon a bazi nagy pusztán.
Jól hangzik a napenegriás dolog is, de az sem mellékes, hogy az Alföld melyik részén lakik az ember, mert egyrész egészen eltérőek a beesési szögek, a napos órák száma sem mindegy.
Júliusban átlagosan 9x a beérkező energia mennyisége Decemberhez képest.
Nem hiszem, hogy olyan sűrűn fúj 18-28 km/h-s szél azon a bazi nagy pusztán.
Jól hangzik a napenegriás dolog is, de az sem mellékes, hogy az Alföld melyik részén lakik az ember, mert egyrész egészen eltérőek a beesési szögek, a napos órák száma sem mindegy.
Júliusban átlagosan 9x a beérkező energia mennyisége Decemberhez képest.
Engem meglepő módon nem zavartak a Subaruk, szóval ne engem kérdezz! :)
OK.
Akkor minden kommentemben ezentúl 2 képet rakok be.
Viszont akkor vki(k) megpróbálhatná(nak) ellensúlyozni a tevékenységem, hogy ne csak Subaru legyen "a lehetséges össze szögből és színben".
Remélem feltűnt, hogy nem csak Imprezát rakok be, pontosan azért, hogy ne legyen akkora probléma ha már a kutya sem rak fel képeket.
Akkor minden kommentemben ezentúl 2 képet rakok be.
Viszont akkor vki(k) megpróbálhatná(nak) ellensúlyozni a tevékenységem, hogy ne csak Subaru legyen "a lehetséges össze szögből és színben".
Remélem feltűnt, hogy nem csak Imprezát rakok be, pontosan azért, hogy ne legyen akkora probléma ha már a kutya sem rak fel képeket.
Elhiszem, hogy az egész Alföld alkalmas lenne a szélerőműparkok létrehozására, de én az Alföldön élek és a nagy viharokat leszámítva SOHA nem fúj a szél. Nem felmérés hanem mióta megszülettem ezt tapasztalom.
Én tuning autókat rakok fel, ha nem nagy baj, az meg nem az én hibám, hogy más félévente 1x rak fel képet.
Ha vki pontvadászat miatt akar belémkötni, annak üzemen, hogy ha így lenne akkor 1 nap 30 hozzászólásom lenne és összesen 30 képet raknék fel.
Az Impreza egy utcai autó, ahogyan a Rözsó 206,207, Citrom Xsara, C4, Fjord Kókusz, de ha 1x azok kicsit sem érdekesek és felcicomázva vmiért a síró- és a nevetőgörcs között vergődök mert jó magyar szokás szerint a tuning megáll egy sztrítrécing matricánál és 1 kipufogóvégnél arról nem tudom érdemes lenne-e felrakni képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 21:19
Ha vki pontvadászat miatt akar belémkötni, annak üzemen, hogy ha így lenne akkor 1 nap 30 hozzászólásom lenne és összesen 30 képet raknék fel.
Az Impreza egy utcai autó, ahogyan a Rözsó 206,207, Citrom Xsara, C4, Fjord Kókusz, de ha 1x azok kicsit sem érdekesek és felcicomázva vmiért a síró- és a nevetőgörcs között vergődök mert jó magyar szokás szerint a tuning megáll egy sztrítrécing matricánál és 1 kipufogóvégnél arról nem tudom érdemes lenne-e felrakni képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

szerintem ne vidd nagyon túlzásba a képeket, nehogy problémázzanak érte! mondjuk jöhetne más rallye autó típus is! :)
Legacyk: