1337-est olvasd már el lécci! kössz!!!

szerintem ne vidd nagyon túlzásba a képeket, nehogy problémázzanak érte! mondjuk jöhetne más rallye autó típus is! :)

annyira nem vagyok benne, de akkor a vesére gondolok! azt idéztem, mert az egyik autós műsorban úgy nevezték! jah nem is, hanem olyan mint egy lepke profilból! :))) látom Te nagy rallye fun vagy! és a szavaidból arra következtetek, hogy Borsodi vagy! az a jó, hogy sok rallye van erre felé!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 20:37

Melyik lenne a "pillangószárny" alakú lámpás? Amelyik '03-'05 között volt?
Ha igen akkor azt úgy hívják, hogy "Vese" lámpás, a körlámpás autós körökben Bug-eye, magyar nyelvterületen Béka-lámpás, a '98-as a csíklámpás vagy ahogy a Subaru-hívők emlegetik GC8, mert az akkori Impreza kódja GC8-cal kezdődött.
Ha igen akkor azt úgy hívják, hogy "Vese" lámpás, a körlámpás autós körökben Bug-eye, magyar nyelvterületen Béka-lámpás, a '98-as a csíklámpás vagy ahogy a Subaru-hívők emlegetik GC8, mert az akkori Impreza kódja GC8-cal kezdődött.

Melyik lenne a "pillangószárny" alakú lámpás? Amelyik '03-'05 között volt?
Ha igen akkor azt úgy hívják, hogy "Vese" lámpás, a körlámpás autós körökben Bug-eye, magyar nyelvterületen Béka-lámpás, a '98-as a csíklámpás vagy ahogy a Subaru-hívők emlegetik GC8, mert az akkori Impreza kódja GC8-cal kezdődött. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 25. vasárnap 20:26
Ha igen akkor azt úgy hívják, hogy "Vese" lámpás, a körlámpás autós körökben Bug-eye, magyar nyelvterületen Béka-lámpás, a '98-as a csíklámpás vagy ahogy a Subaru-hívők emlegetik GC8, mert az akkori Impreza kódja GC8-cal kezdődött. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 25. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

nekem az új Subaru Impreza jön be a legjobban, meg a régi a 98'-as. remélem megmaradnak ennél a stílusnál. a kereklámpás, meg a "pillangószárny" alakú lámpás nem volt az igazi szerintem.
nekem az új Subaru Impreza jön be a legjobban, meg a régi a 98'-as. remélem megmaradnak ennél a stílusnál. a kereklámpás, meg a "pillangószárny" alakú lámpás nem volt az igazi szerintem.

Azért még itt van pár kép :)

Ugye milyen szép ez Supra :D

A szélerőművek nagy szép dolog és nagyon jól is hangzik, de kicsi hazánkban nem lehet igazándiból használni, mert nincs akkora erősségű állandó szél amivel lehetne működtetni.
Felsőzsolcán (Miskolc mellett) is van 1 szélerőmű, de ritkán látom forogni, pedig 1 lapát olyan könnyű kompozit anyagból van, hogy 2 ember simán meg tudná fogni és röhögve sétálgatna vele.
Felsőzsolcán (Miskolc mellett) is van 1 szélerőmű, de ritkán látom forogni, pedig 1 lapát olyan könnyű kompozit anyagból van, hogy 2 ember simán meg tudná fogni és röhögve sétálgatna vele.

Ezt hogy?

Szentségtörésként...

Jó ez az új forum.
Képeket 1 hsz-be be tudom végre rakni:)
Képeket 1 hsz-be be tudom végre rakni:)