Mercedes helyett Daimler-Chrysler!Bocsi
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 21. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 21:36

Audi konszern,Mercedes,Bmw,Psa,Gm,Fiat csoport,Toyota,Honda,Subaru stb.Aki fejleszt az komoly cég,a Seat nem az.
Audi konszern,Mercedes,Bmw,Psa,Gm,Fiat csoport,Toyota,Honda,Subaru stb.Aki fejleszt az komoly cég,a Seat nem az.
Ez igaz,de amúgy komolytalan cég.Egyszer a fiattal bénázik,most meg a Foswagenekre tesz saját emblémát.
hát azért a Subarura sem mondanám azt, hogy csúnya!
Csak azt ne mond,hogy a Subarut a szépségéért szereted!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 21. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 20:52

Mi mindenre képes a photosop :)
Még egy Seatból is szép kocsit készít :P
Mi mindenre képes a photosop :)
A 9 éves ivecóm így nem menne át az biztos!Jó de az nem is japán.Műszaki előtt motormosás,kontaktspré meg egy kis dugilóvé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 21. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 20:07
Törölt felhasználó (69371)

japán! számítottál más eredményre? na ugye, hogy nem!
Nem lesz jó vége az biztos.Az emberek nagyon kis %-a tud ennek ellenállni.Megmagyarázzák hogy az új mosógép,új hűtő stb. sokkal jobb,meg sokkal kevesebbet fogyaszt pedig ez nem igaz!Ez olyan mint a robogó,amiben az a jó hogy pici és fürge,de ha a polgár megtehetné 500-as robogóval járna,és állna a kocsisorban,mert nem fér el az autók között.
Szép új világ!?Tescoautó?Ha nem válik be a köv. héten vehetsz másikat,közben meg belefulladunk a szemétbe.Környezettudatos autógyártás?A mai szinvonalon nem lenne gond 30 évre gyártani,csak akkor ugrik a profit.
Mikor begördül a 27 éves vasam a csarnokba,a sok szaki már fogja a fejét,rángatják, húzzák vonják,co-mérő,aztán vakarják a fejüket hogy át kell engedni!Ez van srácok!
japán! számítottál más eredményre? na ugye, hogy nem!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 21. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 21. szerda 20:02

Mr. Enigmát hiányolom,ideböffenthetne valamit!Ma átment az öreg vasam a műszakin csont nélkül.Dolce Vita!

Mr. Enigmát hiányolom,ideböffenthetne valamit!Ma átment az öreg vasam a műszakin csont nélkül.Dolce Vita!

Na jó lesz már a Subaruból!
Pont ma láttam egyet, fúú de faxa hangja volt!
Meg ma voltunk kereket cseréltetni, és a gumisnak van egy Lancer EVO VIII-asa, na annak meg egy deka hangja nincs, pedig olyan dob van hátul, hogy a cső vagy 12 cm átmérőjű! mondtam is neki, hogy talán ez az elektromos EVO IX lenne??? :) pedig a 280 LE az!

Pont ma láttam egyet, fúú de faxa hangja volt!
Meg ma voltunk kereket cseréltetni, és a gumisnak van egy Lancer EVO VIII-asa, na annak meg egy deka hangja nincs, pedig olyan dob van hátul, hogy a cső vagy 12 cm átmérőjű! mondtam is neki, hogy talán ez az elektromos EVO IX lenne??? :) pedig a 280 LE az!
Ez a sex mentes övezet kategória nem tesz jót a topicnak.Majd meglátjuk!Valaki kössön már bele valakibe,mert ez így halál!Vagy csak én gondolom hülyén?