szuper verda

észtországi rendőrautó:

Kicsiknek és nagyoknak:

Szép is a szerelem,csak az a ronda b...-ás ne lenne!

Bocsánat, már látom, hogy kitörölte valaki a %20-at! :) Elnézést...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 21:34

Yocoo #1174 | ma 21:30
"Lehet akár egy Impreza is a rendőrök kezei között, de ha nem tudják kezelni ez történik: "
Törölt felhasználó (7767)

"Lehet akár egy Impreza is a rendőrök kezei között, de ha nem tudják kezelni ez történik: "

csak azt tudnám, hogy ha én linkelem be akkor mi a rossznehézségért csak másodjára sikerül. S:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 21:32

Yocoo #1171
Törölt felhasználó (7767)

Yocoo #1171

Yocoo #1171
Lehet akár egy Impreza is a rendőrök kezei között, de ha nem tudják kezelni ez történik:

Ezt megvehetnéd neki!
(Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 21:12

Jobb gyorsulást-előzésnél nagyobb vehemenciát szeretnék elérni.Biztosabban érezni hogy gond nélkül eltudok menni az elöttem haladó mellett.Nem 130-140-es tempónál!Mindezt 80-100-as sebesség mellett.sajna volt rá példa hogy inkább viszakoztam mivel nem éreztem hirtelen elég erőt az előzéshez.Villogni meg hja kérem nem az én stílusom.Legallábbis nem ezzel az autóval szeretnék.(Bently GT azzal már kérem lenne értelme rázni a rongyot)

Uriember nem rázza a rongyot,még Bently-vel sem!
(Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 21:12

Jobb gyorsulást-előzésnél nagyobb vehemenciát szeretnék elérni.Biztosabban érezni hogy gond nélkül eltudok menni az elöttem haladó mellett.Nem 130-140-es tempónál!Mindezt 80-100-as sebesség mellett.sajna volt rá példa hogy inkább viszakoztam mivel nem éreztem hirtelen elég erőt az előzéshez.Villogni meg hja kérem nem az én stílusom.Legallábbis nem ezzel az autóval szeretnék.(Bently GT azzal már kérem lenne értelme rázni a rongyot)
Az autómata váltó a gyári nyomatékkarakterhez van igazítva.Mivel ezen változtatni nem tudsz,ezért ezt a motort tunningolni még rizikósabb.Sokkal többet vesztesz,mint amit nyerhetsz,egy hölgy autómata kisautóját tunningolni nem kell.Tunningoljanak azok a fiatalok,akiknek fontos hogy a havert lenyomják a lámpánál!Ha erősebb kocsit akartok,vegyetek másikat,inkább kéziváltóst,vagy nagyobb teljesítményű autómatát!