Ja az auto egyébként igen jo állapotban van.Most vann benne 52ezer.Egy öreg mozgás sérült bácsitol vettem aki nagyon vigyázott rá.Szinte újszerü.(98-as évjárat)
Igen benzines.Ha megkérdezhetlek Te mit javasolnál?Minek lenne valós érteleme hogy elérjek vmi lényegi változást?Sport légszűrőt már kérdeztem-nem egyszerű dolog.Monták nekem mivel vmi toló levegős eleven müködik a dolog.Meg-megoldható állítolag csak költségesebb a dolog.20ezer környékén van olyan szűrő ami jó lenne.Kérdésem megint csak az lenne mekkora azértelme?
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 20:49

Home-al egyetértek semmi értelme,sőt kockázatos is.Gondolom benzines,itt az elektronika nem igazán mérvadó,ezért CSAK chiptuninggal itt semmire sem mész.
Az mindenesetre érdekes,hogy fennt találod gyengének.Autómata 1.4-estől sokat ne várjon senki,de lehet hogy egy átvizsgálás-szelepállítás-légszűrőcsere-gyertya stb. kicsit virgoncabbá tenné.
(Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 20:40

Hello Mindenkinek!Érdeklődnék mivel nem igen vagyok jártas a dologban.Van egy Peugeot 106-om,jobban mondva a páromnak.Automata váltós 1.4-es motorral.A kérdésem :
Ha szeretnék egy kis chiptuningot eszközöltetni rajt,a váltó (mivel automata)befolyásolna ezen vmit?
A váltó sajnos csak 3 fokozatú és egy kicsikét lomhának találom a picikét bizonyos fordulat felett.Tehát magasabb fordulaton már nem olyan vehemenciával mozgatja az autót.
Netán igy nem is nagyon lenne értelme a chipnek?
Előre is köszönöm ha hozzá szólna szakavatottabb emberke !
Ha szeretnék egy kis chiptuningot eszközöltetni rajt,a váltó (mivel automata)befolyásolna ezen vmit?
A váltó sajnos csak 3 fokozatú és egy kicsikét lomhának találom a picikét bizonyos fordulat felett.Tehát magasabb fordulaton már nem olyan vehemenciával mozgatja az autót.
Home-al egyetértek semmi értelme,sőt kockázatos is.Gondolom benzines,itt az elektronika nem igazán mérvadó,ezért CSAK chiptuninggal itt semmire sem mész.
(Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2007. 03. 18. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 18. vasárnap 20:40

Hello Mindenkinek!Érdeklődnék mivel nem igen vagyok jártas a dologban.Van egy Peugeot 106-om,jobban mondva a páromnak.Automata váltós 1.4-es motorral.A kérdésem :
Én 2-3 hetente olaszországba utazom,és ott sokkal jobban vezetnek,dinamikusabban és egyszerre figyelmesebben is.A lomha teherautóm mögött nyugodtan kocsikázik akár egy S8-as audi is,nálunk ez elképzelhetetlen.Nincsenek őrültek,és nincsenek álmélkodó úrvezetők.A hazai stílus elég végletes itt minden szélsőség megtalálható.Nekem pár nap után már nagyon feltűnik a különbség,mit élhet átt itt nálunk egy nyugat-európai?Budapest meg még rátesz egy lapáttal!

A nagybátyám kamionsofőr,dél-olaszországban figyelte,ahogy a rendőr sorra tűzte a cédulákat az unókra,corsákra,jött egy ferrari azt kikerülte,és haladt tovább a soron.Érdekes!

Minden bizonnyal!Szegény ember vízzel főz,de azért egy Hummert lealázna terepen szerintem.Pickup házilag-és még jól is néz ki.
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 03. 17. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

ez 1 volga nem???gaz 66os vázon???
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 17. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Eszembe jutott egy dolog,amiben tunning nincs,de lehet hogy érdekes.Próbáljuk itt kitalálni,melyik a tuti verda,de lehet hogy nemcsak a tipus,hanem a konkrét példány is fontos szempont.Katonaságnál hajókat javítottam,volt ott egy aknaszedő-naszád 2 darab 6-hengeres dízelmotorral.A két motor teljesen azonos volt-papíron!Észrevettük hogy a járásuk viszont nem egyforma,a tipusból adódó zavaró vibráció az egyiknél 1100,a másiknál 1200 fordulat felett kezdődőtt.Ezért úgy közlekedtünk vele,hogy a két motort kül. fordulaton járattuk,és a kormánnyal korigáltunk.A gépészekkel sokat agyaltunk a kérdésen,de igazából megmagyarázni nem tudtuk.Amelyik motor a kisebb fordulatot szerette nagyon sokszor elromlott,a másik éveken át hibátlanul üzemelt.Autók egyes példányainál is előfordulhat hasonló eset,én főtengelyproblémára gyanakszom,főleg azért mert 6-hengeres soros motroroknál ez kényes dolog.A két motor egyazon gyárban,egymás után készült.Ha valakit untattam,elnézést kérek!

Skoda Octavia ?Hogyne!

Szép szép =)
Csöcsi tuning is van rendesen.
400-500 ccm =)
Csöcsi tuning is van rendesen.
400-500 ccm =)

Némely képen nem csak autó tuning volt!?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 13:56

Törölt felhasználó (69371)

Szegény autó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 06:03

Törölt felhasználó (7767)