na majd rakok ha találok olyat,de lehet h csak kis vidik lesznek.
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nem raknál fel 1-2 jól sikerült képet?
(Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
mi csináltunk 1 jó pár képet és videot is
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:55
Szeretem bizony.
Sajna most csak a pénteki programon tudtam részt venni, a szombat-vasárnap kimaradt. :(
Remélem a Duna rallye mind3 napján ott tudok lenni...
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé...
Sajna most csak a pénteki programon tudtam részt venni, a szombat-vasárnap kimaradt. :(
sajnos meg mindig nem müködik a dolog,eddig 3:0 az e-mail reszere!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:55
Szeretem bizony.
Szeretem bizony.
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé... (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 16:43
Ha volna rá igény raknék fel még pár saját képet ezek mellé... (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
látom te is szereted a Rallyt,mi ott voltunk mind a 3napon,1isten volt
pláne a Kirádi gyorsssss
pláne a Kirádi gyorsssss
látom te is szereted a Rallyt,mi ott voltunk mind a 3napon,1isten volt
pláne a Kirádi gyorsssss (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
pláne a Kirádi gyorsssss (Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
GAZ-3102 210 lóerős 3 kamrás wankelmotor /vaz-431/ kizárólag a kgb részére.
Orosz csodák
szovjet moszkva driftet mostanában forgatják csak LADÁKKAL
szovjet moszkva driftet mostanában forgatják csak LADÁKKAL
és ez lenne az agroroadster, az utolsó kép, csak valamiért oda már nem akarta beilleszteni! (FUCK)

Persze a kocsitól,mielőtt félreértené valaki.
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 22:31
Mekkora reklámötlet volt az a sorozat,mi?A gyár adja a kocsikat,a kaszkadőrök meg zuzzák őket.Meg van egy csilli-villi futófénnyel a szépfiú alá.Én is majd meg őrűltem tőle.
Mekkora reklámötlet volt az a sorozat,mi?A gyár adja a kocsikat,a kaszkadőrök meg zuzzák őket.Meg van egy csilli-villi futófénnyel a szépfiú alá.Én is majd meg őrűltem tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:12
Törölt felhasználó (69371)
tudom melyik az! de a 944-es is tetszett mindig!
Pontiac akkor volt nyerő, amikor elkezdődött a Knight Rider! aztán rájöttem, hogy az egész kocsi egy marok köbcenti kevés pacival!
mellesleg a régi MR-2 jobban tetszett!!!

Pontiac akkor volt nyerő, amikor elkezdődött a Knight Rider! aztán rájöttem, hogy az egész kocsi egy marok köbcenti kevés pacival!

tudom melyik az! de a 944-es is tetszett mindig!

(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 17:04

(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Maradjunk annyiban hogy a 8-as kasznija,mert az igazán a 7-es kupé!A toyota Mr-2 az tiszta ferrari kicsiben,meg a Pontiac Fiero,esetleg a Bertone Fiat asszem X9 vagy ilyesmi a neve.-ezek középmotoros sportautók.Ezek szerint te Porsche-ban a 928-ast vennéd./mai cikk a totalcarban/
Maradjunk annyiban hogy a 8-as kasznija,mert az igazán a 7-es kupé!A toyota Mr-2 az tiszta ferrari kicsiben,meg a Pontiac Fiero,esetleg a Bertone Fiat asszem X9 vagy ilyesmi a neve.-ezek középmotoros sportautók.Ezek szerint te Porsche-ban a 928-ast vennéd./mai cikk a totalcarban/
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 16:28
Törölt felhasználó (69371)
tudom, lehet azért is a kedvencem! de én a klasszikus coupe formát szeretem: hosszú lapos orr!
a McLaren F1, Lamborghini Gallardo, stb pont ezért nem tetszenek! bár a legtöbb Ferrari hosszú orrú!
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL!
a McLaren F1, Lamborghini Gallardo, stb pont ezért nem tetszenek! bár a legtöbb Ferrari hosszú orrú!
Jah a 8-as BMW meg a legferrarisabb, LOL!

balog01