Nem rossz kép
Ja nem rossz , hogy az elkényeztetett Hilton kisasszony a maga 50 kilójával terelgeti ezt a gépet.
Ez úgy hangzott mintha egy Ifa-t kéne vezetnie!Ez már csilingel mielőtt meghúzod a parkolóban!

Nem
Komolyan ... nézz rá.
Ez amerika botrányhőse? A kis pinavillantó. Nevetséges. Ebben a ruhában úgy néz ki , mint akit tegnap engedtek ki Auschwitzból.
De a pénz nagy úr =) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 10. csütörtök 19:10

Komolyan ... nézz rá.
Ez amerika botrányhőse? A kis pinavillantó. Nevetséges. Ebben a ruhában úgy néz ki , mint akit tegnap engedtek ki Auschwitzból.
De a pénz nagy úr =) (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 10. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez úgy hangzott mintha egy Ifa-t kéne vezetnie!Ez már csilingel mielőtt meghúzod a parkolóban!

Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet!
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 05. 11. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 21:55

Nem
Komolyan ... nézz rá.
De a pénz nagy úr =)

Komolyan ... nézz rá.
De a pénz nagy úr =)
hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 05. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 22:14

Miért pille képe jobb?Egy ilyen kezébe disszupisztolyt?Lebontaná a fél kerületet!

Legközelebb elzárom sex közben,panaszkodott hogy több helyen megégettem!Pedig ő kérte hogy így csináljuk!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 12. szombat 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 12:13

hé! mi bajod a fotóval? neked tartja a disszupisztolyt (?), mig felhúzod a nadrágod!

Vasárnap a F1-ben:

az ucsó kép miatt behányós szmájli!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ott az a kecskefejű a kép közepén!

ha a rokonod lenne én Téged tagadnálak le!
tudod ez is elfogult vélemény, mint a sportbeli szurkolásnál minden! nekem nem egyezik ezzel a véleményem! én egyet nem vitatok el Tőle, h a Ferrari felépítésében Neki nagy-nagy szerepe volt! de az, h többnyire fényévnyivel jobb autók voltak alatta tény, az, h a csapattársai sosem kapták meg azt a technikát, mint Ő. az, h mikor a kezét törte a ferrari csapatnál mindent megtettek azért, h a csapattársa (ha jól emléxem Irvine) ne nyerje meg a VB címet az is tény!
az aztán nagy kunszt, h a legjobb autóval VB címet nyert!
versenyzői nagyságát mutatja meg az is, h az -általam legalább annyira semmibe nézett Alonso által alvett- elvesztett VB cím után esélye se volt visszaszereznie!
ennyit az Ő versenyzői képességeiről.
de sztem fejezzük is be ezt, mert úgyse győzzük meg egymást. ez olyan, mint ha engem fradistát meg akarnál győzni arről, h milyen jó is az Újpest. ez sosem sikerülhet, de viszont se. bár hozzáteszem fradistaként sosem útáltam annyira az Újpestet, mint Schumit!
Schumi egy fos!

tudod ez is elfogult vélemény, mint a sportbeli szurkolásnál minden! nekem nem egyezik ezzel a véleményem! én egyet nem vitatok el Tőle, h a Ferrari felépítésében Neki nagy-nagy szerepe volt! de az, h többnyire fényévnyivel jobb autók voltak alatta tény, az, h a csapattársai sosem kapták meg azt a technikát, mint Ő. az, h mikor a kezét törte a ferrari csapatnál mindent megtettek azért, h a csapattársa (ha jól emléxem Irvine) ne nyerje meg a VB címet az is tény!
az aztán nagy kunszt, h a legjobb autóval VB címet nyert!
versenyzői nagyságát mutatja meg az is, h az -általam legalább annyira semmibe nézett Alonso által alvett- elvesztett VB cím után esélye se volt visszaszereznie!
ennyit az Ő versenyzői képességeiről.
de sztem fejezzük is be ezt, mert úgyse győzzük meg egymást. ez olyan, mint ha engem fradistát meg akarnál győzni arről, h milyen jó is az Újpest. ez sosem sikerülhet, de viszont se. bár hozzáteszem fradistaként sosem útáltam annyira az Újpestet, mint Schumit!
Schumi egy fos!
ez a kocsi mindig is tetszett!
(Ez egy válasz Yocoo üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
surdi, segítesz nekem majd? dako lelépett, de hagyatékként meghagyta nekem, hogy ápolgassam ezen topicját. Látom, 1-2 képpel már életben tartottad, ne erre kérnélek a továbbiekben is! Én sajna nem nagyon sokat konyítok a kocsikhoz (a tuninghoz meg ópláne nem), de dako testamentumát tiszteletben tartom. Remélem, besegítesz néha, ha elfeledkezem róla?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már Sumákerről folyik a vita akkor beszállok én is.
Soha nem volt szimpatikus és nem is nagyon tudott lenyűgözni.
Egy nagy csíter MSC. Nem 1x volt etikátlan a nyerési vágya.
Neki ment az előtte lévőnek azért, hogy ne nyerjen mert akkor a vb-t is megnyerte volna, de ha mindketten kiesnek akkor ő a bajnok. Így is lett.
Monaco Rascas kanyar: abból sem véletlenül lett marha nagy büntike.
Ausztria: RB vezetett végig, de MSC-nek kellett nyernie azért, hogy 2 ponttal több legyen neki.
Hol itt a sportszerűség?
Marad a rally, ahol Loeb fölénye szintén aggasztó, de még mindig szimpatikusabb sport, mint a száguldó cirkusz, talán azért mert ott nem test-test ellen megy a harc, hanem az idő az egyetlen ellenfél.
Soha nem volt szimpatikus és nem is nagyon tudott lenyűgözni.
Egy nagy csíter MSC. Nem 1x volt etikátlan a nyerési vágya.
Neki ment az előtte lévőnek azért, hogy ne nyerjen mert akkor a vb-t is megnyerte volna, de ha mindketten kiesnek akkor ő a bajnok. Így is lett.
Monaco Rascas kanyar: abból sem véletlenül lett marha nagy büntike.
Ausztria: RB vezetett végig, de MSC-nek kellett nyernie azért, hogy 2 ponttal több legyen neki.
Hol itt a sportszerűség?
Marad a rally, ahol Loeb fölénye szintén aggasztó, de még mindig szimpatikusabb sport, mint a száguldó cirkusz, talán azért mert ott nem test-test ellen megy a harc, hanem az idő az egyetlen ellenfél.
Alig tízméteres magasságban végrehajtott manőverrel győzte le Besenyi Péter a brit Paul Bonhomme-ot a Red Bull Air Race szombati fordulóján az Egyesült Államok-beli Monument Valleyben.
Besenyei meghódította a Vadnyugatot:
Besenyei meghódította a Vadnyugatot:

Csak idézni tudok, mert én sem tudok jobb választ adni okádásod előtt
:
"Nos, én nagyon tisztelem Schumachert, az egyik legnagyobb élő sportembernek tartom. Valódi teljesítmény van mögötte, egy olyan technikai sportban, ahol nem igazán lehet doppingolni és bundázni (legalábbis eddig nem derült ki)."
A sportban lehet szeretni, és nem szeretni valakit, de nem elismerni a sport teljesítményét az igazságtalan és butaság!
(majd veszek neked hánytatós zacskót, ha Sumi a F1 alatt, mint szakkommentátor, vagy a csapat egyik főtanácsadója résztvesz! érted Surdi?)

egyébként:
Az első négy futam után a brit Lewis Hamilton a bajnoki pontverseny élére állt, miután másodikként végzett a Spanyol Nagydíjon, ami történelmi jelentőségű a Forma-1 világában, hiszen korábban hasonlót még egyetlen újonc sem vitt véghez.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 08:53

"Nos, én nagyon tisztelem Schumachert, az egyik legnagyobb élő sportembernek tartom. Valódi teljesítmény van mögötte, egy olyan technikai sportban, ahol nem igazán lehet doppingolni és bundázni (legalábbis eddig nem derült ki)."
A sportban lehet szeretni, és nem szeretni valakit, de nem elismerni a sport teljesítményét az igazságtalan és butaság!
(majd veszek neked hánytatós zacskót, ha Sumi a F1 alatt, mint szakkommentátor, vagy a csapat egyik főtanácsadója résztvesz! érted Surdi?)

egyébként:
Az első négy futam után a brit Lewis Hamilton a bajnoki pontverseny élére állt, miután másodikként végzett a Spanyol Nagydíjon, ami történelmi jelentőségű a Forma-1 világában, hiszen korábban hasonlót még egyetlen újonc sem vitt véghez.

az ucsó kép miatt behányós szmájli!