Azért ez sem igaz ;) Itthon is van egy srác, egy Fiestát csinál. A tavalyi autója 13.0@176-ot ment 1.6 8v turbóval. Az idei még nincs kész, az meg 2.1 16v turbo Fiesta lesz kb. 400 le.
Ja 250 métert kibír!
Látom már, te ilyen állandó figyelő- és megmondóember lehetsz itt :-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 20:19
Törölt felhasználó (69371)

Na ez az a topic ahol válogatsd meg a szavaidat! Eddig nem akartalak bántani, de nem sok kell hozzá! És azok akik rendesen foglalkoznak a tuninggal, azok nem úgy néznek ki! Én sem csípem azokat a zseléseket, de azért mert nincs nőd, az nem azt jelenti, hogy azért nincs mert a csajok azokra a csávókra buknak! Arra nem gondoltál még, hogy a felfogásoddal van baj?
A váltó volt a gyenge pont. Normálisan utcán is használta, igaz kisebb turbonyomással. :D
Szerinet ez az a kocsi ami igy jó ahogy van...és ez is a ferdeszeműektöl van
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 20:41

Szerintem a valamire való tuning japánban kezdődik és ott is fejeződik be. Oda való.
A többi minimális változtatás , amik szépek azok Európában minimum 10 millás autó fölött vannak, ahol van pénz.
Az ilyen neon ide , meg egy kis strobi oda nevetséges.
Az egész autó annyit ér , mint egy másiknak csak 1-2 eleme:)
40-es karom van én feszíthetek?:D
A többi minimális változtatás , amik szépek azok Európában minimum 10 millás autó fölött vannak, ahol van pénz.
Az ilyen neon ide , meg egy kis strobi oda nevetséges.
Az egész autó annyit ér , mint egy másiknak csak 1-2 eleme:)
40-es karom van én feszíthetek?:D
Meg ő nyitotta!
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 20:48

Látom már, te ilyen állandó figyelő- és megmondóember lehetsz itt :-))
Sokadszorra leírom akkor :D
Subaru Impreza Wrx STI !!![ főleg 2006 :) ]
Nincs neon , nincs idegszétbasz zene ...
Nekem kellene bele egy fullos bukókeret és még egy kis motor pöcc.
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 20:49
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinet ez az a kocsi ami igy jó ahogy van...és ez is a ferdeszeműektöl van

sajnos a szinbe nem egyetik az izlésünk....én +szállott rallys is vagyok és szerintem ez olyan mint pl Ferrari,ami pirosba a legszebb
az igazi Subaru nekem csak a kék és sárga matricákkal (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:12
az igazi Subaru nekem csak a kék és sárga matricákkal (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokadszorra leírom akkor :D
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P
és szerintem az STI 360-at már nem annyira kell + piszkálni
280 ló csak gyárilag :)
persze-persze......de ha jol hallottam akkor létezik gyáriba is csak azt talán nem lehet euba forgalmazni
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a gyári 280 ló bőven elég,meg is kell tanulni vezetni!Tudom hogy minden csávó magát tartja a legjobbnak,de azért kilincsel előre haladni nem olyan könnyű.Hiába van egy pöckölt WRC-d minnél erősebb,annál nehezebben tanulod meg vezetni.Manapság meg ez a divat,fullos verda bent meg ül egy nagypofájú majom,aki még vezetni sem tud.Aztán jön az égés,ha valami öreg verdával elkenik a száját.

Vazzeg pont a Suprát akartam írni!Olcsón egy bivaly 6-hengeres!

én is a subarura szavaznék :)
én most egy 94es 2107-t bűgykölök...nekem az a nagy álmom h legyen 1 kiba jó zsigám
amatörszinten akarok a rallyval foglalkozni...me ugye a profhoz eszméletlen sok pénz kell
amatörszinten akarok a rallyval foglalkozni...me ugye a profhoz eszméletlen sok pénz kell
Nekem Hondám van de egy hátsókerekes az a kajak
Hátsókerekes honda?Kíváncsivá tettél!
(Ez egy válasz panjabi üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)