BMW tudod-Bele Minden Wacakot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:17
Törölt felhasználó (69371)

figyu hátsókerekesem van!!! BMW! de én arról beszélek amit kis pénzből is jól tudsz tuningolni, és alapból nem rossz!
Vagy NSX-re titán cuccokkal?
A HRV 4x4.Az S 2000 tényleg,de biztos hogy arra gondolt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:15
Törölt felhasználó (69371)

jah HR-V
figyu hátsókerekesem van!!! BMW! de én arról beszélek amit kis pénzből is jól tudsz tuningolni, és alapból nem rossz!
honda s2000 hátsókerekes tudomásom szerint =)
jah HR-V
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hátsókerekes honda?Kíváncsivá tettél!
(Ez egy válasz panjabi üzenetére (2007. 02. 20. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem Hondám van de egy hátsókerekes az a kajak
én most egy 94es 2107-t bűgykölök...nekem az a nagy álmom h legyen 1 kiba jó zsigám
amatörszinten akarok a rallyval foglalkozni...me ugye a profhoz eszméletlen sok pénz kell
amatörszinten akarok a rallyval foglalkozni...me ugye a profhoz eszméletlen sok pénz kell
én is a subarura szavaznék :)

Vazzeg pont a Suprát akartam írni!Olcsón egy bivaly 6-hengeres!

Szerintem a gyári 280 ló bőven elég,meg is kell tanulni vezetni!Tudom hogy minden csávó magát tartja a legjobbnak,de azért kilincsel előre haladni nem olyan könnyű.Hiába van egy pöckölt WRC-d minnél erősebb,annál nehezebben tanulod meg vezetni.Manapság meg ez a divat,fullos verda bent meg ül egy nagypofájú majom,aki még vezetni sem tud.Aztán jön az égés,ha valami öreg verdával elkenik a száját.
persze-persze......de ha jol hallottam akkor létezik gyáriba is csak azt talán nem lehet euba forgalmazni
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
280 ló csak gyárilag :)
és szerintem az STI 360-at már nem annyira kell + piszkálni
sajnos a szinbe nem egyetik az izlésünk....én +szállott rallys is vagyok és szerintem ez olyan mint pl Ferrari,ami pirosba a legszebb
az igazi Subaru nekem csak a kék és sárga matricákkal (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:12
az igazi Subaru nekem csak a kék és sárga matricákkal (Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokadszorra leírom akkor :D
Subaru Impreza Wrx STI !!![ főleg 2006 :) ]
Nincs neon , nincs idegszétbasz zene ...
Nekem kellene bele egy fullos bukókeret és még egy kis motor pöcc.
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P
Sokadszorra leírom akkor :D
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 20:49
Legszebb és legjobb gép.
Feketében! :P (Ez egy válasz csupaszgyik üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinet ez az a kocsi ami igy jó ahogy van...és ez is a ferdeszeműektöl van