Elég durva!Minősítí a csapatot,hogy ennyi erővel lophattak volna motort is,kiköszörülni a számot,arra az is jó.
Nekem egy Honda Transalp 600-as túraendúromat lopták el Krakkóban.
őúéőéőéő
Sajnos nem a rendőrségi tehetetlenséggel van gond hanem azzal hogy a törvények mindenkit jobban védenek mint azokat akik kárt szenvedtek vagy pedig a törvényeket akarják betartatni. A zsiványok meg a börtönben azt atnulják egymástól hogy lehet a törvénsyeket kijátszani, van rá idejük. Sajnos tudom, hogy egy 3 szor elitélt romának a biróság elött nagyobb szava van mint 2 szolgálatban lévő rendőrnek. Ha valakit sért a roma szó kérem helyetesítse be másra én nem vagyok hajlandó olyan kifelyezést keresni amivel nem bánthatom meg őket, bármit mondunk sértő.

Subaru Impreza WRX STi motoros quad.
280 LE 394 Nm

280 LE 394 Nm

Az előbb lemaradtak. :(

Erről a quadról láttam vidit , nagyon brutál.
Kocsi sem gyenge , de ide annyi erő = halál.:)
Kocsi sem gyenge , de ide annyi erő = halál.:)

Itt kocsi is van meg pina is!Hol is?

Látom Dako nem találtad meg a pinát az Edsel-em orrán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 20:37

Törölt felhasználó (69371)

de-de!!! ott van a motorháztetőn a karikában!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hűtőmaszk!Nagy botrány lett belőle amcsiban,erről híres az Edsel!Ez most nem jött be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:31

de-de!!! ott van a motorháztetőn a karikában!
hát annak a hűtőmaszknak nem sok köze van a pinához, hacsak el nem ütsz vele egyet! én arra a karikában lévő szarra hittem azt!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:34

Hűtőmaszk!Nagy botrány lett belőle amcsiban,erről híres az Edsel!Ez most nem jött be.
Mindenesetre ezért bukott meg a verda,a konzervatív amerikában.Ők ezt látták benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 12. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 12. hétfő 21:39

hát annak a hűtőmaszknak nem sok köze van a pinához, hacsak el nem ütsz vele egyet! én arra a karikában lévő szarra hittem azt!