ilyenre nem emléxel?????????
csak nézd vissza az istenített 7*es világbajnok pályafutását!
az egész pályafutása és a világbajnoki címei az ilyen sportszerűtlenségeiről szóltak!
de abban igazatok van, h dögunalom volt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 13:26
csak nézd vissza az istenített 7*es világbajnok pályafutását!
az egész pályafutása és a világbajnoki címei az ilyen sportszerűtlenségeiről szóltak!
de abban igazatok van, h dögunalom volt! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Most nézem...jóóó nagy port kawartak fel...pfff...igazán nm értem...pár éwe (15-18) nézem az F1-et de ilyenre nm emlékszem...wégül is ezt mi sosem fogjuk tisztán látni...csapaton belüli megegyezések...bah...arról nm is beszélwe,hogy rengeteg pénz wan ebben a sportban...szerintem ennek még lesz wiszhangja...Ha meg tényleg wolt megegyezés csapaton belül akkor a kis Hamilton nagyot hibázik
mert alig melegedett meg az F1-ben...a csapat nagyon megszíwathatja és jöwőre milyen autóba fog ülni...kiwáncsian wárom a folytatást...
mert alig melegedett meg az F1-ben...a csapat nagyon megszíwathatja és jöwőre milyen autóba fog ülni...kiwáncsian wárom a folytatást...
pár éve a "lepusztult bulgáriába" jártunk, ahol csak kopóréteget vagy 15 centit tettek rá. míg nálunk egy barátom vmelyik útépítőnél dolgozik. aztán 6 centi az előírás, de Ők mondják meg, h ellenőrzéskor honnan vegyék a mintát. a többi helyen jó ha a 4 centit eléri.
az utakról, mindig a legnagyobb magyar gondolkodó jut eszembe, mikor ezt mondta:
"Svédország és Norvégia egy mediterrán vidék.
Ott a hó olvadva esik!
Itt meg minden szarrá fagy!"
mondjuk én nem a pálya minőségére utaltam /de vélhetően abban is igazad van/, hanem arra, h tele rakták a pályát kanyarral, de elfeledkeztek arról, h az F1 a versenyzésről szól, így elfelejtették, h hagyni kéne helyet az előzésekre is ...
mindent elmond, h nehezebb előzni, mint az utcai pályás Monacoban ...
az utakról, mindig a legnagyobb magyar gondolkodó jut eszembe, mikor ezt mondta:
"Svédország és Norvégia egy mediterrán vidék.
Ott a hó olvadva esik!
Itt meg minden szarrá fagy!"
mondjuk én nem a pálya minőségére utaltam /de vélhetően abban is igazad van/, hanem arra, h tele rakták a pályát kanyarral, de elfeledkeztek arról, h az F1 a versenyzésről szól, így elfelejtették, h hagyni kéne helyet az előzésekre is ...
mindent elmond, h nehezebb előzni, mint az utcai pályás Monacoban ...
A jövő hónapban megkezdődnek Szingapúrban a jövő évi Forma-1-es futam előkészületi munkálatai, az ázsiai városállam első alkalommal látja majd vendégül a száguldó cirkuszt.
A kormány pénteki beszámolója szerint az 5050 méter hosszúságú pálya gyors kanyarokból és néhány technikás, megterhelő szektorból áll majd, és a tervek szerint remek előzési lehetőségeket kínál majd a pilóták számára.

A múlt nagysága:

és a jővő nagysága:

és aki nélkül ez nem jöhetne létre:
A kormány pénteki beszámolója szerint az 5050 méter hosszúságú pálya gyors kanyarokból és néhány technikás, megterhelő szektorból áll majd, és a tervek szerint remek előzési lehetőségeket kínál majd a pilóták számára.

A múlt nagysága:

és a jővő nagysága:

Ezt a pályát nagyon wárom...kiwáncsi leszek mert szerintem a maláj pálya nm sikerült túl jól...és ha jól tudom a Wurz papája(apja) építette...remélem ezt nm ő fogja..
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 10. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 10. péntek 20:20
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 10. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A jövő hónapban megkezdődnek Szingapúrban a jövő évi Forma-1-es futam előkészületi munkálatai, az ázsiai városállam első alkalommal látja majd vendégül a száguldó cirkuszt.

A múlt nagysága:

és a jővő nagysága:

A múlt nagysága:

és a jővő nagysága:

Csak hogy szem előtt legyen.
Mindenki nyaral ?
Mindenki nyaral ?
Talma 4. lett. lehetett volna első is...

ha már "csak" 4. , akkor már semmi felhajtás, pedig csak egy lóorrhosszal maradt le a dobogó bármelyik fokáról!
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 08. 19. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nm szólok egy szót sem mert nm láttam a hétwégi GP-t...szégyellem de megfeledkeztem róla...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:41
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ha már "csak" 4. , akkor már semmi felhajtás, pedig csak egy lóorrhosszal maradt le a dobogó bármelyik fokáról!
én az első helyért se csináltam valami nagy felhajtást. jó eredmény a 4. hely, csak a szerencse hiányzott. amúgy kicsit rossz előérzetem van,hogy Talmát így vagy úgy megfosztják a VB címtől. a csapat. túl sok a spanyol és az olasz a mezőnyben és a rendezők közt:S de ne legyen igazam! egyértelműen a "mi fiunk" a legjobb, legokosabb,legtaktikusabb motoros a mezőnyben.
2007. 08. 21. kedd 16:41
Mondja ezt egy olyan versenző menedzsere, aki képes volt szándékosan kilökni a versenytársát az utolsó futamon a vébé cím érdekében.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
1et értek...Shumi nm csinálná ezt mint alonso...lazán elkenné a cáját a zújonc hamiltonnak...
Szerintem az én életemben már nm is lesz ilyen nagyság...ennyire jó wersenyző mint Shumi...ez wan...kezdetét weszi a zúri
Szerintem az én életemben már nm is lesz ilyen nagyság...ennyire jó wersenyző mint Shumi...ez wan...kezdetét weszi a zúri
gy
hisztije...brrr
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
ek
vélhetően igazad van! az egész pályafutása a tisztaságról és a sportszerűségről szólt! Neki meg se fordult a fejében a sportszerűtlenség!
csak akkor ki is csinálta azt amit jani ír
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 07:38
csak akkor ki is csinálta azt amit jani ír
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
1et értek...Shumi nm csinálná ezt mint alonso...lazán elkenné a cáját a zújonc hamiltonnak...
gy
hisztije...brrr
alf
er alf
ek alf
ek
A török szabad edzésen Kimi Raikkonen wót a leggyorsabb...kiwáncsi leszek az időmérőre...
Alonso és Hamilton állítólag kibékült...hmmm...erre is kiwáncsi leszek...majd a wersenyen kiderül...
Alonso és Hamilton állítólag kibékült...hmmm...erre is kiwáncsi leszek...majd a wersenyen kiderül...

talkia69