Helló! Senkinek semmi story?
Talán mert többet gyakorolta a kedves mama.De majd belejön a lánya is...mivel tehetséges szülő gyereke
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 02. 29. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 07:10

nem valódi anyós, csak a a barátnőm anyja,
meséltem a kiscsajnak. hogy voltunk Bikini koncerten
erre mondta nekem kár nem vittem el az anyját, de érdekelné ha van telefonos felvétel
aztán 1x felugrottam, hogy megmutassam a telefonos felvételt
csak anyuci volt otthon, kb 10 pere után jól leszívott, nem érdekelte a bikini
másnap hívott a kicsaj, hogy hallotta, milyen jól összehozta az anyjának a dolgot, 1 igaz- anyu jobban szopott mint a lánya
erre mondta nekem kár nem vittem el az anyját, de érdekelné ha van telefonos felvétel
másnap hívott a kicsaj, hogy hallotta, milyen jól összehozta az anyjának a dolgot, 1 igaz- anyu jobban szopott mint a lánya
még az sem kizárt
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2012. 02. 29. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 08:03

Szegény mamát rongálod.Nincs még 1 lánya?És akkor velem meg öblögethetne.
Szegény mamát rongálod.Nincs még 1 lánya?És akkor velem meg öblögethetne.
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 02. 29. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 29. szerda 07:10

Én már nagyon szeretném.Remélem hétvégén meglesz. Több hete nem dugtam meg.Szinte hiányzik.Nagyon óvatosnak kell lennem.
(Ez egy válasz epson72 üzenetére (2012. 02. 28. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki hágja már meg az anyósát végre!!!!!

valami új történet? valaki?,

Mondjuk ugy, hogy van próbálkozás
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 13. péntek 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 13. péntek 16:15
Törölt felhasználó (315309)

Nem történt még semmi?
Nem történt még semmi?
(Ez egy válasz Kollega üzenetére (2012. 01. 12. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 12. csütörtök 22:11

Sziasztok! Nekem nagyon rendes anyósom van, mindent meg lehet vele beszélni, sőt sok mindent ő hozott elő. Persze mikor kettesben vagyunk akkor jönnek elő ezek a témák. Nem fiatal, már 58 éves és nem is a legszebb nő de én megvagyok vele. Kettesben elég sokat vagyunk, tudja is milyeen az érdeklődésem. Iránta? Hát az eléggé fura lehet.
Sziasztok! Nekem nagyon rendes anyósom van, mindent meg lehet vele beszélni, sőt sok mindent ő hozott elő. Persze mikor kettesben vagyunk akkor jönnek elő ezek a témák. Nem fiatal, már 58 éves és nem is a legszebb nő de én megvagyok vele. Kettesben elég sokat vagyunk, tudja is milyeen az érdeklődésem. Iránta? Hát az eléggé fura lehet.
Nagyon óvatos a helyzet.Azért az alkalmat kihasználom,még ha ritkábban is és kevesebb idő van rá. Egyszer kétszer elugrottam hozzá.Bezárkóztunk és jól megdöngettem. Mindig résen kell lenni.Már a hanglejtésekből is értem az üzeneteit.Mármint ha szeretne velem megint lefeküdni.Sajnos nem mindig úgy jön össze.
(Ez egy válasz böte56 üzenetére (2012. 01. 09. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát "pittyike"-nél mi újság van?
neha en is
Nincs senkinek sztorija?

hogy jutottatok idáig? van kedved konkrét sztorit is írni ide?
(Ez egy válasz nirvana2 üzenetére (2011. 11. 12. szombat 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 12. szombat 17:17

Én masszírozni szoktam az anyósomat,nála szoktuk csinálni.
Meztelenül csináljuk,de nem engedi megdugni magát, így aztán azt nem is erőltetem.
Viszont simogatom, szétnyitom a farpofáját, bámulhatom a seggét,finoman csöcsörészhetem.
Ő is masszíroz, ez a mi titkos játékunk.
Meztelenül csináljuk,de nem engedi megdugni magát, így aztán azt nem is erőltetem.
Viszont simogatom, szétnyitom a farpofáját, bámulhatom a seggét,finoman csöcsörészhetem.
Szerintem bármelyik megdugna téged
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 14. hétfő 19:22

Jajj ne, egyenlőre két vő jelöltem van, mindkettőt nagyon kedvelem. A nagyobbik öt a kisebbik két éve él kétlaki életet velünk és a saját családjával. Sokszor közlekedünk hiányos öltözékben vagy napozunk meztelenül előttük, baromkodunk hogy ki kinek a hátát mossa meg, de ha valaki azt komolyan gondolja….bonbonos dobozba csomagolnám.

Jajj ne, egyenlőre két vő jelöltem van, mindkettőt nagyon kedvelem. A nagyobbik öt a kisebbik két éve él kétlaki életet velünk és a saját családjával. Sokszor közlekedünk hiányos öltözékben vagy napozunk meztelenül előttük, baromkodunk hogy ki kinek a hátát mossa meg, de ha valaki azt komolyan gondolja….bonbonos dobozba csomagolnám.

Hát én is kívánom...hogy bárcsak ritkábban látnám. Nem tudom ki hogyan, de engem a hideg ráz az anyósomtól, jobb szeretem a lányát
És hogy őszintén bevalljam én soha egy csajom mamáját se hágtam meg. Lehet hogy buzi vagyok? Még csak eszembe sem jutott.
Viszont sok egyéb ember van, hím és nőneműek vegyesen, akiknek az anyukáját megcsodálnám.

És hogy őszintén bevalljam én soha egy csajom mamáját se hágtam meg. Lehet hogy buzi vagyok? Még csak eszembe sem jutott.
Viszont sok egyéb ember van, hím és nőneműek vegyesen, akiknek az anyukáját megcsodálnám.
Én masszírozni szoktam az anyósomat,nála szoktuk csinálni.