érdekel vakakit az akcionk
(Ez egy válasz akaba üzenetére (2012. 06. 11. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

ajjjajjjjajjjjaj jaj!
ez olyan összevissza nem is tudom mi volt
túl sok a "de"
A viccet félre téve , Te tudod mi a helyzet köztetek, és pont! (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 17. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 21:33
ez olyan összevissza nem is tudom mi volt

túl sok a "de"

A viccet félre téve , Te tudod mi a helyzet köztetek, és pont! (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 17. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

A "határozottan nem" valóban az én véleményem, miután jól ismerem szerintem az övé is ugyan ez lenne.
Az anyós-vő közötti vonzalomnak én nyomát sem érzem, hogy nem jöttem még rá és feltehetőleg nem is fogok az a bennem lévő elvi akadályok miatt van. De.....
ha....
nem lenne a vőm (jesszusom 3 nagylányom van
) és kialakulna egy kölcsönös vonzódás, az nem ismer korhatárokat, ezt elismerem.
Na, de
kihangsúlyozom azért a vonzódásért ami alkalomadtán szexelésbe torkolhatna, azért egy fiatalabbnak sokkal nehezebb dolga lenne, mint a korosabb társainak.
Az anyós-vő közötti vonzalomnak én nyomát sem érzem, hogy nem jöttem még rá és feltehetőleg nem is fogok az a bennem lévő elvi akadályok miatt van. De.....

Na, de

A "határozottan nem" valóban az én véleményem, miután jól ismerem szerintem az övé is ugyan ez lenne.
ha....
nem lenne a vőm (jesszusom 3 nagylányom van
) és kialakulna egy kölcsönös vonzódás, az nem ismer korhatárokat, ezt elismerem.
Na, de
kihangsúlyozom azért a vonzódásért ami alkalomadtán szexelésbe torkolhatna, azért egy fiatalabbnak sokkal nehezebb dolga lenne, mint a korosabb társainak.

Na, de

pedig nem fiatalabb korhatároza meg a vonzódást, inkább ez csak egy bizonyos dogma ami elnyomja, hogy ezt úgymond nem szabad mert elítélik és ezért én is, belénk nevelődőt.
Vonzalmat egymás társóssága határozza meg, öreglány (nagymami) is bukik a fiatalokra, de max süt nekik tortát, de tudtába, nem jeleneik meg a szex, sőt ki iránt igazán vonzódunk azzal nem, szexelünk fantáziánkba, az csak megtörténik amikor együtt vagyunk.
lehet, hagy szexoldalon vagyunk, de a valódi vonzalom nem szex max csak egyik csucsa lehet annak, egy fajta kiteljesülése. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 16. hétfő 18:59
Vonzalmat egymás társóssága határozza meg, öreglány (nagymami) is bukik a fiatalokra, de max süt nekik tortát, de tudtába, nem jeleneik meg a szex, sőt ki iránt igazán vonzódunk azzal nem, szexelünk fantáziánkba, az csak megtörténik amikor együtt vagyunk.
lehet, hagy szexoldalon vagyunk, de a valódi vonzalom nem szex max csak egyik csucsa lehet annak, egy fajta kiteljesülése. (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

csapi 123, nudegyula
Határozottan nem. Az említett szitu rém mulatságos volt, de főleg mert én éppen ezt a topikot olvastam, innen is az asszociáció. Rém sokat szoktunk malackodni, viccelődni vagy szitukat kifigurázni, nálunk amúgy is gyakran van bulis hangulat, család minden tagja olyan típus.
Nagyon jó a viszony a vejem és köztem, inkább baráti mint anyós jellegű, de nem félreérthető.
Ami engem illet én pedig abszolút, de nem vonzódom a fiatalabb korosztályhoz . Na jó max -5év de,
ha választanom kellene inkább az idősebbek akár +10 évvel is mint a fiatalabb.
Nem becsülöm alá a fiatalabbakat csak az már egy másik téma

Nagyon jó a viszony a vejem és köztem, inkább baráti mint anyós jellegű, de nem félreérthető.
Ami engem illet én pedig abszolút, de nem vonzódom a fiatalabb korosztályhoz . Na jó max -5év de,

csapival egyetértésben én is elfogadom!!! De szintén csapival egyetértésben ott van az a DE nálam is.
Akármilyen laza, haveri is a kapcsi, azért az anyós-vő közötti vonzalom titkon mindig meg van. Ha beismeri az emberfia (bocs, az embernője), akár nem. Vagy lehet, hogy még nem jött rá?
)
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

csapi 123, nudegyula
Határozottan nem. Az említett szitu rém mulatságos volt, de főleg mert én éppen ezt a topikot olvastam, innen is az asszociáció. Rém sokat szoktunk malackodni, viccelődni vagy szitukat kifigurázni, nálunk amúgy is gyakran van bulis hangulat, család minden tagja olyan típus.

elfogadva
de
és ugye ez a fránya de s,szóval azért erről a velkód tudna határozott választ adni, az általad írt "határozottan nem" az a Te véleményed
de ennek ellenére elfogadom amit írtál!! de,,
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)

de

de ennek ellenére elfogadom amit írtál!! de,,

csapi 123, nudegyula

csapi 123, nudegyula

Jó a kérdés, de én még megtoldanám: a vő izgat(na)? Ha tudnád, hogy nem a lányod férje, akkor mit tennél?Akkor is csak egy popsipacsi lenne?
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 16. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 16. hétfő 08:04

csak 1 kérdés'
szerinted a vődet izgatná ha megdughatná az anyósát??
vagyis a vőd vajon kívánja az anyósát??

vagyis a vőd vajon kívánja az anyósát??
csak 1 kérdés'
vagyis a vőd vajon kívánja az anyósát?? (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 14. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 14. szombat 22:10

vagyis a vőd vajon kívánja az anyósát?? (Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 14. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Éppen olvasgatlak benneteket mikor meg áll mellettem a vőm, megfogja a kezem és a fenekére teszi
Anyus simizd meg a seggem... vizes még a gatyám? leülhetek már a kanapéra?
Az ütő állt meg bennem... vagyis nem mert jó ráhúztam a valagára

Pittyke, semmi új, remek történet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 13. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 13. szerda 20:17
Törölt felhasználó (315309)

Szia! Sajnos nagyon ritkán van alkalom az együttlétre.Óvatosan csak.Már kezdenek elvonási tüneteim lenni.
De azért néha egy gyors menet összejön.Talán jobb lenne leállnom,de nagyon nehéz.
De azért néha egy gyors menet összejön.Talán jobb lenne leállnom,de nagyon nehéz.
probáld a farkadra terelni a szemeit
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 13. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 08:43
Törölt felhasználó (852408)

Szeretném már én is elkapni az anyósomat nagyon, de nem igazán tudom, hogyan kéne.
Valami tipp?
Valami tipp?
nem is olyan rossz módszer le ellenőrizni az anyóst :P
s persze az anyós fiatal izmos pasi seggekre szeret csapkodni
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 14. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 14. szombat 22:10
s persze az anyós fiatal izmos pasi seggekre szeret csapkodni

Éppen olvasgatlak benneteket mikor meg áll mellettem a vőm, megfogja a kezem és a fenekére teszi

én is igy vagyok vele szeretném már megdugni de még nem sikerult
Szeretném már én is elkapni az anyósomat nagyon, de nem igazán tudom, hogyan kéne.
Valami tipp?
Valami tipp?
Nagyon rá vagyok gerjedve az anyósomra.
Már régóta összebújnék vele, sajna még nem jött össze.
Karácsonykor beszélgettünk kettesben, elővettem egy Unikumot, egyre oldottabb lettünk.
Már ott tartottam hogy közeledek hozzá, amikor váratlanul betoppant a párom.
Újra rajta vagyok hogy kettesben tudjak maradni vele.
Régóta nem borzolták meg a puniját, azért remélem még kívánja.
Meglestem már fürdés közben, normál alkatú, kis cicik amik már lógnak, a puncija meg fantasztikusan szőrös.
Egyébként nagyon szép a bőre, és szőrtelen, csak a punijára jutott szőrpamacs.
Már régóta összebújnék vele, sajna még nem jött össze.
Karácsonykor beszélgettünk kettesben, elővettem egy Unikumot, egyre oldottabb lettünk.
Már ott tartottam hogy közeledek hozzá, amikor váratlanul betoppant a párom.
Újra rajta vagyok hogy kettesben tudjak maradni vele.
Régóta nem borzolták meg a puniját, azért remélem még kívánja.
Meglestem már fürdés közben, normál alkatú, kis cicik amik már lógnak, a puncija meg fantasztikusan szőrös.
Egyébként nagyon szép a bőre, és szőrtelen, csak a punijára jutott szőrpamacs.
Szia! Sajnos nagyon ritkán van alkalom az együttlétre.Óvatosan csak.Már kezdenek elvonási tüneteim lenni.
De azért néha egy gyors menet összejön.Talán jobb lenne leállnom,de nagyon nehéz. (Ez egy válasz epson72 üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért néha egy gyors menet összejön.Talán jobb lenne leállnom,de nagyon nehéz. (Ez egy válasz epson72 üzenetére (2012. 06. 13. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb. 10 éve még Én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lehet egy érett nővel. Esetleg meg kellene ugrani az anyóst. Féltem a lebukástól, meg mindig az lebegett a szemem előtt, hogy fiatalabb már nem lesz. Öreget meg majd ráérek akkor dugni, amikor már fiatalt nem tudok.
Az élet engem igazolt. Mára olyan ronda lett, hogy az oroszlán sírva enné meg.
Az élet engem igazolt. Mára olyan ronda lett, hogy az oroszlán sírva enné meg.

Pityke, mi van az anyóssal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 08. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 08. péntek 21:29

Törölt felhasználó (315309)

Helló! Senkinek semmi story?
Dugja már meg valaki a mamit..