Gyerekek, ki tudja, hogy pontosan mit jelent becses topicnyitónk neve?
A gennyzsák még oké, de hogy jön ide a szem?
A gennyzsák még oké, de hogy jön ide a szem?

Nem hiszem, hogy megfelelő partner lennék ehhez. Nekem itt már többen szívták a véremet, azt hiszem egy csepp sem maradt ilyen célokra...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:51

Csak húztalak és gonoszkodtam!
Tudom,hogy a nők sokkal keményebbek és kitartóbbak mint a férfiak!
Ez is egy örök wita...
Amúgy szeretem szíwni az emberek wérét,főleg ha wan partner hozzá!

Ez is egy örök wita...

Köszi, Sonkás! Ha eddig még kómás lettem volna az álmosságtól, most az utolsó álommorzsa is elrohant tőlem...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 13. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt épp most ébredtem

Csak húztalak és gonoszkodtam!
Ez is egy örök wita...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:43

Ez is egy örök wita...

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Nem mondtam, hogy zsűri leszek vagy ilyesmi, csak azt kértem, hogy ajánljon mindenki.
Én már hónapok óta témákat, kérdéseket dobok fel. És még mindig csinálom, pedig egy csomóra senki nem válaszol.
A nők kitartóbbak, mint gondolnád
Én már hónapok óta témákat, kérdéseket dobok fel. És még mindig csinálom, pedig egy csomóra senki nem válaszol.

Nem mondtam, hogy zsűri leszek vagy ilyesmi, csak azt kértem, hogy ajánljon mindenki.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:38

Magácska mán a totem állatoknál feladta...
Mondom én,hogy a nők "semmit" nm fejeznek be!

Magácska mán a totem állatoknál feladta...

Hát, én akkor feladom. Ha nem játszol, hát nem...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:24

Én szeret otthon...
Ha ugrálnom kéne csak is a páromnak...
Sorry!
Amúgy ha szépen kérnek sok mindent +teszek!
Sorry!

Én szeret otthon...
Sorry!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:15
Sorry!

Admin

Látod, ennyivel jobb itt lenni, mint otthon. Mert nem örömtelen ám ez az ugrálás a pasiknak sem

Látod, ennyivel jobb itt lenni, mint otthon. Mert nem örömtelen ám ez az ugrálás a pasiknak sem
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:08

Uááá!
Ez még otthon semnem így mükszik!
DEMOKRÁCIA kérem,nálunk az wan!
Ugrik az nincs....

Ugrik az nincs....

Uááá!
Ugrik az nincs....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:06

Ugrik az nincs....

Admin

Itt nem szokás ám igérgetni. Itt a nők egyetlen szavára az összes pasi ugrik és teljesíti minden óhajunkat.

Itt nem szokás ám igérgetni. Itt a nők egyetlen szavára az összes pasi ugrik és teljesíti minden óhajunkat.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 22:02

Tsókolom a kezit!
Én nm emlékszem,hogy ígértem wóna wmit is!
Még,hogy hangemberek??!!

Még,hogy hangemberek??!!

Tsókolom a kezit!
Még,hogy hangemberek??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:52

Még,hogy hangemberek??!!

Admin

Te Prune, ne számíts semmi jóra! Még a 30000-es hsz-hez sem küldött Willyn kívül senki képet. Ezek a pasik HANGEMBEREK!

Te Prune, ne számíts semmi jóra! Még a 30000-es hsz-hez sem küldött Willyn kívül senki képet. Ezek a pasik HANGEMBEREK!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:09

nos...asszem belefoghatunk a business-be
szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni

szóval nappalis fiúknak felhívás: keressük az első magyar playgirl magazin lapszámába szánt fotókat...aki nem küld magáról valami finom kis képet, azt sajnos meg fogom büntetni

Ez attól függ, mi lesz a büntetés!?
Naon kiwáncsi waok!
A kiabálásra sejtettem,hogy ez lesz a wálaszod!
A nappalizós fiúk + elkészítenék a nappalisgirl
szexmagazint?Spapi a főszerkesztő lenne!Hm?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 21:09

Naon kiwáncsi waok!

A kiabálásra sejtettem,hogy ez lesz a wálaszod!
A nappalizós fiúk + elkészítenék a nappalisgirl
szexmagazint?Spapi a főszerkesztő lenne!Hm?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 10:12

Admin

Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne

dehogyisnem
van két irdatlan rossz pulyám...meg egy uram is...szinte egész nap kiabálok velük
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:51

Szaréé, biztos nem!
Csak mert jól esett,azzé kajabáltam!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy?

Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy?
Arról nm is beszélwe,csak meghallotta wki a kajabálásom!
Szegény Sonkást nm hallotta senki mert csöndben
ücsörgött!!

Szegény Sonkást nm hallotta senki mert csöndben
ücsörgött!!

Szaréé, biztos nem!
Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemtom?Lehet?
Magácska nm szokott kajabálni csakúgy? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a szarért kiabálsz??
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 20:39

Höhö!
Itt tényleg nagy a csönd! Kajabálok 1et!
7-től edáig aludtam,ez jól esett...
Kajabálok még 1et!
Itt tényleg nagy a csönd! Kajabálok 1et!

7-től edáig aludtam,ez jól esett...

Kajabálok még 1et!