Sándor ezt én nem értem, persze lehet fiatal vagyok hozzá, vagy csak hülye, de ha megkérlek megpróbálod a mondataidat értelmezhetővé varázsolni?
Előre is köszi. (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:53
Előre is köszi. (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Mai hozzászólásod olvasva lehet hogy igazad van de szex két módón müködhet.Csak biológia alapon akkor úgy van ahogy irtad de ez arra megy csak ki hogy elélvezzen mindkét fél. Van azonban a szexnek egy érzelmi vetülete és ekkor a férfi képess arra hogy biz idő után nem 16 évesen már mindent tud a szexről és ekkor a partnere számára megad minden minden technikát alkalmaz csiklót ,g pontot nyelvét ,ujját péniszét és sok minden van amivel a női partnert nem csak eléleveztetni lehet hanem eljuttatnia pill. földöntúli orgazmusig.EKKOR A NŐ IS KICSIT ÖNKIVÜLETBEN MINDENT TUD NYUJTANI A FÉRFINEK EZ A VALAMI .Én ezt vallom és "partnerem" szerint talán ilyen lehet a kapcsolatom. Ehhez szeretni kell a másikat és szertni kell a puncit is.
a fejforma nem jó de a mozgás igen
Puncit nyalni és orgazmust kihizni a nőből nincs jobb a világon.Szex poziciók száma végtelen a nő alkata és érzékisége határozza meg hogy szereti.Jó ha sokféleképpen .legalább 1o-15 pozicióban

1854.hsz charlotte-nak,bocs elfelejtettem megnyomni a gombot
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:49

Szerinted a nők szinesebbek?nem hinném.A prüdség amugy is női jellemző.(nem mintha magamra ismertem volna,tudd én mindenemet használom.néha még a fejem is

Ebben a nyalás kérdésben én a kisebbséggel találkoztam eddig. Nyalni mindegyik szeretett. Bár az igaz, hogy mindegyik más technikát használt, és ha volt egy bevált mozdulatsor, akkor ahhoz ragaszkodtak, de ha őszinte akarok lenni, ezt nem nagyon bántam, mert olyan mozdulatsorhoz ragaszkodtak, amin látták, hogy nekem tetszik.
Én a gg-s fórumozás óta több cikket olvasok az orális szexről és tanultam is dolgokat.
Jaj, egy csomó mindent le akarok még írni a témában, de mennem kell. Na, talán délután. PUsz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:41
Én a gg-s fórumozás óta több cikket olvasok az orális szexről és tanultam is dolgokat.
Jaj, egy csomó mindent le akarok még írni a témában, de mennem kell. Na, talán délután. PUsz (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

ezt áthoztam a csiklónyalásos topicból...
"Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. "
"sok nő még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nők szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez."
ez igaz lenne? ti férfiak nem igazán szerettek nyalni? ha igen, akkor fejlődőképesek vagytok? mit tesztek meg ezért? például olvastok róla? vagy rákérdeztek a nőnél, hogy mivel tehetnétek jobbá?
ez megerősíti a te cikkedet
"Általános közvélekedés szerint a férfiak nem igazán szeretnek nyalni, vagy legalábbis kisebbséget alkotnak azok, akik lelkesen űzik a szex ezen fajtáját. Még kevesebben vannak elvileg azok, akik igazán értik a dolgukat, és tartják mindezt olyan fontosnak, hogy fejlődjenek is benne. "
"sok nő még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nők szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez."
ez igaz lenne? ti férfiak nem igazán szerettek nyalni? ha igen, akkor fejlődőképesek vagytok? mit tesztek meg ezért? például olvastok róla? vagy rákérdeztek a nőnél, hogy mivel tehetnétek jobbá?
ez megerősíti a te cikkedet

Talán lehet hogy fiatal vagy én már nem.Az életem során már jó pár kapcsolat/férjezett,szingli,elvált.igazán szerelmes/ alapján szerezetem meg azt a tapasztalatot amit a nők igényelnek. De gondolj az útszélén álló lányokra, Mit élveznek. Semmit. csak a suska kell.Nem nyújt igazán semmit. Ha azonban egy férfi át tudja magát adni a nőnek nem csak a merev farka vezeti hanem az érzelem világa is akkor az a szex egészen más. Van egy csúnya mondás de ide belefér. Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:56

Sándor ezt én nem értem, persze lehet fiatal vagyok hozzá, vagy csak hülye, de ha megkérlek megpróbálod a mondataidat értelmezhetővé varázsolni?
Előre is köszi.
Előre is köszi.
Én meg ezt hallottam."Baszni tudni kell,nemcsak szeretni." Nőtől.
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:07

Talán lehet hogy fiatal vagy én már nem.Az életem során már jó pár kapcsolat/férjezett,szingli,elvált.igazán szerelmes/ alapján szerezetem meg azt a tapasztalatot amit a nők igényelnek. De gondolj az útszélén álló lányokra, Mit élveznek. Semmit. csak a suska kell.Nem nyújt igazán semmit. Ha azonban egy férfi át tudja magát adni a nőnek nem csak a merev farka vezeti hanem az érzelem világa is akkor az a szex egészen más. Van egy csúnya mondás de ide belefér. Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
Akkor válaszd szét.-baszás-szeretés.szeretkezés.Nem mindeggy.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?

jah...és sandor után szabadon: az érzelmek, a partnerek közötti viszony is meghatározza a szex mikéntjét
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:16

annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni

Alapvetően.Kivétel ha bárhol puncit lehet rajta hajtogatni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A sanyi jön elő a tabummal.Erről nem beszélek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:18

jah...és sandor után szabadon: az érzelmek, a partnerek közötti viszony is meghatározza a szex mikéntjét

Kihagytad a hónaljárkot, a térdhajlatot, a combközt, az összeszorított melleket

És az összerakott talpat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:23

az már csak adalék, teeeee, és bizti, hogy nők találták ki
az alapvető szexben 3 hely van, és a pasik hajlamosak csak azokat használni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:23

A puncin kívül minden csak adalék, teeeee! A gyereknemzésen kívüli szex is csak adalék, ha úgy vesszük
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:33

az már csak adalék, teeeee, és bizti, hogy nők találták ki
az alapvető szexben 3 hely van, és a pasik hajlamosak csak azokat használni

Na megyek, sziasztok.Úgy látom én csak magamnak beszélek
De ki foglak benneteket pletykálni,hogy tényleg leszbik vagytok
Pusssz

Meg ne sértődj már!
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk

Gondoltam.Tudtam.Akkor most miről fogok pletykálni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:48

Meg ne sértődj már!
(tényleg leszbik vagyunk
)
(tényleg leszbik vagyunk

Esetleg szolgáltass meggyőző bizonyítékot arra, hogy biszex vagyok
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A nők variciója igaz de Ök is rendelkeznek e bemenet helyekkel és nincs tovább. Itt az a lényeg hogy ki hogyan csinálja mennyire tudja érezni a másikat hogy a másik mit szeretne és azt kell megadni nagyon sokféleképppen lehet a szexet variálni csak partner kell hozzá..Ha megadod Neki képes pill eszméletvesztve élvezni orgazmusig eljutni és nem csa elélvezni.Szerintem ez nem mindegy és a második a valódi igazi szex nem az elélvezés hanem a totális orgazmus. Biztos voltál már benne mert Te sem a tini kategóriát gyarapítod akit csak a farka vagy a puncija vezérli érzelem nélkül.

Tévedés!
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!
vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?
) baromfit, mikor az anyósom udvara teli van tyúkkal csirkével, mert sajnálja levágni! ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 16:27
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!

vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?

Törölt felhasználó (24620)

látom te is nagy macskarajongó vagy