Elsőre azt hittem a puncinyalásban vagyok rutinos! Ami igaz is,de Te honnan tudod? Aztán leesett. A hűtő!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 21:01

Rutinos vagy te már ebben,meg sem kottyan
Ha esetleg nem bírsz vele,szólj nyugodtan

Rutinos vagy te már ebben,meg sem kottyan
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm..Korrekt válasz
Én is hasonlóan vagyok egyes kommentekkel,bár nem biztos hogy egyformán látjuk.Néha még írok is hozzá irónikust,de legtöbbször inkább törlöm küldés előtt..
Egyetértek,egy Nővel tudni kell bánni,ágyban és azon kívül is.
Szerintem a személyiség valamennyire ad némi viszonyítási alapot,nem a külső,csajokkal bejön általában. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:29

Én is hasonlóan vagyok egyes kommentekkel,bár nem biztos hogy egyformán látjuk.Néha még írok is hozzá irónikust,de legtöbbször inkább törlöm küldés előtt..

Egyetértek,egy Nővel tudni kell bánni,ágyban és azon kívül is.
Szerintem a személyiség valamennyire ad némi viszonyítási alapot,nem a külső,csajokkal bejön általában. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is kalandozok, és nem győzök elfutni. Néha (gyakran) viszket az ujjam, és csöpög az irónia (vitriol
), de inkább nem írok. Mindenki más szemszögből ír, de inkább itélkezik. Én az utóbbi lennék, mert másképp látok egy bizonyos helyzetet.
Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka.

Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka.
Ohh. Ebbol tulkinalat van. Tudnek meselni. Pl a ferfiak jo ha 10%-a tud puncit nyalni. Bocsi hogy ilyen erotikus temaba csaptam itt hirtelen....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:29

Én is kalandozok, és nem győzök elfutni. Néha (gyakran) viszket az ujjam, és csöpög az irónia (vitriol
), de inkább nem írok. Mindenki más szemszögből ír, de inkább itélkezik. Én az utóbbi lennék, mert másképp látok egy bizonyos helyzetet.

Ez a Geza!
Elvitte a cica a nyelvet...
Elvitte a cica a nyelvet...

Szeva Crazy! Nem ilyen side by side,de benga magas!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:20

Ehh..a hűtőnek van egy "szépsége" csak állítva ajánlott cipelni...
Nehogymá egyszerű legyen az élet...
Bár, állítólag a néhány éve gyártottaknál mindegy,de én nem próbáltam ki.
Ugye nem kétajtós?
Az én drágám olyant nézett ki...

Ugye nem kétajtós?

♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:26

Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:09

Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??

Hmm...ez is finom
Lazulósnak is remek.
Belinkelem:Katja Linkje,Seal+Santana (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:17

Lazulósnak is remek.
Belinkelem:Katja Linkje,Seal+Santana (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sealnek van egy közös száma Carlos Santanaval. Ismeritek? You are my kind
(Linkelnék, de szőke vagyok, meg minden
)
Na ott is padlógázzal távozik az alsónemű
pazar a pasi hangja ♡♡♡

Ehh..a hűtőnek van egy "szépsége" csak állítva ajánlott cipelni...
Nehogymá egyszerű legyen az élet...
Ugye nem kétajtós?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:57

Ugye nem kétajtós?

Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.

De ha már itt vagy,válaszolsz a feltett kérdésemre?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sealnek van egy közös száma Carlos Santanaval. Ismeritek? You are my kind
)
pazar a pasi hangja ♡♡♡
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:36

Szia katja
Ha már megemlítetted sealt én is csipem
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad
Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed
Ha már megemlítetted sealt én is csipem
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad

Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed
Szia Katja! Dehogynem! Először benézek az " önszopás" fórumba,aztán jön a "felizgat és megdugom a feleségem" fórum és már jövök is!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Upsz, akkor már a hétvégén nem is jössz a nappaliba?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:57

Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.

Szeva Kutyu!
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást
Holnap azért csak óvatosan a melóval
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást

Holnap azért csak óvatosan a melóval

Szia jó pihenést neked mára és holnap gyorsan teljen el a meló h újra átadhasd magad a pihenésnek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:09

Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??

Ja,azért itt kérdezem,mert itt normális Csajok,meg Pasik vannak.