Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2335 2336 2337 2338 2339 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2027   2007. 04. 18. szerda 08:23
surdapapa surdapapa
mi az a három:
pici fiamnak elmondtam, h a három p betűs mozgatja a világot (a férfiaknál).

kerdes szerintetek mit mondtam? kerdes

Ő 18 hónaposan ismételgette, h mit is mondott apuci!

egyébként szépen vagyunk!
most is 9 ódal! nap közbe meg surdi csak, néha már magammal is veszekszem! lehet skizofrén vagyok?

de lehet üldözési mániám van! szerintem utáltok, azért nem jöttök, mikor én vok! szomoru1
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 16:06
De azért figyeltétek... honnan jutottunk el a vad mártásáig? nyes nyes
Itt ám a bizonyíték h. a pasikat két dolog érdekli nyes
#2026   2007. 04. 18. szerda 08:22
new1 new1
Jóvan Mme puni. Tudod,hogy szeretlek. violent wink nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 18. szerda 06:34
ereszkednék...ereszkednék...csak nincs honnan szivi smile egy szinten vagyunk smile

tudod a szabályok(sóhajtós szmájli)...attól mert kib@szott jó fejek vagyunk(nappalilakók), attól még ránk is vonatkoznak sajna
#2025   2007. 04. 18. szerda 08:19
new1 new1
sztm. ezt megérzi az emberfia-lánya és mindig vannak apró jelek,amik megerősitik a megérzést.Utoljára azért tudod meg mert azt hiszed ,hogy ez veled nem történhet meg.Aztán jönnek a tények ami elől már nem lehet elbujni.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 05:49
Jóóó reggelt!

Én a történetemet már a megcsalásos topicokban megírtam...

Tudod charlotte mit szoktak mondani... Ha Te érintett vagy tuti Te tudod meg utoljára... wink
#2024   2007. 04. 18. szerda 08:13
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Jó reggelt!

Valóban, az is finom simis wink smile

Na, ma reggel rajzos kérdések jutottak eszembe.

1) Ha van egy üres lapon egy KÖR, ki mire egészíti ki?

2) Amikor telefonáltok vagy előadáson ültök, szoktatok firkálni? Miket? Suliban firkáltatok a füzetek széleire?

kerdes kerdes
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:01
És a fitymabőr? milyen érzés,felizgulva amikor először hozzáérsz? jorregg. kerdes
#2023   2007. 04. 18. szerda 08:09
new1 new1
Emlékszel rá,montam valamikor ,hogy kitört a punciirigység a vendéghaverjaim között.Na ez oldódott meg.Megtörtént a párcsere,és úgy, na az történt amire legkevésbé számitottam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 17. kedd 23:16
Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.

Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek smile
Egy szó mint száz, ez tényleg nem cset, dumcsizásra ott a chat és a mes.

És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).

Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.

Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?

Ha kiderül, hogy a párotok hűtlen volt, megbocsátjátok neki, ha
- csak csókolózott,
- lefeküdt ugyan valakivel, de nem szerelmes az illetőbe,
- részegen csinálta, stb.
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2022   2007. 04. 18. szerda 08:01
new1 new1
És a fitymabőr? milyen érzés,felizgulva amikor először hozzáérsz? jorregg. kerdes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:25
Én hiszek a spriccelős élvezésben, már még magamon nem tapasztaltam, de a videók, amiket láttam, elég meggyőzőek.

Te, Prune, ma már két extra dologban is kételkedtél, és csak három helyet tudtál felsorolni, ahová a fütyi való, te nagyon prűd lehetsz hehe . Mázlid, hogy még idejében összeakadtál velem, majd én felnyitom a szemed a világ dolgaira wink finom

Másik: Nekem is vannak olyan anyagok, amiket imádok simogatni: bársony, nehézselyem (egyszer egy koszorúslány-ruhát varrattam ilyenből, nagyon kellemes a tapintása), és vannak olyan könyvborítók, amiket ilyen simis anyagból csinálnak, na azokat szoktam még taperolni ezerrel (könyvesboltban sem hagyom ki smile ), és a kislányom bőre olyan, amit nem unok meg puszilgatni, simogatni, szóval a bababőr szöveg a női kozmetikumok reklámjában nem kamuduma.
#2021   2007. 04. 18. szerda 06:59
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha megtudom, hogy hűtlen volt a párom, akkor nem valószínű, hogy megbocsátok neki...sőt bizti, hogy nem...ha csak egyszeri alkalom, akkor inkább nem akarom tudni...de ha rendszeres, akkor az már megalázó kategória, szóval azt tudni akarom...ööö...izéééé...tud valaki valamit a férjemről???
(azt gondolom, hogy a lelki hűtlenség sokkal veszélyesebb)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Huh, bealudtam a kisded altatásakor és olyan kómás vagyok, hogy alig bírtam átolvasni, mit írtatok össze.

Bár már elmondták ketten is előttem, de szeretném javasolni, hogy a jövőben mindenki legalább 3000 karakterre kibővítve részletezze egysorosait és akkor egyben pályamunkák is lesznek smile

És beírok egy ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉST, hogy "értelmet adjak a topicnak" (by Wilika).

Amikor hosszú együttjárás után elhagytam az egyik pasimat, többen mondták, hogy jól tettem, mert az a pasi engem sokszor megcsalt. Azt is mondták, hogy ez köztudott dolog volt, mindenki tudott róla engem kivéve. Én meg nem értettem, hogy miért nem szóltak erről nekem akkor.

Voltatok már hasonló szituban? Úgy értem, hogy tudtátok valakiről, hogy megcsalják, de nem szóltatok neki. Vagy éppen ellenkezőleg, elmondtátok neki. És mi lett a végkifejlet?
És ha nem voltatok ilyen helyzetben, szólnátok a barátnőtöknek/barátotoknak, hogy mi zajlik a háta mögött? Mennyire kell biztosnak lennetek a dologban, hogy szóljatok? Ha saját szemetekkel látjátok vagy elég ha mindenki erről pletykál?
Ha nektek nyitja fel így a szemeteket ismerősötök, elhiszitek, amit mond és rögtön kirúgjátok a partnereteket vagy előbb megpróbáltok bizonyságot szerezni, rákérdeztek, nyomoztok?

- csak csókolózott,
Szóval vannak enyhítő körülmények? Mi az, amit már nem bocsátotok meg semmiképpen?

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2020   2007. 04. 18. szerda 06:34
MmePrune MmePrune VIP Admin
ereszkednék...ereszkednék...csak nincs honnan szivi smile egy szinten vagyunk smile

tudod a szabályok(sóhajtós szmájli)...attól mert kib@szott jó fejek vagyunk(nappalilakók), attól még ránk is vonatkoznak sajna
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:38
Többet ereszkedj le közénk ,Fennség ,...Kicsit tényleg megválltoztál. hawaii
#2019   2007. 04. 18. szerda 05:49
Moncy Moncy
Jóóó reggelt!

Én a történetemet már a megcsalásos topicokban megírtam...

Tudod charlotte mit szoktak mondani... Ha Te érintett vagy tuti Te tudod meg utoljára... wink

- csak csókolózott,

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2018   2007. 04. 18. szerda 00:04
Szoni Szoni
Fiatal voltal...szegeny öreg Willy....hogy mik törtentek fiatalkoraban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 17. kedd 23:54
Engem legelső kapcsolatomban megcsaltak. Biztos meséltem már... *végignéz az ásító hallgatóságon*
De akkor még fiatal voltam és naiv, ennélfogva megvolt a képességem vak és feltétel nélküli szeretetre...
kicsit duzzogtam, de elnéztem...
a lány azzal jött, hogy csak szájrapuszi volt...
Akkor is.

Nem szívesen bocsátanék meg semmi ilyesmit. Se dugást, se szájrapuszit... ha meg lerészegedett, az szinte alapból vízum...

Szerencsére én annyira bamba vagyok, hogy az ilyen ki-kivel csalja dolgokat sosem vettem észre, ezáltal nem kellett ilyen titkokat magamban tartanom.
De ha tudnám barátomról nőjéről... háát, muszájnak érezném.
#2017   2007. 04. 17. kedd 23:58
Wörösbikanö Wörösbikanö
Mindenkinek szép álmokat,nyugodalmas jó éjt!
#2016   2007. 04. 17. kedd 23:54
X Törölt felhasználó (24620)
Engem legelső kapcsolatomban megcsaltak. Biztos meséltem már... *végignéz az ásító hallgatóságon*
De akkor még fiatal voltam és naiv, ennélfogva megvolt a képességem vak és feltétel nélküli szeretetre...
kicsit duzzogtam, de elnéztem...
a lány azzal jött, hogy csak szájrapuszi volt...
Akkor is.

Nem szívesen bocsátanék meg semmi ilyesmit. Se dugást, se szájrapuszit... ha meg lerészegedett, az szinte alapból vízum...

Szerencsére én annyira bamba vagyok, hogy az ilyen ki-kivel csalja dolgokat sosem vettem észre, ezáltal nem kellett ilyen titkokat magamban tartanom.
De ha tudnám barátomról nőjéről... háát, muszájnak érezném.

- csak csókolózott,

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2015   2007. 04. 17. kedd 23:48
new1 new1
Teee ADMIN-nak avattak 15 oldalon keresztül. Szégyeld magad!! wink (gratula)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:38
Na, megyek aludni. Jó éjt!
#2014   2007. 04. 17. kedd 23:44
Szoni Szoni
Hat en nem szolnek semmi esetre se...Meg a legjobb baratomnak-baratnömnek sem !
Szetugrasztom öket...egy idö utann kibekülnek,s akko jol neznek ki...Mar voltam ilyen esetben,hallgattam es helyes volt.Pedig nagyon ett a fene,hogy szoljak.
vigyor2

- csak csókolózott,

Jézusom, mennyi kérdés!
smile
#2013   2007. 04. 17. kedd 23:41
new1 new1
jó éjt!
#2012   2007. 04. 17. kedd 23:38
Na, megyek aludni. Jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:25
Én hiszek a spriccelős élvezésben, már még magamon nem tapasztaltam, de a videók, amiket láttam, elég meggyőzőek.

Te, Prune, ma már két extra dologban is kételkedtél, és csak három helyet tudtál felsorolni, ahová a fütyi való, te nagyon prűd lehetsz hehe . Mázlid, hogy még idejében összeakadtál velem, majd én felnyitom a szemed a világ dolgaira wink finom

Másik: Nekem is vannak olyan anyagok, amiket imádok simogatni: bársony, nehézselyem (egyszer egy koszorúslány-ruhát varrattam ilyenből, nagyon kellemes a tapintása), és vannak olyan könyvborítók, amiket ilyen simis anyagból csinálnak, na azokat szoktam még taperolni ezerrel (könyvesboltban sem hagyom ki smile ), és a kislányom bőre olyan, amit nem unok meg puszilgatni, simogatni, szóval a bababőr szöveg a női kozmetikumok reklámjában nem kamuduma.
#2011   2007. 04. 17. kedd 23:38
new1 new1
Többet ereszkedj le közénk ,Fennség ,...Kicsit tényleg megválltoztál. hawaii
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 17. kedd 21:49
kedves nappalilakók! az elmúlt közel 100 hsz igencsak ellenszegül az egyébként a topicra is érvényes fórumszabályzatnak...éppen ezért javaslom, hogy a lakók globális tiltólistára történő helyezésének elkerülése érdekében végezzünk érdemi fórumozást...még a végén tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh
#2010   2007. 04. 17. kedd 23:32
new1 new1
Baszuti elegem van a leszbikből, mi marad nekem? zavart1 duma eplus2
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:27
Most jöttem rá én "leszbi" lettem!!!! smile
Adminka lányok: beka3 beka3 beka3 worship
#2009   2007. 04. 17. kedd 23:32
Huhbasszus, már megijedtem. Akkor jó. smile
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:30
Neemm ,nekem a kocsma a nappalli. wink
#2008   2007. 04. 17. kedd 23:30
new1 new1
Neemm ,nekem a kocsma a nappalli. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 23:27
A te nappalidban? Úgy érted, hogy otthon valami botrány pattant ki? Majd meséld el a publikus dolgokat, ha van kedved, erőd!

Azért ezt nem kellemes olvasni zavart2

... 2335 2336 2337 2338 2339 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!