Frakk és a macskák /Szerénke és Lukrécia/!
Csőrike és ?
Roger nyúl és a pác!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 08:40

Csőrike és ?
Roger nyúl és a pác!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na egy bolondos kérdés:
kinek szurkoltatok gyerekkorotokban:
1) Tom vagy Jerry?
2) Prérifarkas vagy Kengyelfutó gyalogkakukk?
több ilyen páros nem jut eszembe. Nektek?
1) Tom vagy Jerry?

Azthiszem erre a kérdésre muszály felelnem.
Sokszor kérdezik ki miben hisz, istenben, sorsban, ufókban, szellemekben?
A sorsban hiszek, persze lehet máshogy képzelem el mint a legtöbb ember. De előbb hiszek abban, hogy az emberek tulajdonságaik, vagy valamiféle ösztönös, netán tudat alatti dologtól vezérelve kerülnek bizonyos helyzetekbe, vagy ismerkednek meg bizonyos személyekkel.
Persze ez nem zárja ki Isten létezését, bár azthiszem tanulmányaim során a "teremtő" létezésének lehetőségét elég rendesen aláásták.
Mégis lehet, hogy csak velem történik ilyen, de néha a legváratlanabb és leg abszurdabb helyzetekben történik olyan, vagy találkozok valakivel, amire nem lehet magyarázat, hacsak nem az, hogy mégis valamiféle erő utat mutat vagy kismértékben irányít minket. És persze ez lehet, hogy a halott nagyapám szelleme, vagy pont isten keze műve, én mégis inkább neveznám SORS-nak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 09. szombat 11:13
Sokszor kérdezik ki miben hisz, istenben, sorsban, ufókban, szellemekben?
A sorsban hiszek, persze lehet máshogy képzelem el mint a legtöbb ember. De előbb hiszek abban, hogy az emberek tulajdonságaik, vagy valamiféle ösztönös, netán tudat alatti dologtól vezérelve kerülnek bizonyos helyzetekbe, vagy ismerkednek meg bizonyos személyekkel.
Persze ez nem zárja ki Isten létezését, bár azthiszem tanulmányaim során a "teremtő" létezésének lehetőségét elég rendesen aláásták.
Mégis lehet, hogy csak velem történik ilyen, de néha a legváratlanabb és leg abszurdabb helyzetekben történik olyan, vagy találkozok valakivel, amire nem lehet magyarázat, hacsak nem az, hogy mégis valamiféle erő utat mutat vagy kismértékben irányít minket. És persze ez lehet, hogy a halott nagyapám szelleme, vagy pont isten keze műve, én mégis inkább neveznám SORS-nak. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 09. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Elgondolkodtató kérdés
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?
Szerintetek létezik olyan, hogy SORS?
Van valahol egy előre megírt életutunk? Vagy az életünket saját döntéseinkkel alakítjuk és minden csak attól függ, mikor hogyan döntünk?

Jó reggelt mindenkinek.
No megállj csak ban volt assszem nyúl meg farkas, de nem emlékszem a nevükre. Egyébként változó, hogy kinek drukkoltam. De az biztos, hogy engem idegesített mindig is, hogy folyton csak Jerry, illetve a Gyalogkakukk nyerhet. Mekkora lett volna, ha egyszer nem Tom ég -teszem azt- szarrá, hanem szépen megterített asztal mellet megvacsorázza Jerry-t, aki nem szalad el, nem támad fel, nem lóg meg, mert piros ropogósra van megsütve, finom fűszervajjal és fokhagymával. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 08:40
No megállj csak ban volt assszem nyúl meg farkas, de nem emlékszem a nevükre. Egyébként változó, hogy kinek drukkoltam. De az biztos, hogy engem idegesített mindig is, hogy folyton csak Jerry, illetve a Gyalogkakukk nyerhet. Mekkora lett volna, ha egyszer nem Tom ég -teszem azt- szarrá, hanem szépen megterített asztal mellet megvacsorázza Jerry-t, aki nem szalad el, nem támad fel, nem lóg meg, mert piros ropogósra van megsütve, finom fűszervajjal és fokhagymával. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na egy bolondos kérdés:
1) Tom vagy Jerry?
1) Tom vagy Jerry?

Na egy bolondos kérdés:
1) Tom vagy Jerry?
1) Tom vagy Jerry?

Hűűűűűű mit meg kell, hogy érjek Charlotte ez tőled jólesett, kellemesen kezdődik a hetem.
Egyébkénk szép jó reggelt mindenkinek!
A kérdésre, ha nyernék 5 millát, mert ilyen rendes voltál hozzám, elvinnélek egy szigetre nyaralni, a maradékot belédfektetném!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 22:39

Egyébkénk szép jó reggelt mindenkinek!
A kérdésre, ha nyernék 5 millát, mert ilyen rendes voltál hozzám, elvinnélek egy szigetre nyaralni, a maradékot belédfektetném!

Admin

Hipp, te nagy varázsló vagy, és csípem a humorod is

Időnként rápillantok.
Szerintem magyarul nem működne, bár nagyon jó lenne, de szerintem nem vagyunk elég kulturáltak és kreatívak egy ilyenhez. Vagyis nem elegen ahhoz, hogy egy honlapot működtessünk. Ráadásul ilyen igényesen. Mert nem hiszem, hogy sokan csinálnának egyedi képeslapot, hogy megírják rá a titkukat. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:22
Szerintem magyarul nem működne, bár nagyon jó lenne, de szerintem nem vagyunk elég kulturáltak és kreatívak egy ilyenhez. Vagyis nem elegen ahhoz, hogy egy honlapot működtessünk. Ráadásul ilyen igényesen. Mert nem hiszem, hogy sokan csinálnának egyedi képeslapot, hogy megírják rá a titkukat. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

He-hé, azóta is olvasod a Postsecretet?
(nekem már a Viharmadár hozza, lusta vagyok látogatgatni az oldalt).
Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)

Egyébként szerinted nálunk magyaroknál lenne ilyenre igény, meg lehetne egyáltalán csinálni? (nagy álmom nekem, hogy magyarul is fusson)
Nem pénzt nyersz, hanem kizárólag tárgynyereményt választhatsz!
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 01:33
Jó reggelt mindenkinek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utolsó két kérdést próbáltam belefoglalni előző válaszomba, de nem jött össze!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza!
1., Alapvetően peches vagyok, sajnos nem adhatok a szerencsére! Ha nyernék 5 millát, biztosan az egzisztenciám javítására fordítanám.
2., Kötelező tantárgyak:
Az utóbbi 20 évben az oktatás színvonala mélyen ereszkedett, a fentebb említett tantárgyak okításávak egyetértek!( TÁNC, EROTIKA, stb.)Egyébként a néptánc szinte mindenhol kötelező! De az életszerű helyzeteket nem adja vissza!

5 mila: autót kérnék...
Kötelező tantárgy: tánc lenne...
Mennem kell...majd este jöwök...sziasztok és szép napot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Kötelező tantárgy: tánc lenne...
Mennem kell...majd este jöwök...sziasztok és szép napot...

Admin

Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?
(borítékolok két választ: Moncy - tánc, Prune - szexológia
)

Szia Hipp!
Bocsánat de a mail-ben rossz newet írtam a megszólításnál...gázosan hülye waok...még eccer..
elnézést kérek....
Bocsánat de a mail-ben rossz newet írtam a megszólításnál...gázosan hülye waok...még eccer..
elnézést kérek....

Szia!
Akkor küld a wmit a walamiért-ért...ért...
Még nm waok magamnál...szokás szerint...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor küld a wmit a walamiért-ért...ért...

Még nm waok magamnál...szokás szerint...

Jóóóó reggelt!
Megkaptam

Jóó reggelt mindenkinek!
Utálatos hétfő...jó húzóos hét lesz...

Iszom még egy kw-t....

Iszom még egy kw-t....
Jóó reggelt mindenkinek!

Iszom még egy kw-t....

Iszom még egy kw-t....
Itt is van sok rossz, szinte csak az! De az egyedi gondolkodású EMBEREKET mindig is sokra becsültem! Az Elveidet ne add fel soha!
Jó éjt! Kezdek erősen fáradni! Szia, Willy, jó éjt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:58
Jó éjt! Kezdek erősen fáradni! Szia, Willy, jó éjt!

Személyiséged rendkívűl Önálló, Saját Akaratú, mint az Enyém is!
Attól még belesorvadhatok, ha vannak benne rossz dolgok..
Attól még belesorvadhatok, ha vannak benne rossz dolgok..
Személyiséged rendkívűl Önálló, Saját Akaratú, mint az Enyém is!
Attól még belesorvadhatok, ha vannak benne rossz dolgok.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:53
Attól még belesorvadhatok, ha vannak benne rossz dolgok.. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Elfogadom az érzésed! Sajnos jó és rossz asszociációk érnek az életben. De jómagam kicsit idősebben azt mondom: "Még Bármi és Bárki jöhet az Életedben!" Legyél nyitott Mindenre, de nem akarlak alapvetően befolyásolni, mert Személyiséged rendkívűl Önálló, Saját Akaratú, mint az Enyém is!

Elfogadom az érzésed! Sajnos jó és rossz asszociációk érnek az életben. De jómagam kicsit idősebben azt mondom: "Még Bármi és Bárki jöhet az Életedben!" Legyél nyitott Mindenre, de nem akarlak alapvetően befolyásolni, mert Személyiséged rendkívűl Önálló, Saját Akaratú, mint az Enyém is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:41

Hát, a táncot ha úgy vesszük, kissé megutáltam...
A legutóbbi barátnőm különösen el tudott borzasztani amikor a táncról beszélt.
Mikor már megváltam tőle, és már szabadon beszélhettem róla egy barátommal, akkor előjött ez a tánc téma...
- Érted koma, nagyon odavolt a táncért, én meg egyébként is ódzkodom tőle. Főleg amikor beszélt róla... brrr, úgy... izé, nem is tudom...
- Olyan Dőőőrti Denszingesen, hogy majd elélvezett közben, hogy csöpögött mindenhonnan és zihált?
- AAAAZ B+! Pontosan!
De ezt még egy blogbejegyzésemben is ki akarom elémlkedni magamból...
Nem bírom a rajongást és kész...
Olyan... muszáj érzésem támad a tánctól... :(
Mikor már megváltam tőle, és már szabadon beszélhettem róla egy barátommal, akkor előjött ez a tánc téma...
- Érted koma, nagyon odavolt a táncért, én meg egyébként is ódzkodom tőle. Főleg amikor beszélt róla... brrr, úgy... izé, nem is tudom...
- Olyan Dőőőrti Denszingesen, hogy majd elélvezett közben, hogy csöpögött mindenhonnan és zihált?
- AAAAZ B+! Pontosan!
Olyan... muszáj érzésem támad a tánctól... :(
Hát, a táncot ha úgy vesszük, kissé megutáltam...
- AAAAZ B+! Pontosan!
Olyan... muszáj érzésem támad a tánctól... :( (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:13
- AAAAZ B+! Pontosan!
Olyan... muszáj érzésem támad a tánctól... :( (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod.........

Imádom a néptáncot is, de ahogy tanítják manapság az már fáj!Adott szerző, énekes más műveit is meg szoktam hallgatni a YT-on. Pl. Imádom Annie Lennox-ot! És továbblépek más témákra, más számokra is a YT-n, de szerencsére a nagy része legálisan megvan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:28

ERŐLTETETT??? (én is shifteltem) Te nem szereted a népzenét... :(
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O
Leo Buscaglia már anno csinált szeretetórákat...
Bár ugye ez a tanár értelmétől és elszántságától függ, hogy hasznos-e... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 10. vasárnap 23:58
Bár ugye ez a tanár értelmétől és elszántságától függ, hogy hasznos-e... :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 10. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Most hallottam, hogy Kínában kötelező tantárgy lesz a tánc. Ha ti dönthetnétek, hogy milyen új tantárgyat tegyenek kötelezővé általános és középiskolában, mit választanátok?
)

ERŐLTETETT??? (én is shifteltem) Te nem szereted a népzenét... :(
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 11. hétfő 02:13
Továbblépni? Miért kell rajta továbblépni? Mi van? o_O (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 11. hétfő 02:13), amit ide kattintva olvashatsz)

A néptánctémába nem akarok belekezdeni, mert szerintem erőltetett, de nézz be kérlek, Willy a táncoslábú topicba , ott volt némi élet az elmúlt napokban..... Nem túl sok, de jó élet zajlott ott!!!!!!!!!!!!! A YT-n meg tovább lehet lépni, jól tudod.........