Igen, ez metafóra!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 22:41
Törölt felhasználó (24620)

AZ-az, itt a piacon én is 100-asba járok.
az utolsó soron agyaltam egy darabot, mire leesett..
Kinek a töke hiányzott? vagy ez valami metafóra?
Ja tŐke...

Ja tŐke...

AZ-az, itt a piacon én is 100-asba járok.
Ja tŐke...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 22:34

Ja tŐke...

A turi:
Nagyon szeretem, mert sokszor olyan márkás cuccokat szereztem be néhányszáz forintért, amiről még álmodni sem mertem volna.(pl. Armani farmer). A farmermánia klassz dolog. Volt olyan turi is, hogy minden 100 Ft. És akkor sok farmert szedtem össze, hibásat is. Varrtam válltáskákat Magamnak, valamiből minit gyártottam, neszeszert ajándéknak, stb. Willy a legjobb lenvászon-cuccaim is turkálósak. Estélyi ruhát 800 Ft-ért vásároltam, amúgy 100.000-es nagyságrendű téma.
Szeretem azokat a turikat, ahol rövidáru is van. Pl. fonal, kötőtűk, stb. Számos szép pulcsit kötöttem, horgoltam maradékokból. Olyan hely is van, ahol még mesekönyvek is vannak.( Mazsolát így szereztem meg.)
Szóval Willy Én imádom a turit, és nem szégyellem!
Magam is akartam nyitni, de a töke hiányzott!
Nagyon szeretem, mert sokszor olyan márkás cuccokat szereztem be néhányszáz forintért, amiről még álmodni sem mertem volna.(pl. Armani farmer). A farmermánia klassz dolog. Volt olyan turi is, hogy minden 100 Ft. És akkor sok farmert szedtem össze, hibásat is. Varrtam válltáskákat Magamnak, valamiből minit gyártottam, neszeszert ajándéknak, stb. Willy a legjobb lenvászon-cuccaim is turkálósak. Estélyi ruhát 800 Ft-ért vásároltam, amúgy 100.000-es nagyságrendű téma.
Szeretem azokat a turikat, ahol rövidáru is van. Pl. fonal, kötőtűk, stb. Számos szép pulcsit kötöttem, horgoltam maradékokból. Olyan hely is van, ahol még mesekönyvek is vannak.( Mazsolát így szereztem meg.)

A turi:

Apropó turi...
Ki az aki vásárolna turkálóban, vagy ki az aki szokott is?
Dicsekszik-e vele, vagy eltitkolja?
Csak a teljesen ép ruhákat veszi/venné, vagy szívesen barkácsol(na)?
Egyéb?
Én elmondom, hogy szoktam, mert hát mikor lesz neketek levis farmeretek 100 Ft-ért?
És mikor fogjátok azt nyugodt szívvel, átszabni, rövidszárúra, megtépázni?
Mellesleg most farmereket gyűjtök. Alapanyagnak. Táskát akarok belőle varrni, meg akár kabátot is tervezni, bár ez egy nagyobb ábránd. Meg mindent szeretnék majd nyesni-varrni nyáron, ha lesz elhatározásom, és ötletem.
Jópofa dolog a turi, mert némi kreativitásra kényszeríti az embert.
Ki az aki vásárolna turkálóban, vagy ki az aki szokott is?
Dicsekszik-e vele, vagy eltitkolja?
Csak a teljesen ép ruhákat veszi/venné, vagy szívesen barkácsol(na)?
Egyéb?
Én elmondom, hogy szoktam, mert hát mikor lesz neketek levis farmeretek 100 Ft-ért?

Mellesleg most farmereket gyűjtök. Alapanyagnak. Táskát akarok belőle varrni, meg akár kabátot is tervezni, bár ez egy nagyobb ábránd. Meg mindent szeretnék majd nyesni-varrni nyáron, ha lesz elhatározásom, és ötletem.
Jópofa dolog a turi, mert némi kreativitásra kényszeríti az embert.

Ez a rohadt "vadkapitalizmus"!
Mi a miénk, az a miénk!
Mi a miénk, az a miénk!

Az az igazság, hogy szívesen maradnék, de nekem hétfőn infoérettségim lesz.
Addig meg szeretnék még egy kis palacsintázó-vízipipázást csinálni a haverjaimmal, ha már mindannyian itthon lesznek. És mondom, még tanulnom is kell..
És még a turiba is el akarok ugrani, mert nincs egy árva göncöm se...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 22:04
Addig meg szeretnék még egy kis palacsintázó-vízipipázást csinálni a haverjaimmal, ha már mindannyian itthon lesznek. És mondom, még tanulnom is kell..
És még a turiba is el akarok ugrani, mert nincs egy árva göncöm se...

Szia, Moncy!
Még fennvagyok!
Willy kivételével Mindenki lelép, ha beindulunk!
Még fennvagyok!

A túrórudi még mátészalkán készül.
Az a miénk, és a miénk is marad!
(Akkor most nincs harag? biztosan? Tényleg nem akartalak megbántani) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:55

(Akkor most nincs harag? biztosan? Tényleg nem akartalak megbántani) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

és most nézem... hogy a jó búsba kerül a bocicsoki a csehekhez???
soha többé nem veszem bocicsokit!

Hipp meg fél
Megyeiek is bealudtak... Mondjuk Jenó igazoltan távol...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 22:04

Szia, Moncy!
Még fennvagyok!
Még fennvagyok!

Szia, Moncy!
Még fennvagyok!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Még fennvagyok!

Na.. most meg mire jövök mindenki ágynak dől?

és most nézem... hogy a jó búsba kerül a bocicsoki a csehekhez???
soha többé nem veszem bocicsokit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:44

Bocsi, nem akartam szemét lenni... :(
Kiengeszteljelek valamivel?
Kiengeszteljelek valamivel?
Jó éjt a távozóknak!
Álmodjatok szépeket!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:43
Álmodjatok szépeket!

Hülye Fábry:
"Mi a különbség Bach és Mascagni között?
Bach tudott mászkányi 2 éves korában, de Mascagni nem tudott bachni 2 éves korában." Hahahaha.
Bach tudott mászkányi 2 éves korában, de Mascagni nem tudott bachni 2 éves korában." Hahahaha.
Bocsi, nem akartam szemét lenni... :(
Kiengeszteljelek valamivel? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiengeszteljelek valamivel? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hülye Fábry:
Pille! nem mérgelődni, én is távozom, mindenkinek kellemes éjszakát!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:33

hát én is arra gondoltam, amire te gondoltál... na, jó éjt nektek.
hát én is arra gondoltam, amire te gondoltál... na, jó éjt nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:30
Törölt felhasználó (94621)

akkor nem őrlünk egy malomban. elnézést kérek, feltétel nélkül, ha azt sem tudom miért.
mea culpa..nem szokásom másokat sértegetni./én a willy beszólására gondoltam/

akkor nem őrlünk egy malomban. elnézést kérek, feltétel nélkül, ha azt sem tudom miért.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

nem jó...
ez olyan besértős beszólás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:18

ez jó...

ez jó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:18

Kérdezd meg a kölkét, neki csak elmondta, hogy szűz-e vagy sem.

Kérdezd meg a kölkét, neki csak elmondta, hogy szűz-e vagy sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 14. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 14. csütörtök 21:15

Pillécske mit nem értesz, már tisztáztuk, hogy a nappaliban mindenki szűz! én meg remélem, hogy nem vagy az! gondolom ezzel nem sértelek meg..