Szép reggelt!
Micsoda duma megy itt kérem? igen van szemüvegem, de csak olvasószemüveg. vezetni meg szeretek valóban, Gyuri ecsém el kell keserítselek, koromhoz képest nem vezetek lassan. 16 szelepes 100 LE autóm van, ha odalépek, süllyed a pógár az ülésbe. én megtehetem, mert bőven elkerültem az 500 ezer km-t. a jogsim idősebb nálad, hi-hi, van gyakorlat.
Zelli a megfelelő testrészeket sötétben is megtalálom, ugyebár a sötétben mindenki vak, légy erős abban is van egy kis gyakorlatom. látom jó elbeszélgettek itt ketten, elvannak a gyerekek.....a nyalás tényleg gyógyítja a szemet, mondom most voltam orvosin a lejárt jogsi ügyében, semmi gond nem volt, de ezt a nyalásnak köszönhetem.
Legyen jó napotok! surda elfelejtett bemeni a dolgozóba? vagy valami fontos nyalnivalója van, ő sem akarja, hogy elromoljon a szeme.......
na közben megjött surdi apátok, indulhat a buli! Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Micsoda duma megy itt kérem? igen van szemüvegem, de csak olvasószemüveg. vezetni meg szeretek valóban, Gyuri ecsém el kell keserítselek, koromhoz képest nem vezetek lassan. 16 szelepes 100 LE autóm van, ha odalépek, süllyed a pógár az ülésbe. én megtehetem, mert bőven elkerültem az 500 ezer km-t. a jogsim idősebb nálad, hi-hi, van gyakorlat.
Zelli a megfelelő testrészeket sötétben is megtalálom, ugyebár a sötétben mindenki vak, légy erős abban is van egy kis gyakorlatom. látom jó elbeszélgettek itt ketten, elvannak a gyerekek.....a nyalás tényleg gyógyítja a szemet, mondom most voltam orvosin a lejárt jogsi ügyében, semmi gond nem volt, de ezt a nyalásnak köszönhetem.
Legyen jó napotok! surda elfelejtett bemeni a dolgozóba? vagy valami fontos nyalnivalója van, ő sem akarja, hogy elromoljon a szeme.......
na közben megjött surdi apátok, indulhat a buli! Wilmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

tudod hitetlen vagyok!
hiszem ám ha látom!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 15:44
hiszem ám ha látom!

Szia, pápá Papa!
Én nem hívom csúnyácskának, eddig még nem mondták rá azt!
Én nem hívom csúnyácskának, eddig még nem mondták rá azt!

Na..mizú??...wégre wan 1 kis időm napközben és mindenki alszik még???
Gyúrunk wazze....???

Gyúrunk wazze....???

Na jó! Feláldozom Magam a közösség oltárán!
De remélem ezért oltári nagy jutalmat kapok Hipptől!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:33

Naná, hogy láttam. Az egy kultusz-trilógia!
Akkor Te a sztk-sos sokdioptriásról beszélsz!
Van szemész ismerősöm is!
Lézerrel megműttetjük!

Lézerrel megműttetjük!

Állítólag a nyalás gyógyítja a szemet...
...kérlek "áldozd" fel magad a mi Hippünkért....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:33

Lézerrel megműttetjük!

Lézerrel megműttetjük!

Lézerrel megműttetjük!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:30

Lézerrel megműttetjük!

Láttad a wissza a jöwőbe című filmet? Nah abban wolt a dokinak egy jó kis szeműwege....
...Hipp-nek is wan...ha jól tudom...olyannnya...

Láttad a wissza a jöwőbe című filmet? Nah abban wolt a dokinak egy jó kis szeműwege....
...Hipp-nek is wan...ha jól tudom...olyannnya...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor hogyan találja el majd a megfelelő testréseket?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:15

Wan idő bőwen...mire Hipp odaér...mán lassan wezet az "öreg"
...mert rosszul lát mán...

Wan idő bőwen...mire Hipp odaér...mán lassan wezet az "öreg"
...mert rosszul lát mán...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:12

De vigyázz, mert sokáig eltarthat a számolgatás!
Hippem meg úgyis mindig figyel!

De vigyázz, mert sokáig eltarthat a számolgatás!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:08

Szia Zelli mama!
Ma pont olyan hangulatom wan,hogy megszámolgatnám a szőrszálaidat...
...pece mielőtt Hipp odaérne...

Szia Zelli mama!
...pece mielőtt Hipp odaérne...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:00
Szia Gyuri!
Sziasztok! Mindenkinek olyan napot kívánok, amilyet akar!
Nem nagyon volt itt tegnap délutántól semmi!
Vagy az előző nap parázs vitája, Charlotte kérdései nyomán, kifárasztotta a társaságot?
Akkor mi lesz, ha a kommuna összegyűlik, és jő a nagy összegabalyodás?

Szia Gyuri!
Vagy az előző nap parázs vitája, Charlotte kérdései nyomán, kifárasztotta a társaságot?

Szia Gyuri!

Jó reggelt!
Péntek...péntek...
Jut eszembe nmtom mit örömködök mikor holnap is melózom...
Char.:- ahogy,elnézegettem lehetne törölgetni a topicok között...sok az egyforma + wmelyikbe alig wan hozzászólás...
Péntek...péntek...

Jut eszembe nmtom mit örömködök mikor holnap is melózom...

Char.:- ahogy,elnézegettem lehetne törölgetni a topicok között...sok az egyforma + wmelyikbe alig wan hozzászólás...

'reggelt, ismét melóból... Remélem ágyban vagytok még

Köszönöm mindenkinek, aki beszállt a játékba és elsüllyedt topicokat hozott fel. Klasszak vagytok!

Én ezt nem vettem észre csak most, de nagyon tetszett, a nyalás kimaradt.
Charlotte, jó emberismerő vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 14:44
Charlotte, jó emberismerő vagy.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Surdi, te minden kérdést utálsz, amiben nem lehet f@szozni vagy puncizni.

Én tiltottalak Wilika....
...túl sok az igazolatlan hiányzásod...

Hé, ugye nem tiltott le engem senki? Nyomtam egy mószer-gombot az egyik topicban egy hárombetűs hozzászólásra, és kiírta, hogy csak bejelentkezett, vagy nem letiltott tagok mószerolhatnak.
Nah, rohanok vissza, ma függönyt mostam, ablakot tisztítottam, porszívóztam, majd nedves takarítógéppel is átmostam a szőnyegeket, még vár a fürdő, meg a konyha.
Nah, rohanok vissza, ma függönyt mostam, ablakot tisztítottam, porszívóztam, majd nedves takarítógéppel is átmostam a szőnyegeket, még vár a fürdő, meg a konyha.
Szerencsére nem vagyok telefonfüggő, se mobil, se hálózati témában.De az elmúlt majdnem 2 hétben megőrültem attól, hogy nem tudtam netezni otthoni körülmények között, főként GG-fórumozni. Az aki fontos számomra, csak mobiltelefonon tudott elérni!
Tanárként a mobilokról annyit tudok mondani, hogy utálom, mert megzavarja a tanórát, ami amúgy is rövid. Ezért bevezettem egy módszert, a legnehezebben kezelhető osztályokban is működött.
Óra elején mindenki az asztalomra helyezte a ketyeréit, így nem volt pad alatti sms-ezés.
Jó találmány a mobil, de mértékkel, és indokolt esetben. Kb. 10 éve az bosszantott fel a mobillal kapcsolatban Szfvár központjában, hogy egy kb.15 éves forma csajszi jó hangosan azt a fontos dolgot beszélte meg a barátnőjével mobilon, hogy este a dizsiben milyen színű rucit vesznek fel.
Hát erre nem fontos a mobil! Arra viszont fontos, ha valaki akadályozva van, pl. a hazatérésben, és közli szeretteivel, hogy késik, ne aggódjanak érte.
Részemről ez a téma lezárva!
Régen Motorolám( nem tudom már, hogy 1 vagy 2 "l", most Vodafone Sagem van, de Tőlem éhenhalnának a telefontársaságok!
Tanárként a mobilokról annyit tudok mondani, hogy utálom, mert megzavarja a tanórát, ami amúgy is rövid. Ezért bevezettem egy módszert, a legnehezebben kezelhető osztályokban is működött.
Óra elején mindenki az asztalomra helyezte a ketyeréit, így nem volt pad alatti sms-ezés.
Jó találmány a mobil, de mértékkel, és indokolt esetben. Kb. 10 éve az bosszantott fel a mobillal kapcsolatban Szfvár központjában, hogy egy kb.15 éves forma csajszi jó hangosan azt a fontos dolgot beszélte meg a barátnőjével mobilon, hogy este a dizsiben milyen színű rucit vesznek fel.
Hát erre nem fontos a mobil! Arra viszont fontos, ha valaki akadályozva van, pl. a hazatérésben, és közli szeretteivel, hogy késik, ne aggódjanak érte.
Részemről ez a téma lezárva!
Régen Motorolám( nem tudom már, hogy 1 vagy 2 "l", most Vodafone Sagem van, de Tőlem éhenhalnának a telefontársaságok!

ez volt az első "komolyabb" mobilom:

(ERICSSON GH-337)
de ilyenem is volt:

(NOKIA 2110i)
A Motorola a világ legelső, kereskedelmi forgalomba hozott hordozható telefonjának huszonnegyedik évfordulóját ünnepli. 1983-ban a Motorola DynaTAC 8000X volt az első hordozható telefon, ami megkapta az FCC, az amerikai hírközlési felügyelet engedélyét. A telefon néhány hónappal később a boltokba került, és azonnali vásárlási hullámot gerjesztve, sosem látott növekedésnek indította a drót nélküli kommunikációs eszközök piacát.

- és akkor szerintem zárjuk le ezt a kimerítő kérdést, ezzel az 1986-ban készült fotóval, amikor is el kezdett hódítani a mobilozás kicsi országunkban: