esküszöm nálunk is ez volt a mh-i ebéd utáni desszert, de mivel a zöldséges halkaja nem hatotta tele a pocimat, ezért (ritka kivétel), de minden félelem és előitélet nélkül megettem a "E gumis" baracklekváros piskótatekercset!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Regi szoveg: minden kulturált ember tudja, hogy a herri poszter az a harry potter...és nem kell
kiragasztani...egyszerűen élvezni kell
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
kiragasztani...egyszerűen élvezni kell

a herri posztert melyik falra kell kiragasztani???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 18:59

teeeeeeeeee megátalkodott!!!! én szeretem a herri posztert...ilyet mondasz, amikor tudod, hogy admin vagyok???

teeeeeeeeee megátalkodott!!!! én szeretem a herri posztert...ilyet mondasz, amikor tudod, hogy admin vagyok???
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 17:31

Hát jól fogok kinézni, szerintem vagy hazaküldenek, vagy ott nyomban...
Ja és szerintem is baromság a Harry Potter féle filmek, nincs értelme, ugyanúgy mint a Gyűrűk urának!
Üdv. mindenkinek, majd estefelé jövök!

Hát jól fogok kinézni, szerintem vagy hazaküldenek, vagy ott nyomban...
Ja és szerintem is baromság a Harry Potter féle filmek, nincs értelme, ugyanúgy mint a Gyűrűk urának!
Üdv. mindenkinek, majd estefelé jövök!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv mindenkinek.
Hasonlóan felment az agyvizem a múltkor, amikor azt láttam, hogy 3 éves gyereket visznek 2 órás Beethoven-koncertre. Bár ott legalább a gyerek nem sz.rta össze magát a félelemtől...
Hasonlóan felment az agyvizem a múltkor, amikor azt láttam, hogy 3 éves gyereket visznek 2 órás Beethoven-koncertre. Bár ott legalább a gyerek nem sz.rta össze magát a félelemtől...
Apa... +kaptam...
Hihetetlen h. Nálam is ...
Hihetetlen h. Nálam is ...

akkor most kölcsönzök tőled!
hali all!
gózok hom irányába!
Gyurka!
majd holnap válaszolok!
de cerintem a nemét má mostanság meg tudják mondani!
még 1*: csőke mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
hali all!
gózok hom irányába!

Gyurka!
majd holnap válaszolok!
de cerintem a nemét má mostanság meg tudják mondani!
még 1*: csőke mindenkinek! (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyiban igaza van, hogy én mindíg így köszönök napközben
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 13:50

most mi a bajod jóskával!
hisz először köszönnek a nappaliban így!

most mi a bajod jóskával!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 13:45

te joe! neked nem írja ki ilyenkor, hogy már van ilyen hsz?

mindig máshova teszek szóközt
így bármikor írhatom
2007. 08. 09. csütörtök 13:45

így bármikor írhatom

nyomtasd ki, és vidd el a képet
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:18

Szervusztok! Én nemrég keltem fel, mostanában túl sokat alszom!
Prune ez tetszik, hol lehet ilyen bringát szerezni?
Ha elviszem a bringát, hogy mondjam meg a szerelőknek, hogy ilyen ülést kérek?
Szerintem nem ülést adnának, hanem valami mást, ami természetes...

(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

hali all

Szervusztok!
Egy gyors ebéd, és munka. Elszoktam már ettől a tempótól. Kellemes délutánt nektek, hagytam egy kis édességet:
Egy gyors ebéd, és munka. Elszoktam már ettől a tempótól. Kellemes délutánt nektek, hagytam egy kis édességet:

Az edzés azért kiveszi az erőt! Szerintem nem sok!
Nekem 6-7 óra elég! De mostanában, sajnos csak 3 óra körül alszom! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:26
Nekem 6-7 óra elég! De mostanában, sajnos csak 3 óra körül alszom! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

De szerintem ez már egy kicsit túlzás, tegnap délután 1kor keltem fel...
Aztán 3ra volt edzésem, és akkor is olyan voltam mint egy hulla! 13 órát aludtam összesenaz egy kicsit sok nem?

De szerintem ez már egy kicsit túlzás, tegnap délután 1kor keltem fel...
Aztán 3ra volt edzésem, és akkor is olyan voltam mint egy hulla! 13 órát aludtam összesenaz egy kicsit sok nem?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:23

Szia, Rosemary!
Jól teszed, hogy sokat alszol, mert az alvás állítólag szépít!

Szia, Rosemary!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 12:18

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 09. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 09. csütörtök 07:36

talán mert nem jó a biciklid
(bár voltak ezek a képek bent a nappaliban, de te még biztos nem láttad)

(bár voltak ezek a képek bent a nappaliban, de te még biztos nem láttad)

Tessék ez a tied

jobban örülnék, ha azt mondhatnám: ez a seggem képe