nem sztem reggel én beszótam neki oszt most a büntin gondókodik.
de lehet szimplán sakkk beadja a derekát a rózsajánynak!
no csőtök!
ennyit nemtok várni!
menek!
de Te még a jobb heréjét is leápolhatnád a catman-nak!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 15:07
de lehet szimplán sakkk beadja a derekát a rózsajánynak!
no csőtök!
ennyit nemtok várni!
menek!
de Te még a jobb heréjét is leápolhatnád a catman-nak!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
papa, én azt az összefüggést látom,Moncy etet,én evittem az rozsdás rákollóba.igy az áldozat valószinüleg én leszek.Lehet tévedek, (de nem szoktam
)
szép délutánt!!
)
szép délutánt!!
papa, én azt az összefüggést látom,Moncy etet,én evittem az rozsdás rákollóba.igy az áldozat valószinüleg én leszek.Lehet tévedek, (de nem szoktam
)
szép délutánt!!
)
szép délutánt!!
csak azt tudnám kit nem akarsz megsertésíteni?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:49
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó napot!
Nem is tudom mit reagáljak
Na inkább ebédkézem... megcsodálom a ferdén felrakott konvektort... addig gondolkodom h. ne legyen a válaszom sértő
Na inkább ebédkézem... megcsodálom a ferdén felrakott konvektort... addig gondolkodom h. ne legyen a válaszom sértő
Szép jó napot!
Mivel ebbe a topicba sok kaja van, nézzetek be ide is
ez a kérdés sztem lehet pro és contra is!
tehát Titeket kaptak-e rajta és Ti kaptatok-e rajta ...
zelli Te se voltál norma!
ahelyett, h azt mondtad volna: jöhettek eccerre mindketten!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:06
tehát Titeket kaptak-e rajta és Ti kaptatok-e rajta ...
zelli Te se voltál norma!
ahelyett, h azt mondtad volna: jöhettek eccerre mindketten!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére még ilyesmiben nem volt részem, de olyanban már igen, amikor a két kakas verekedett értem! Perverz mocsok vagyok, de jól esett!
Szerencsére még ilyesmiben nem volt részem, de olyanban már igen, amikor a két kakas verekedett értem! Perverz mocsok vagyok, de jól esett!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 14:04
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
ha megvan a Sex
utánna a pír is kiül az arcodra mi?
plána ha esetleg rajtakaptak.
télleg nem tudom volt-e már itt ez a kérdés /Sárl
/:
volt már részetek klasszikus in fla granti-ban /így köll írni?/???
/:volt már részetek klasszikus in fla granti-ban /így köll írni?/???
ha megvan a Sex
/:
volt már részetek klasszikus in fla granti-ban /így köll írni?/??? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
/:volt már részetek klasszikus in fla granti-ban /így köll írni?/??? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktam Sexpír álnéven is írni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
cép!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 13:53
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám, írtam Neked egy verset előbb álnéven, és egy lánynevet írtam be, hogy a többiek rá ne jöjjenek! Főleg Hipp király ne!
Surdikám, írtam Neked egy verset előbb álnéven, és egy lánynevet írtam be, hogy a többiek rá ne jöjjenek! Főleg Hipp király ne!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 13:42
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
na mán megint a Cora-val báncsuk?
pedig Ő a Corához képest Tesco!
hehe!
hátha a mi bogarunk is előbújik végre! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hátha a mi bogarunk is előbújik végre! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
papa,kit kell tökön rúgni?egyik here aúú ez fájni fog
na mán megint a Cora-val báncsuk?
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 13:34
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nevenből adódóan Én amúgy is hercegnő maradok, de Hippet mikor is avatták királlyá, talán 1000-ben?
Nevenből adódóan Én amúgy is hercegnő maradok, de Hippet mikor is avatták királlyá, talán 1000-ben?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 13:29
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
vigyázzunk!
mert attól, h hipp király nincs itt még olvas bennünket.
a végén száműz egy lakatlan szigetre!
vigyázzunk!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked mindig lesz helyed abban a baldahinosban!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
de akkor én meg a királynő ceretője, vagy ágyasa lennék!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 13:14
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 08. szerda 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jónapot, jónapot!
Elmegy az ember egy picit, és már a királyságát osztogatják! Nem Hippemet bántottam!Kakasheripöri, tiramisu, nyamma!
Elmegy az ember egy picit, és már a királyságát osztogatják! Nem Hippemet bántottam!Kakasheripöri, tiramisu, nyamma!
Na jónapot, jónapot!
nem figyelni nem figyelek, hanem ragzani nem tudok!
helyesen: én is el tudlak képzelni benneteket együtt!
szeva Fred bátyó!
az isten éltessen sokáig!
mert ugyebár akár ma is ünnepelhetnél!
este bontok egy pezsit a tiszteletedre! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 08. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 12:40
helyesen: én is el tudlak képzelni benneteket együtt!
szeva Fred bátyó!
az isten éltessen sokáig!
mert ugyebár akár ma is ünnepelhetnél!
este bontok egy pezsit a tiszteletedre! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 08. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Surdikám, ha egy kicsit odafigyelnél, hogy mit irtam, akkor jól is értelmeznéd, azt irtam, hogy eltudom képzelni magam, nem azt, hogy nem!

GG-ufsz

Vlastimila