Most mééér?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

sztm. az ágy a vágy
mindenképpen.
mindenképpen.
- Bikaviadal: Nekem nem jön be
- Pamplonai bikafuttatás: Ez viszont egy nagy f@szság, hülye egy "sport"
- Paradicsomdobáló fesztivál: Jó buli lehet, ebbe legalább nem lehet belehalni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:44
- Pamplonai bikafuttatás: Ez viszont egy nagy f@szság, hülye egy "sport"
- Paradicsomdobáló fesztivál: Jó buli lehet, ebbe legalább nem lehet belehalni (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, a városokról, országokról eszembe jutott egy kérdés.
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram
Mi a véleményetek az alábbi népszokásokról, eseményekről:
- Bikaviadal
- Pamplonai bikafuttatás
- Paradicsomdobáló fesztivál
(a kérdésen gondolkodva odafordultam a férjemhez:
- Mondj népszokásokat!
- Szopás.
- Az milyen népnek a szokása?
- A fehérnépnek.
Vicces embör az uram

- ősz - hideg
- ágy - meleg
- idő - süt a nap
- fórum - nappali
- éjszaka - sötét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 21:46
- ágy - meleg
- idő - süt a nap
- fórum - nappali
- éjszaka - sötét (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

No, akkor mára is egy asszociációs játék:
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- ősz
- ágy
- idő
- fórum
- éjszaka
- a főnöknek: Megdobhatnál egy kicsit több lóvéval
- a leggyűlöltebb tanáronak: Még nincs ilyen, majd amelyik megránt a ZV-n
, na annak közösüli fog az anyukája minden állattal
- a szomszédnak: Tetszenek a pálmafáid, messziröl olyan mintha a mi kertünkben lennének
- az ex(majdnem)anyósnak: Nem biztos, hogy bele kellett volna szólni..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 14:20
- a leggyűlöltebb tanáronak: Még nincs ilyen, majd amelyik megránt a ZV-n

- a szomszédnak: Tetszenek a pálmafáid, messziröl olyan mintha a mi kertünkben lennének
- az ex(majdnem)anyósnak: Nem biztos, hogy bele kellett volna szólni..... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Megtetszett nekem ez az üzenetes játék (főleg Rosemary miatt
), úgyhogy kibővítettem.
Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a leggyűlöltebb tanárotoknak,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?

Milyen üzenetet suttognátok (vagy adott esetben üvöltenétek) a levegőbe:
- a főnökötöknek,
- a leggyűlöltebb tanárotoknak,
- a szomszédnak,
- az anyósnak?

Ezt mi egyszer már Willyvel megbeszéltük itt
, hogy mit suttogtunk a másik fülébe, a szakítás utána, pedig már nem a fülébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:39

Admin

Na és egy hülye kérdést is felteszek.
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)
1 mondat legyen csak, ne monológ!
Mit üzennétek az exe(i)teknek (mondjuk a legemlékezetesebb(ek)nek)? (nem olyan üzenetre gondolok, amit át is adunk, hanem olyat, amit a levegőbe suttogunk.)
1 mondat legyen csak, ne monológ!

Puszilgatni: Arc, szem, fül, nyak, comb, cici, punci , popsi
Harapdálni: nyak, comb, cici, popsi, punci (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 21:23
Harapdálni: nyak, comb, cici, popsi, punci (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Esti kérdés:
Mely testrészeit szeretitek a párotoknak PUSZILGATNI illetve HARAPDÁLNI?
- Én puszilgatni szeretem a szemhéját, az ujjbegyeit és a nyakát.
- Harapdálni a fülcimpáját és a fenekét.
Mely testrészeit szeretitek a párotoknak PUSZILGATNI illetve HARAPDÁLNI?

- Én puszilgatni szeretem a szemhéját, az ujjbegyeit és a nyakát.
- Harapdálni a fülcimpáját és a fenekét.

Fred!
a piszkossa! ki más lehetne?
nézd meg a franszia Prune szónak mi is a jelentése!
Te ezek után zelli annyira vágyom, h láthassam a csillagkaput!
ja sorozat: Kórház a város szélén
a többi kórhazasorvosos amit láttam eddig útálós
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
a piszkossa! ki más lehetne?
nézd meg a franszia Prune szónak mi is a jelentése!
Te ezek után zelli annyira vágyom, h láthassam a csillagkaput!

ja sorozat: Kórház a város szélén

Ki a Fred? Fred=Hipp? Szilva=Prune?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:10

pedig hidd el nem ez a célom!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu!
Szia, Gyuri!
A belépés sem szokott rövid lenni! Erre készítsd fel Magad!
Neked is szia Nyú!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:18
A belépés sem szokott rövid lenni! Erre készítsd fel Magad!

Neked is szia Nyú!

Nah...ellépdeltem...remélem ma már wégleg kilépek...mert kezdem únni..és a wégén még felidegesítem magam....
Sziasztok...kellemes napot...

Sziasztok !! fiuklányok
mennem köll

mennem köll

Nah...ellépdeltem...remélem ma már wégleg kilépek...mert kezdem únni..és a wégén még felidegesítem magam....

Rendben Papi, megegyeztünk!
Stargate-Csillagkapu, A mekgájver a főszereplő! Udvarolt a Wittnek is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:15
Stargate-Csillagkapu, A mekgájver a főszereplő! Udvarolt a Wittnek is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

mi az az SG?
réshelyzet?
de hidd el a nyú viszi a puskát!
az iljen jellegű árukapcsolással Te taszítasz el, nem én Téged ...
megegyezhetünk, h megfőzöd a lecsót. ha akarsz teszel bele magadnak cukrot. nekem biztos köll bele só ...
aztán legyúrjuk a kalóriákat ...
így OK?
réshelyzet?

megegyezhetünk, h megfőzöd a lecsót. ha akarsz teszel bele magadnak cukrot. nekem biztos köll bele só ...
így OK?
A részek egy mástól függetlenek,mid más-más témát dolgoz fel.
De ebben a filben,ami nekem bejövös,pont a háttérsztori folytonossága.
(egy orvoscsoport összecsiszolódása,és az egymáshoz való hozzáállásról szól.ja és előtérben az arogáns Hause (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:07
De ebben a filben,ami nekem bejövös,pont a háttérsztori folytonossága.
(egy orvoscsoport összecsiszolódása,és az egymáshoz való hozzáállásról szól.ja és előtérben az arogáns Hause (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)

csillagkapu???
Akkor mán inkább az Orion űrhajó. hehe erről mé a Tau bácsi jutott a zeszembe, de az is OK!
nyú House: egymástól független, vagy egymáshoz kapcsolódó részei vannak? utóbbi esetben nem wok hajlandó.
de ffi létemre a Született feleségek és a Ssex és nyúúúúú jork is bejövős ...
Gyuri: Jóbarátok
Akkor mán inkább az Orion űrhajó. hehe erről mé a Tau bácsi jutott a zeszembe, de az is OK!
nyú House: egymástól független, vagy egymáshoz kapcsolódó részei vannak? utóbbi esetben nem wok hajlandó.

mi az az SG?
réshelyzet?
így OK? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:10
réshelyzet?

így OK? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)

SG, NCIS, House, Agathe:
Vészhelyzet?
Charlotte korán reggel nevelési kérdések?
Bízok a nevelés erejében, de inkább törődésnek, odafigyelésnek tekintem. Egyenrangú félnek tekintettem a gyerekeket mindig, de azzal tisztában voltak, hogy nem a "nyúl viszi a puskát"! Ja és a személyes példamutatás ereje is fontos. A kamaszkort én tudtam kezelni a tanítványaimnál, Én meg "áldott jó gyerek" voltam!
A nemi izgalomtól pedig néha meggondolatlanul elvesztettem a fejemet!
Surdi, most eltaszítasz Magadtól emiatt a Qrva lecsó miatt?
Szia, Moncy! Jó munkát!

Vészhelyzet?
Bízok a nevelés erejében, de inkább törődésnek, odafigyelésnek tekintem. Egyenrangú félnek tekintettem a gyerekeket mindig, de azzal tisztában voltak, hogy nem a "nyúl viszi a puskát"! Ja és a személyes példamutatás ereje is fontos. A kamaszkort én tudtam kezelni a tanítványaimnál, Én meg "áldott jó gyerek" voltam!

Szia, Moncy! Jó munkát!

Hol lehet Pruniella herceg kisasszony???
Lehet iskoláztatja be a gyerköcöket...tankönyw wásár...+ ilyesmi...hmm-hmm...nm irigylem akkor...
Lehet iskoláztatja be a gyerköcöket...tankönyw wásár...+ ilyesmi...hmm-hmm...nm irigylem akkor...

SG, NCIS, House, Agathe:
Vészhelyzet?
Szia, Moncy! Jó munkát!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Vészhelyzet?

Szia, Moncy! Jó munkát!

pedig hidd el nem ez a célom!
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ha a Fred barátom kivetette a hálóját az a számomra tabu! (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
No legalább ezzel szereztél nálam jó pontot!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:03
Surdapapa két kézzel, két lábbal és egy álló farokkal jelentkezik!

csillagkapu???
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 09:01

Csillagkapu...csillagkapu atlantisz...woyager...hősök...dr.csont...walker
...N.C.I.S...angel...buffy...jóbarátok...x akták...

...N.C.I.S...angel...buffy...jóbarátok...x akták...