Jó reggelt! Ma kicsit kóválygósabb az ébredés
Pedig aludtam állítólag
Egy kávéval eldöntjük, merre tovább
Pedig aludtam állítólag
Egy kávéval eldöntjük, merre tovább
Na, ennyire
be
a kedd? Pedig a hétfőre mondják, hogy sunyi.
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 07. 07. kedd 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ba alf
sz alf
csizott
Jó reggelt kívánok! Kávé, jókedv és príma nyári idő a mai menü
Szép estét !!Éjjeli kv bekészítve
a reggelit is oda teszem majd..... Legyetek résen fiúk ha tudtok ebben az enyhe időben....
a reggelit is oda teszem majd..... Legyetek résen fiúk ha tudtok ebben az enyhe időben....
Sziasztok! Nekünk indul a mi idő! Igaz csak ma de várjuk!
Öcsyke jol beszélsz.... Én időm ma elmaradt... a dolgos hétköznap miatt...
de majd szerdán a forrókövek közt pihenek
esti kvt meg ittam... reggelre bekészítem nektek a qva hétfőre ....
de majd szerdán a forrókövek közt pihenek
esti kvt meg ittam... reggelre bekészítem nektek a qva hétfőre ....
Jó reggelt kívánok! Ez a hétvége-hétköznap behatárolás egy olyan nyomást tud ránk rakni, hogy tényleg elhisszük ez a természetes. Holott amióta világ a világ van dologidő és azon kívül az énidő. És bárki bármit mond, mindíg van választás és lehetőség eldönteni mit miért tartok jó döntésnek és mit teszek meg azért, hogy holnap learassam a gyümölcsét.
Szóval dologidőben többet is melózunk másoknál és van, hogy olyankor pihenünk amikor a világ rohan mellettünk. Mert nekünk az a jó.
És mindenki igyekezzen jól érezni magát, sosem tudjuk mennyi ilyen pillanat van még vissza!
Legyen szép napotok nektek is
Szóval dologidőben többet is melózunk másoknál és van, hogy olyankor pihenünk amikor a világ rohan mellettünk. Mert nekünk az a jó.
És mindenki igyekezzen jól érezni magát, sosem tudjuk mennyi ilyen pillanat van még vissza!
Legyen szép napotok nektek is
Az biztos! Igazad van! De sajnos nekünk is meló van még ma is! Sajna fogy az energia ma reggel a torna elmarad, de a kv az már meg volt és irány melózni. Elvileg rövid napunk is lehet de csak nyugtával a napot! Szép vasárnapot nektek! De délután a tornát is pótoljuk!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 14:35
puszinyuszi fene jó dolgod van a pároddal..... Kv-t is kap pi..nát is ....és még szertornáztok is.... nekem marad a délutáni ,kora esti kv..... :( meg a melo...
puszinyuszi fene jó dolgod van a pároddal..... Kv-t is kap pi..nát is ....és még szertornáztok is.... nekem marad a délutáni ,kora esti kv..... :( meg a melo...
Halihó! Kv elfogyasztva lassan útra készen indulhat a hét utsó munkanapja! Már fáradunk! De a reggeli nem virtuális torna azért megvolt!
Jó reggelt! Kávé kész, hétvége indulásra kész, felszállás az első ajtón
Meló letudva, hétfőig megvár minden
még mindig melo.....
Kv frissítve....
És újra reggel és munka
Ismét korai kelés kv és go!
Még szerencse, hogy nyitva hagytad! Tolunk mi is egy kv t nincs relax indulási van Prágába!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2026. 06. 30. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak csendben, nehogy megzavarjam nyusziék reggeli relax pillanatait, főztem kávét
Szép napot
Szép napot
Elfogadva, még időben! 6-kor még nyitva volt az ablak
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 30. kedd 06:00
(Ez egy válasz puszinyuszi üzenetére (2026. 06. 30. kedd 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Elfogadva, elfogyasztva, s ha elfogadod egy hasonló kv fénypostával elküldve neked is!

GG-ufsz

Anita Queen