A privik megérkeztek. Köszi, aranyos vagy
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 19:51

Szia sárl remélem a kicsi már jobban van,küldtem neki pár vidám privit a maciról remlem megkaptátok

Szia sárl remélem a kicsi már jobban van,küldtem neki pár vidám privit a maciról remlem megkaptátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 16. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 18:51

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 16. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ha nem is mindet, de egy nagy részét szívesen elfogyasztanám most rögtön.
A desszertről jut eszembe, hogy isten áldja a Milli termékfejlesztőit, ugyanis megalkották a tejkaramellás krémtúrót.
Kellemes, nyalakodós estét mindenkinek
A desszertről jut eszembe, hogy isten áldja a Milli termékfejlesztőit, ugyanis megalkották a tejkaramellás krémtúrót.

Ha nem is mindet, de egy nagy részét szívesen elfogyasztanám most rögtön.

De ha hozzám (mármint a szobámba) is berakod a cerkád, onnan törölni fogom!!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 14:35

Tudom doki
fájdalomdij ként kapsz majd a szobádba egy meglepetést,ne csak prunne kapjon privát fotót

Tudom doki
fájdalomdij ként kapsz majd a szobádba egy meglepetést,ne csak prunne kapjon privát fotót
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 16. szombat 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 00:39

Nyuga, teljesen hetero vagyok...
Télleg csak a puszta kíváncsiság hajtott...
Na azért lássuk be, nem mindennapos egy privi cerka a nappaliban...

Hogy pontosan hol rontottad el, én sem láttam (nem is figyeltem, megmondom őszinten, mert az URL beszúrás kicsit "katymaszos"), csak a linket emeltem ki és tettem be újra.
URL beszúrás helyes menete:
Külön oldalon megvan a link - kijelölöd - jobb klikk - másolás.
Itt - URL beszúrása - a feljövő kis ablakban jobb gomb - beillesztés (az elején eleve ott van a http://, ha a link tartalmazza, akkor vedd ki, ne legyen kétszer) - OK - a következő kis ablakba a nevét add meg a hivatkozásnak (pl. "Katt ide", természetesen idézőjelek nélkül). - OK, és kész is!
Ha ki akarod próbálni, gyakorolj vagy kettőt a szobámban és majd törlöm.
URL beszúrás helyes menete:
Külön oldalon megvan a link - kijelölöd - jobb klikk - másolás.
Itt - URL beszúrása - a feljövő kis ablakban jobb gomb - beillesztés (az elején eleve ott van a http://, ha a link tartalmazza, akkor vedd ki, ne legyen kétszer) - OK - a következő kis ablakba a nevét add meg a hivatkozásnak (pl. "Katt ide", természetesen idézőjelek nélkül). - OK, és kész is!
Ha ki akarod próbálni, gyakorolj vagy kettőt a szobámban és majd törlöm.
Kijavítottam Neked...

majd írok Neked privit a cerkámmal...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 16. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 09:44

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóregg
gyönyörűen süt a nap, és őrületesen fúj a szél...pont megfelelő idő a nagymosásra
"privi cerka a nappaliban"
több privi cerka is elkelne a nappaliban

gyönyörűen süt a nap, és őrületesen fúj a szél...pont megfelelő idő a nagymosásra

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóregg
több privi cerka is elkelne a nappaliban

...gondolom, azzal a Gyönyörű Száddal nem fújni Fogod, mint a hangszert...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 15. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyuga, teljesen hetero vagyok...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 16. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 00:12

Ugye csak puszta kiváncsiság?
Amugy meg nem szoktam prunnét becsapni holmi fals képekkel

Amugy meg nem szoktam prunnét becsapni holmi fals képekkel
Ugye csak puszta kiváncsiság?
Amugy meg nem szoktam prunnét becsapni holmi fals képekkel (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 15. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Amugy meg nem szoktam prunnét becsapni holmi fals képekkel (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 15. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sanyidoki, ez télleg a te cerkád???
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretem mikor kélyesenforrósodik a nappali hangulata
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 15. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

a hangszer helyére
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

te meg küld a válasz képet hogy hova rakjam
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 21:46

ne is...csak nyisd ki, és onnan ugorj a lábaim közé
szeretem a rózsát, kösz
akkor jöhet a kép a farkadról is

szeretem a rózsát, kösz

akkor jöhet a kép a farkadról is
ne is...csak nyisd ki, és onnan ugorj a lábaim közé
szeretem a rózsát, kösz
akkor jöhet a kép a farkadról is (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem a rózsát, kösz

akkor jöhet a kép a farkadról is (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

mégse illik ajtóstól berontani (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
megtettem kedves
hol a jól megérdemelt jutalmam érte?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 15. péntek 21:36

Mást is küldhetél volna relaxálni,lehet hogy túl széles nemnem én vagyok szűklátókötrű no azért az sem,na mindegy én 8kos lány helyet inkább téged dugnálak