nem másoltad be az eredményed, de gondolom te sem az apáca szinten végeztél, nehezen hinném el. eddig minden nő a nimfomán kategóriába tartozott. kezdek félni a gg-n....
(Ez egy válasz -Angyal- üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem is tetszett

Szexböjt
Minap olvastam egy szexagyturkász tanulmányát miszerint a 10 évnél tovább taró párkapcsolatokban a szakitás 90% a szexuális élet megunása a partnerel,és lényegében ez vezet az állandó feszültség,stresz,veszekedés stb... és végén vállás.Erre ajánlák a szex böjtött,mejnek lényege hogy a partnerell megbeszélve minimum 15 napig nem szexszelnek együtt,de természetesen mással sem,és meg probálják élni a dolgos megszokott hétköznapokat melyeket érdemes egy kis odafigyeléssel feldobni,férfi részéröl pl:virág,vacsora romantikus helyen kivitelezve de a végén csak max jó éjt pusszi
hölgy részéröl mondjuk egy telefon a párnak hogy most vettem egy csipkés tangát de kár hogy este nem láthatod rajtam stb.
Hát 2 hétig nem voltam otthon,de nálam bevált
Minap olvastam egy szexagyturkász tanulmányát miszerint a 10 évnél tovább taró párkapcsolatokban a szakitás 90% a szexuális élet megunása a partnerel,és lényegében ez vezet az állandó feszültség,stresz,veszekedés stb... és végén vállás.Erre ajánlák a szex böjtött,mejnek lényege hogy a partnerell megbeszélve minimum 15 napig nem szexszelnek együtt,de természetesen mással sem,és meg probálják élni a dolgos megszokott hétköznapokat melyeket érdemes egy kis odafigyeléssel feldobni,férfi részéröl pl:virág,vacsora romantikus helyen kivitelezve de a végén csak max jó éjt pusszi
hölgy részéröl mondjuk egy telefon a párnak hogy most vettem egy csipkés tangát de kár hogy este nem láthatod rajtam stb.
Hát 2 hétig nem voltam otthon,de nálam bevált

jó kis teszt, garatula

Szia sajtocska! a kérdést majd Charlotte nappalink kvízmestere fogja feladni neked, szeretettel köszöntelek! Gyere máskor is, amint látod Molly már megszokott itt, őt pedig ha jól emlékszem még valamikor én csábítottam ide...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 19:47

Törölt felhasználó (119034)

igen most bemerészkedtem molly-anyó invitálására!azt bevallom,hogy olvasgattam és jókat kuncogtam!
állok elébe a kérdéseidnek!

Ne izgasd magad a nimfomán kurva miatt
az én tesztem 73%-os lett nem beszélve arrol, hogy ebben a korban ez már kifejezetten dicsőség
(Ez egy válasz andici_26 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 19:31
az én tesztem 73%-os lett nem beszélve arrol, hogy ebben a korban ez már kifejezetten dicsőség

Haaaat en 2 szer csinaltam meg az egyiket tegnap a masikat ma mert nem emlekeztem a tegnapi eredmenyere .... mind ketszer par % kulonbseggel de ugyan az jott ki - 71 % egy nimfoman kurva

köszönöm hogy befogadtok ebbe a jó kis társaságba! remélem nem okozok csalódást!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)

igen most bemerészkedtem molly-anyó invitálására!azt bevallom,hogy olvasgattam és jókat kuncogtam!
állok elébe a kérdéseidnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:29

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

szia sajtocska! nem láttalak még a nappaliban most voltál itt előszőr? gyere máskor is és ha most voltál itt előszőr, akkor majd válaszolnod kell egy kérdésre, nem kell megijedned nem fog fájni...

Nem csak szereteted szexet és nem vagy benne konzervativ
(Ez egy válasz andici_26 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 19:31

Haaaat en 2 szer csinaltam meg az egyiket tegnap a masikat ma mert nem emlekeztem a tegnapi eredmenyere .... mind ketszer par % kulonbseggel de ugyan az jott ki - 71 % egy nimfoman kurva

Örülök hogy molly átcsábitott a csetről
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 07:32

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

én is kívánok mindenkinek szép jó reggelt! hoztam molly-anyó reggelijéhez ez kis habos kávét! úgyis szeretitek a nyalakodást!

hmmm 60% átlagos nekem jó és lelkiismeretesen töltöttem ki
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 12:38

VIP
Admin

Találtam megint egy jó szex tesztet. vannak benne izgalmas kérdések, meg disznók is. érdemes őszítén válaszolni (mint mindig) aztán megtudhatod mennyire vagy "szende".
az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

Oké.mond hol és mikkor,,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 20:06

VIP
Admin

te azonnal jelentkezz nálam korrepetálásra...

Ahogy elnézem ősem tablettába veszi be velem eggyütt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:54

VIP
Admin

Helyes Molly, itt majd elveszti a szűzességét, azaz kiművelődik pajzánságból, bár sajtocska már kimutatta a fogafehérjét ezügyben, nem hinném, hogy továbbképzésre szorulna.

Helyes Molly, itt majd elveszti a szűzességét, azaz kiművelődik pajzánságból, bár sajtocska már kimutatta a fogafehérjét ezügyben, nem hinném, hogy továbbképzésre szorulna.
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:34

Én voltam a felbujtó aki idecsalta sajtit, ma beosztottuk én hoztam a reggelit ő a kávét
aztán csak vártuk egésznap ki akar nyalni

Én voltam a felbujtó aki idecsalta sajtit, ma beosztottuk én hoztam a reggelit ő a kávét
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 16:29

VIP
Admin

szia sajtocska! nem láttalak még a nappaliban most voltál itt előszőr? gyere máskor is és ha most voltál itt előszőr, akkor majd válaszolnod kell egy kérdésre, nem kell megijedned nem fog fájni...

2008. 08. 06. szerda 07:32

én is kívánok mindenkinek szép jó reggelt! hoztam molly-anyó reggelijéhez ez kis habos kávét! úgyis szeretitek a nyalakodást!

tudod erre a legjobb válasz:
xxxxxxxxxx eltűnök,
mert mindjárt jön Vuk!
szerintem ezt értelmezd és mindent megértesz!
(kimoderálva: öregSam gondolom tudod miért) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 22:43
xxxxxxxxxx eltűnök,
mert mindjárt jön Vuk!

szerintem ezt értelmezd és mindent megértesz!
(kimoderálva: öregSam gondolom tudod miért) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estét mindenkinek!
Gondoltam, ha már visszatértem a GG-re, akkor ide is benézek!
Te Sárl: Lehet, hogy már kérdeztem, de hova tűnt Hipp?
Szép álmokat emberkék.

Te Sárl: Lehet, hogy már kérdeztem, de hova tűnt Hipp?
Szép álmokat emberkék.

Jó reggelt!
Nekem már csak olyan dolgok hiányoznak a tesztből, amit nem is nagyon akarok megcsinálni. Bassszus, már mindent kipróbáltam, túl vagyok mindenen, nem lesz több "újdonság varázsa" az életemben :-(
(Na jó, a két pasival felállást még szeretném, de hát...)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 08:21
Nekem már csak olyan dolgok hiányoznak a tesztből, amit nem is nagyon akarok megcsinálni. Bassszus, már mindent kipróbáltam, túl vagyok mindenen, nem lesz több "újdonság varázsa" az életemben :-(
(Na jó, a két pasival felállást még szeretném, de hát...)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szép reggelt nappalisok!
Remélem volt turbékolás az éjjel, és a teszt hiányosságait pótoltátok.
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

Szép reggelt nappalisok!
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!